צריכה המלצה...

דנה115

New member
צריכה המלצה...

אני פותחת מרכז להורים וילדים , המקום אמור להפתח במרץ , ואני מעוניינת להתחיל לחלק פליירים וברושורים כבר לפני כדי להגיע ליום המיוחל (פחות או יותר) עם רשימה של אנשים המעוניינם בחוגים והסדנאות שאמורות להפתח במקום, עכשיו אני מתלבטת אם כבר בפלייר הראשון לצרף מערכת עם רשימת הפעיליות כשהן משובצות כבר בימים ובשעות- כי אז זה מראה על מקום "רציני" ומצד שני אם לא יהיו לי מספיק נירשמים לא אוכל לפתוח את הקורס/סדנא ואז כשאנשים ירצו להרשם אאלץ לומר להם שאין מספיק נירשמים והמועד פתיחה נידחה... אבל אז כבר לא מתייחסים אלי הרצינות . מה אתם אומרים ... צריכה עזרה ..

אספר לך איך זה במתנ"ס של ילדי

מקבלים רשימה של חוגים, משובצים לפי ימים ושעות, כאשר בתחתית יש משפט שאומר שפתיחת החוגים מותנה במספר המשתתפים. זה בהחלט מקובל וגם הגיוני. שיהיה לך בהצלחה!

עשי בדיקה..

האם עשית בדיקה מוקדמת איזה חוגים נדרשים? אם לא עשית עשי זאת, כך תוכלי לענות בדיוק על הצרכים של האוכלסיה המיועדת שלך. אם תעשי את הבדיקה יהיה לך יותר קל להחליט מה לפתוח ומה לא. חשבי גם שאת פותחת את החוגים באמצע השנה, תקופה שבא אנשים כבר רשומים לחוגים במקומות אחרים.וזו בעיה. בכל מקרה בהצלחה לי שירון יחסי ציבור

סקר שוק - בקלי קלות..

שווה לך לעשות סקר שוק - מה מציעים במתנסים אחרים ! הם ישמחולספר לך על הפעילויות ההורים/ילידם מאד אוהבים, אם תהיי ישירה וכנה, הם יספרו לך גם איזה פעילויות הם לא פתחו. שאלון נאה בבתי ספר באיזור יכולים לסייע לך להעריך ביקוש. וכאמור המשפט שתמיד מופיע, ומובן על ידי כולם: פתיחת השעור מותנית ברישום מינימלי של משתתפים. (אף אחד לא רוצה בעצמו שעור מחול עם 3 משתתפים..)

למעלה