צריכה המלצה !!!!

צריכה המלצה !!!!

אז ככה, אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית אבל אני לא ממש מבינה בזה ( שואפת להבין קצת יותר, עם הזמן).. מחפשת המלצות לגבי מצלמות טובות בין טווח המחירים 2000-3000. המליצו לי על : Minolta DIMAGE Z2 וגם על : Canon A80 . מה דעתכם? ואם יש למישהו הצעות אחרות אני אשמח לקבל המלצות- לחיוב ולשלילה!! תודה..
זיטית

erezkoli

New member
Z1/Z2

את צריכה לשאול את עצמך האם את זקוקה ל- 4M במידה וכן לכי על Z2 במידה ולא את יכולה ללכת על Z1 שהיא 3M עם נתונים זהים לZ2 במחיר זול יותר. בתור אחד שיש לו Z1 אני ממליץ בחום

dopm1

New member
בגדול, ככל שיש יותר MP (מגה פיקסל)

למצלמה, ניתן יהיה להדפיס תמונות גדולות יותר. MP = רזולוציה. אם מדובר בהדפסת תמונות "רגילות" (10X15), גם 2MP יספיקו בהחלט (הכוונה להדפסת התמונה בחנות צילום). לכן, אם את לא מתכוונת להדפיס פוסטרים, ה-3MP יספיקו. קחי גם בחשבון שככל שהתמונה צולמה ברזולוציה גבוהה יותר, גודל הקובץ שיווצר יהיה גדול יותר- מה שיגרום לניצול נפח הזכרון במהירות רבה יותר. כמובן שבעת צילום התמונה ניתן לבחור ברזולוציה הרצויה, כך שאם יודעים מראש שהתמונה מיועדת למחשב ולשליחה באימייל ניתן לבחור ברזולוציה נמוכה (וכך מתאפשר אחסון מספר רב יותר של תמונות בכרטיס הזכרון לפני פריקתו למחשב), ותמונה שחושבים להדפיס - רצוי לצלם ברזולוציה גבוהה. בהצלחה !!

../images/Emo51.gif

זה בהחלט עזר לי.. עכשיו לשאלה השאלתית.. (אני יודעת שאני קרציה, סליחה מראש) איזה מצלמה מומלץ לקנות. אני אמנם לא מתכוונת לפתח פוסטרים וכדומה. אבל אני בהחלט רוצה מצלמה איכותית. יש לך המלצה?

למעלה