צריכה המלצה

אילנית03

New member
צריכה המלצה

בשבת הקרובה סוף סוף הבעל בבית ואנחנו מעוניינים לצאת לטיול משפחתי נחמד לא רחוק לאן אתם ממליצים?? תודה ויום נעים

אמברון

New member
תגדירי "לא רחוק"

לא רחוק ממודיעין? סטף, נחל קטלב (מחייב שני רכבים או הקפצה בטרמפ מנקודת הסיום), דרך בורמה (טיול ברכב עם המון מקומות מקסימים לעצור בהם בדרך), מערת הנטיפים, מערות בית גוברין, פארק קנדה / בריטניה ודומיהם.

אילנית03

New member
וואו נתת לי המון רעיונות בלי

לשים לב שכחתי את המקומות הללו טיילנו בהם כבר אבל תמיד כייף לבוא שוב נראה לי שנלך על דרך בורמה ונעצור בדרך ניקח איתנו מצלמה ואני יראה תמונות

בהרי ירושלים יש עכשיו פריחה מרהיבה

אפשר לטייל בכמה מסלולים: שלוחת שיירות: המסרק, ליד בית מאיר, משלט 16 - משלט 21 שלוחת בר גיורא - נס הרים: מסלול לבית עיטאב, שביל שוסטר, שלוחת צובה - כיסלון: מסביב לאנדרטת מגילת האש, בהר הטייסים שלוחת מטע: מחורבת חנות לחורבת בית בד, מחורבת בית בד לעין מטע טיולים בפרוזדור ירושלים נותנים עכשיו שילוב מנצח של פריחה ונוף, עם קירבה למרכז.

רוית, בשבת יהיו גם סחלבים ונוריות

ולצידם בן חצב יקינתוני, לוף, הרבה לוטם, דם המכבים ועודועודועוד פרחים

רותי ע

New member
מכל האזור, איזה מסלול היית

ממליץ עם ילדים שלא ממש אוהבים ללכת?

מחורבת חנות לבית הבד הכי קל

הכי יפה המסלול לבית עיטאב. הכי קל: מחורבת חנות למטה. חורבת חנות על כביש נתיב הלה - צור הדסה, בק"מ 11 יש חניון מצפון לכביש. זה חורבת חנות. לכו עם הילדים לחפש את הפסיפס ואת הגת. אחר כך רדו בשביל הקיסר. אם הילדים מתעיפים, אפשר לעצור אחרי כשני ק"מ. אם הם לא נשברו, אפשר להמשיך עןד 2 ק"מ עד החניון התחתון, ח' בית בד. הכי יפה - המסלול לבית עיטאב. חונים בפניה לנס הרים. יש שם חניון קטן עם חניה. הולכים דרום מזרחה על השביל עד שרואים שלט שמכוון לבית עיטאב, מסלול מעגלי של כ-2.5 ק"מ. בדרך יש חורש ים תיכוני, פרחים, מערות רועים, מעין (עין חוד), מערה ארוכה וחשוכה, וטיפוס לחווה הצלבנית המבוצרת של יוהנס גוטמן מלפני 1100 שנים. יש משם תצפית נהדרת. קרוב לנקודת ההתחלה יש בית קפה משופר בשם בר בהר תחנת מידע ושרותים.

למעלה