צריכה המלצה לספר ++C

sad angel

New member
צריכה המלצה לספר ++C

אני סיימתי תיכון עם 5 יחידות מחשבים ואני רוצה בחופש ללמוד לבד שפת תכנות ++C. בבקשה תמליצו על ספרים בנושא שיעבירו את החומר בצורה הכי מובנת ונכונה (אני מתכוונת לספרים שקונים בחנות ולא כאלה מהאינטרנט). תודה רבה!!

annefan

New member
בקשה מהמנהלים

כיוון שיש תמימות דעים (אני טועה) בין הקבועים בפורום ש-Thinking in C++ הוא הספר המומלץ, כרגע, ללימוד ++C, וכיוון שהשאלה הזו נשאלת בערך פעם ביום אולי אפשר לשים אותה בטגליין, או באיזשהו מקום נוצץ, עם זוהרים? שכולם ידעו? ולשואל, Thinking in ++C, של ברוס אקל הוא ספר מצוין. אתה יכול להוריד אותו בחינם (שני חלקים!) מהאתר שלו, ואתה יכול לקנות אותו, באמזון, או ב-combooks אם אין לך כרטיס אשראי ביןלאומי.

sad angel

New member
שאלה על הספר

הספר thinking in ++C תורגם גם לעברית? ואם לא, איזה ספר בעברית הוא הכי טוב ללימוד ++C? שאלה נוספת- האם אפשר לקנות אותו בחנות ספרים רגילה? סליחה שאני מתעכבת על נושאים שדוברו הרבה בפורום, פשוט זה ממש חשוב לי לדעת. תודה :)

annefan

New member
לא תורגם

לא מכיר ספרים טובים בעברית (וכדאי לך ללמוד אנגלית כבר עכשיו, לפחות ברמה טכנית). ספרים באנגלית הם בעיה בארץ. חפשי באחד מסניפי אקדמון, בירושלים, אני חושב שיש.

עידו123456

New member
לא תורגם אבל

יש אחד (5of11 מפורום whatsup.org.il) שלקח על עצמו לתרגם את הספר לעברית (הוצאה בתור ebook בלבד, ככפוף לתנאים של ברוס אקל). אני לא יודע כמה זמן זה יקח לו והאם זה בכלל יצא לדרך (זה פרוייקט ענק בסופו של דבר). בכל מקרה - האנגלית של ספרי לימוד תכנות היא אנגלית קלה מאוד (יחסית לנגיד ספר קריאה) ולרוב הספרים באנגלית הם טובים יותר מאשר הספרים בעברית.

annefan

New member
וואלה?

קראתי את התרגום ל"חושבים JAVA", וזה יצא די זוועתי. אני לא יודע אם בכלל אפשר לתרגם ספר מתקדם ברמה לעברית. שיהיה לו בהצלחה. יש איזה אתר, קישור, משהו?

עידו123456

New member
לא שאני יודע.

הוא אמר שהוא יעלה את המדריך ל berlios אבל לא ראיתי התקדמות בנושא.

gilad_no

New member
כבר יש בטאגליינז

רק צריך להסתכל

Jaguar7

New member
C++ מהיסוד

ספר בעברית, טוב ואפשר לקנות בחנות רגילה.

למעלה