צריכה המלצה

Amoureuse

New member
צריכה המלצה

הפעם תורי להתלבט, אז אולי יש לכם רעיונות בשבילי. אני מחפשת מקום לאירוח של חשוב מחו"ל. המארח השני הוא צמחוני אז צריך מקום שהוא ימצא בו מה לאכול, ולא איזה מנה עלובה בודדה. הוא אוכל דגים בעת צרה, אבל אני מעדיפה לא להכריח אותו. הקריטריון המרכזי הוא להרשים את האורח, ורצוי שגם הסביבה תהיה יפה, שיתרשם לטובה ממדינתנו. הפתרון המוצע ברגע זה הוא בליני (מיקום מקסים בסוזן דלל + איטלקי טוב לצמחונים), אבל לא בא לי - כבר הייתי שם על חשבון העבודה, לא ממש התלהבתי, ובא לי לגוון. יש רעיונות?

liti

New member
מה לגבי הקופי בר?

יש שם מנות בשריות מעולות לחשוב הראשון ופסטות, סלטים ומנות ים לשני.

neta2

New member
אופס ראיתי שדגים זה לעת צרה...

אני לא יודעת כמה מנות צמחוניות שהן לא דגים טובות יש ב"כרמלה בנחלה" אבל זה בהחלט מקום ומיקום יפה. וכל המקומות השווים ביפו? אגב, בליני זה בהחלט רעיון לא רע בכלל.

רומי 007

New member
רק לא בליני בבקשה

בשני הצ'אנסים שנתתי למקום בהפרש של שנה יצאתי עם כאבי בטן עזים. באחד המקרים האוכל פשוט היה מקולקל. אל תעשי את זה לאורח מחו"ל. זה מה שישאר לו בזכרון מהטיול. לכי רק למקומות מעולים ויציבים שאת מכירה מלפני ומלפנים. לכן קופי בר אכן מתאים. העניין הוא שאת רוצה להרשים. יש את יועזר אם כי הדגש שם על בשר. אם אין בעיית תקציב לכי לכל אחת ממסעדות הגורמה הקיימות בשוק (רפאל, ארטישוק ארניה ואחרות). אם בדרג הביניים הייתי הולכת למיקה שמתאימה מאוד לצמחונים. מצד שני היא לא מתאימה לשיחות עסקים. אם את לא חייבת את אזור המרכז האופציות גדלות.

meravbr

New member
מיקה מאד מתאימה לשיחות עסקים!

מסעדה מאד שקטה לצורך הענין (שלא כמו קופי בר למשל). ובבליני אף פעם לא התקלקלה קיבתי
ובכל מקרה - ממליצה גם על קופי בר - מגוונת מבחינת האוכל, מעולה, מתאימה לכל מיני סוגי "קהלים"

maya100

New member
מה לגבי לילית?

לדעתי היא מאוד מרשימה ויש בה בהחלט מגוון לצמחונים.

Amoureuse

New member
אוי, ההחלטות קשות...

קופי בר ממש לא הולך בגלל המיקום שלו. הוחלט (לא על ידי) שצריך מקום יפה... אם ניקח אותו לקופי בר נצטרך לכסות לו את העיניים בדרך
. יש לכם עוד רעיונות בנווה צדק? ואיפה ביפו כדאי? (הייתי מתה ללכת ליועזר, אבל זה ממש לא לצמחוני). את לילית אני אשמור למקרה של מגבלת כשרות, אני לא אבזבז אותה על צמחוני לא נודניק מדי
. מבחינת תקציב, אני משערת שזו לא בעיה כל עוד לא מתקרבים למול ים או מרגי החדשה. בבקשה עוד רעיונות, HELP

sharonchi

New member
חד משמעית: קיארה

לדעתי התשובה למה שאת מחפשת זה קיארה במרינה בהרצליה. האזור יפהפה עם אווירה של חו"ל, המסעדה יפה וטעימה וכמו שכתבת, צמחונים ימצאו את דרכם במסעדה איטלקית.

Amoureuse

New member
רעיון טוב

לא אהבתי את קיארה לפני חודש, אבל ההזדמנות הכי מתאימה ל"הזדמנות נוספת" היא כשמישהו אחר משלם: מקסימום אם התבעסתי אז לא עלה לי.... אני אספר לכם ביום רביעי מה נבחר ואיך היה.

../images/Emo62.gifיש לי רעיון

אם כי מיקום לא מושלם או סביבה יפה לא הייתי לוקחת כשיקול מרכזי כי תמיד אפשר להראות לו גם את הצדדים היפים ואני לא נפלתי מאיזור סוזאנה, אז זה ענין של טעם... בכל אופן- הרעיון שלי הוא.....
בריו דה קובה
אני אכלתי שם פעם לא בשרי והיה מעלף. האוירה שם שווה וחוץ מאלנבי "המביך" אני חושבת שזה איזור מיוחד (בדרכו שלו...)

Lear22

New member
דווקא קופי בר לא יתאים

אין שם כמעט מנות צמחוניות וגם הפסטה עגבניות מבושלת בציר בשר לדעתי לילית תהיה האופציה האולטימטיבת. גם מיקום על רוטשילד וגם אוכל מצויין

למעלה