צריכה המלצה

Arfilit

New member
צריכה המלצה

אחותו של הגבר חוגגת יומולדת - וביקשה לחגוג עם כל המשפחה במסעדה. אז הסכמנו לה. "כל המשפחה" - זה כולל את הגבר ואותי, האחות ובן זוגה, חמי וחמותי. פירוט קצר על הנפשות הפועלות - כדי לפשט את הדילמה: הגבר - אכלן בשר ידוע, המוכן לגלוש לכיווני סושי ומאכלי ים (מסעדות אהובות - קימל ואונמי); אביו של הגבר (החם) - שמרן בן שמרנים - תנו לו עוף ותפוחי אדמה, או סטייק ותפוחי אדמה, או הודו ותפוחי אדמה - ועשיתם אותו אדם מאושר. אשתו של אביו של הגבר, שהיא גם אמו של הגבר (החמות) - חובבת ידועה של מאכלי ים - דגש על מולים. האחות, שהיא ילדת היומולדת - לא אכלנית בשר מי יודע מה, אבל עוף נחמד עושה את העבודה מבחינתה. נדמה לי שגם מאכלי ים מסתדרים לה בסדר. בן זוגה - תעלומה מבחינתי. זו הארוחה הראשונה שהוא מצטרף לפורום המשפחתי. ואני - אני אני - אוכלת הכל מכל כל - ואסתדר בכל קונסטלציה קולינארית. הזכרונות שיש לי מיציאה למסעדות בפורום המשפחתי - יציאה לדיקסי היתה הצלחה, ויציאה ל"מיקה" היתה כשלון. עכשיו אנחנו רוצים לחדש. מה אתם מציעים?

B r u l e

New member
לא מזמן ביקרתי בברסארי

יש שם הכל מכל וכל, ואני חושב שגם אנין הטעם וגם השמרן ימצאו מה לאכול. המקום מתאים לאירועים "משפחתיים" והוא ממש כיפי. חובב קימל ובשרים ימצא שם בהחלט מה לאכול וגם ילד ימצא שם צ'יפס והמבורגר. באופן כללי אני בעד.

Arfilit

New member
קופי בר נשמע לי כמו בחירה טובה -

בעיקר משום שכל מי ששמעתי ממנו - מאוד מאוד התלהב. הוידוי המביך הוא - שטרם הייתי שם מימי... מישהו יכול לספר לי בכמה מלים על המקום, האוכל והסגנון - כדי שאוכל למכור את זה הלאה?

liti

New member
קופי בר

מדובר במסעדת ביסטרו איכותית וטעימה עם מנות מגוונות שמתאימות לכולם. תוכלי לקרוא ביקורות שפורסמו פה במאמרי הביקורות החודשיות של חודשים ינואר ומרץ. צרפתי קישור עם תמונות של המקום. לדעתי זו תהיה בחירה מעולה. גם בירנבאום ומנדלבאום יכולה מאוד להתאים. תראי את התפריט בקישור שצירפתי וביקורת במאמרי ינואר.

Arfilit

New member
במנדלבאום כבר היינו

ואיכשהו נראה לי שהמגוון בקופי בר יהיה טוב לנו יותר. אגב - בפעם האחרונה שהייתי במנדלבאום ובירנבאום מאוד התאכזבתי.

meravbr

New member
../images/Emo12.gif מה???????????

את חייבת לסור לשם בהקדם!!!!!

oreo

New member
מה עם בירנבאום ומנדלבאום?

אמנם קצת יותר לכיוון הבשרי, אבל תמיד יש שם מנות של דגים, ולפעמים פירות ים (אבל אני לא בטוחה שמנות הפירות ים מופיעות תמיד בתפריט), ויש שם כמה מנות עוף.

למעלה