צריכה המלצה למחשב.

galya6

New member
צריכה המלצה למחשב.

הצרכים שלי זה בעיקר לכתוב דברים(מה שהמרצה אומרת) לגלוש באינטרנט,לראות סרטים. אני מעוניינת במחשב רק של DELL והמקסימום שאני יכולה לשלם הוא 4500 ש"ח בערך. אשמח לקבל המלצות על מחשבים

kobi 23

New member
דל לטיטיוד 531

יופי של מחשב ,שלוש שנות אחריות ,סדרה עיסקית- עמידות ואיכות גבוהים יותר. ובדיוק במחיר שלך. את יכולה להיכנס לאתר NOTEBOOK CLUB ולבדוק שם בהצלחה

תותית42

New member
פעם רק חשבתי היום אני בטוחה

kobi 23 אתה ללא ספק סוכן של ... ממליץ רק על .... DELL ורק ב NOTEBOOK CLUB מה הפסול ב HP . TOSHIBA . LG .Gigabyte חשבתי כי אתה מגיב בתום לב , מתוך ידע , מתוך נסיון ,מתוך היכרות אישית בדגמים אך טעיתי , אתה מקדם מכירות הפועל מתוך אינטרס כלכלי , וההמלצות שלך אינטרסנטיות מובהקות אתה אדם לא טהור , והמלצותיך פירסומיות ,ולא מתוך בקיאות בניידים

RoyBO

New member
היא ביקשה DELL

פעם הבאה תחשבי קצת לפני שאת כותבת שטויות.

kobi 23

New member
תרגעי תותית

הפעם הראשונה (והאחרונה) שביקרתי בנוטבוקלאב הייתה לפני כ 3 חודשים. עד אז כלל לא ידעתי איפה זה.בזמן האחרון אגב השתדלתי לא לרשום את נוטבוק קלאב בתור המלצה . אבל כל המלצה שלי גררה שאלה "איפה אפשר לקנות ?". מה לעשות שלי הכי נוח להעזר באתר שלהם אבל את צודקת , אני שתול שלהם , אני סוכן מכירות של CMS שמנסה לדחוף את המחשבים שלהם בכל מקום. בדיוק בגלל זה , יש לי זמן לכתוב הרבה במשך היום פה על תגובות/שאלות של חברים. אני מרוויח כ15K נטו לחודש ולא מובטל כבר שנה. אגב ,על כל לקוח שאני מביא לחנות אני מרוויח עמלה של 10% ציינתי כבר לא פעם שבזמנו עבדתי ברשת גדולה למכירת מחשבים ,אבל זה היה הרבה זמן עוד לפני שבכלל התחלתי לכתוב פה. אין לי שום אינטרס כזה או אחר מלבד לעזור פה לאנשים. לצערי, בזמנו לא יצא לי לעבוד עם מחשבי דל ,אך עם זאת יצא לי לעבוד עם יבואנים שייבאו אותה. משיחות עם לקוחות/סוכנים/טכנאים וכמו כן עם בעיות עם מחשבים שיצא לי למכור הבנתי כמה זאת הייתה טעות לא למכור אותם (למרות שזה ממש לא היה בשליטתי). בכל מקרה ,אני לא מבין למה אני כ"כ משקיע מאמץ להגיב על האשמות מטופשות וחסרות כל בסיס. אני ממליץ לך להרגע ,ולבדוק טוב לפני שאת כותבת על בנאדם "אתה בנאדם לא טהור" אגב טהור , באמת אני בנאדם לא טהור, אחרת למה כ"כ הצלחתי בתחום הזה ופיטרו אותי.

יאיר B

New member
וסוכן של מי אני? ../images/Emo8.gif

גיגהבייט - לא משהו (הם לא שם בתחום הניידים, אולי עוד כמה שנים). LG - אני כותב מאחד כזה ולא ממש מרוצה (לדעתי המקלדת לא נוחה, וגם הפלסטיקה לא משהו). טושיבה ו-HP - לא רע בכלל. אבל היא בקשה דל, רק דל. בעיה.

kobi 23

New member
שכחתי לציין

אני גם סוכן של המוסד , בזמנו יצא לי גם להשתתף בלכידתו של אדולף אייכמן (איזה קטעים רצו שם עם רפי איתן) וכמו כן בחיסול פאתחי שקאקי.ועוד מבצעים שהשתיקה יפה להם בואו נגיד ככה , יש לי כמה "אקדחים מעשנים" באמתחתי אגב , עוד סיבה שאני מעדיף להמליץ על דל היא שמה לעשות הם מייצרים מחשבים ברמה גבוהה מאוד וכל זה במחירים מאוד הגיוניים. תראו לי עוד מחשב נייד מסדרה עיסקית ,במחיר של 4300 ש"ח כמו הדל 531. אצל המתחרים זה מתחיל מ7000 ש"ח צפונה

תותית42

New member
../images/Emo115.gifkobi 23 יבושם לך

לא ציינת גם את ה FBI וחבל שתבין אני לא נגד DELL , אני גם ממליצה בחום אך אני מתחברת יותר ל HP , ה TOSHIBA מאוד איכותיים לא היה בכוונתי לפגוע בך , ומתנצלת אם אכן פגעתי אך ברגע , שאתה מכוון בפרום , אתה גורם לפרסומת סמויה , ומשפיע לרעה תן חופשיות לשואל לבצע סקר שווקים , מה גם שלא נדרשת להמליץ על מקום זה או אחר השאלה סבבה סביב הדגם והכרטיס מסך בלבד ואתה הגבת בשאלת הקידבק , אם שרתת בצהל ( אז אתה כן מכיר את שאלת הקידבק ) ולמר RoyBO אמרתי לך מס' פעמים , אתה מככב כאן בפורום ומשיב לשאלות שאינך מבין בכלל , ואף אתה מטעה בגדול את משתתפי הפורום אם יש לך נייד של DELL זה לא מקנה לך זכות של בקיאות בניידים , וממליצה לך בחום , אל תתערב בתחום שאתה באמת לא מבין , ואתה לא מבין אין לך חיים מעבר לפורום ? אתה חורש כאן ימים ולילות , ומטעה את משתתפי הפרום בבתשובות הדיבליות שלך

RoyBO

New member
מי את בכלל?

Y. Welis

New member
התשובות שלו בטח לא דביליות כמו ההודעות שלך

סלחי לי על ההשוואה הבוטה, אבל אין לך מה לומר בעניין כל עוד לא כתבת בעצמך בכמות דומה.

Y. Welis

New member
למיטב זיכרוני, 'תותית42' היתה סוכנת בעצמה

לאור ציטוטי הסופרלטיבים המסחריים שהיא נהגה להביא, כך שיש בעיה כשהטענה הזו באה ממנה.

kobi 23

New member
לתותית

קודם כל , לגבי תחילת השרשור , השאלה של גליה הייתה מחשב עד 4500 ש"ח לשימושים סטנדרטים מתוצרת דל !!! גם אם היא לא הייתה מבקשת תוצרת דל הייתי ממליץ לה על המחשב הזה משום שלשימושים הללו במחיר הזה ף הוא הכי יעיל ואיכותי שאפשר למצוא בארץ ורבים פה יסכימו איתי לכל אחד יש זכות להמליץ על איזה מחשב שהוא רואה לנכון להמליץ ,מבחינתי תמליצי על מחשב "משה מכלוף" . זה שאני ממליץ על דל או וואט אוור לא מונע מאף אחד להמליץ על משהו אחר.ובטח שלא "משפיע לרעה" ושוב , כפי שאמרתי , אין לי ולא עשירית האחוז של אינטרס כזה או אחר מלבד עזרה לאנשים פה.(וזה נכון ל95% משוכני הפורום) תתפלאי אבל יש עוד אנשים שעוזרים שלא ע"מ טובה אישית ובטח שלא בשביל כמה שקלים לגבי ההתנגחויות האישיות שלך. רועי הוא אחד הכוכבים כאן ועוזר הרבה מאוד לאנשים וגם המנהל פה ושאר ה"אדומים" יכולים להעיד ,אגב , אם זה היה תלוי בי הייתי הופך אותו ל"אדום" ,אני לא רואה את עצמי לתותח גדול כמו הרבה מהחברים פה ,ולכן יש שאלות שאני לא עונה עליהן משום שאני לא יודע ,רועי לעומת זאת עוזר לא מעט. אם רועי טועה/מטעה יש פה מנהלים שזה תפקידם :לתקן ,להסביר לו וכו' ומעטים הפעמים שראיתי אותם עושים זאת בכל מקרה גם אם יש מצב שצריך לתקן אותו הם עושים זאת בצורה אלגנטית ולא נכנסים להעלבות אישיות כ"כ.

maor78

New member
למה אתם מתרגשים ממנה?

היא מוציאה פה הרבה מרמור שכנראה מגיע ממקומות אחרים. חצופה ברמות מטורפות. לכי תמצאי לך גבר שיפרוק את מרמורך.

למעלה