צריכה המלצה

צריכה המלצה

איזה דיסק של "איפה הילד?" כדאי לי לקנות? שיהיה רוק בועט כזה, עם באסים בנשמה! חחח.. אני מצחיקה אני עצמי לפעמים

sonic_green

New member
בלי לחשוב בכלל

זמן סוכר... אחד הדיסקים הבועטים של העשור הקודם

sonic_green

New member
ובכלל

יש בדיסק הזה פסיכדליה משובחת ואין-ספור להיטים פזמוניים

תודה../images/Emo9.gif

הקשבתי לעצתכם וקניתי את זמן סוכר
אני הולכת עכשיו לשמוע אותו!! אולי נפתח את זה לדיון על איפה הילד?

sonic_green

New member
אני רק לא מבין

איך עד עכשיו לא היה לך את הדיסק הכל כך בסיסי הזה

אני אגיד לך למה

כי לפני כמה זמן קניתי את הדיסק של אלג'יר, ואיך נגיד את זה, לא אהבתי אותו. אז מאז סלדתי קצת מלקנות דיסקים לפני שאני שומעת אותם, וחיפשתי בכל העולם(!!!) מישו שיש לו דיסק של איפה הילד, ולאף אחד אין
אז הורדתי שירים מהאינטרנט (אני יודעת שזה אסור) ואהבתי את זה, אז החלטתי לקנות דיסק שלהם...! וזה כל הסיפור

שמעתי בחנות../images/Emo70.gif

שמעתי את השיר וחצי הראשונים, והכרתי כבר את קיטש...הייתי בטוחה שכל השירים שלהם כמו קיטש! מה גם שהיה לחץ בחנות, אז לא היה לי כוח להשאר ולשמוע עוד..

לי דווקא יש הצעה אחרת

נכון ש"זמן סוכר" נחשב לדיסק הכי טוב שלהם, אבל בתור אחד שיש לו את כל הדיסקים של הלהקה, הכי אהבתי את "איפה הילד". לדיסק אין שם, אבל הוא מוקש לזכרו של יצחק רבין. העטיפה שחורה עם תמונות בגוון כתום. אחלה דיסק, אחד הישראלים הטובים ביותר לדעתי. הוא כולל את השירים הבאים: - גלגל את החלום - הולך רגל - רק בשביל לקבל חיבוק ועוד המון שירים מעולים. אני ממליץ בחום.

sonic_green

New member
האוסף...

אוסף מעולה, שירים אחד אחד חזקים. אבל זמן סוכר הוא יותר מייצג תקופה מסויימת. את איפה הילד הראשוניים. יש הרבה שירים חזקים שלא נמצאים בדיסק הזה, אבל יש לו אופי יותר חזק מלאוסף.

אוכף מעולה אין ספק

האוסף של איפה הילד בהחלט נחשב לדעתי לאחד הטובים. כל שיר - פגז. אפילו יש דיסק בונוס ממש ממש נחמד שכולל את "היא לא יודעת לשתות", שיר מטופש ומצחיק...

למעלה