צריכה המלצה למדפסת

סיגל 31

New member
צריכה המלצה למדפסת

ראיתי מדפסת של HP משולבת:מדפסת+סורק+מכונת צילום+פקס-דגם Officejet 5610מישהו מכיר? ממליץ? אני מחפשת מדפסת טובה וחזקה לעסק שלי - חשוב שתדפיס באיכות גבוה, אך גם לא תהיה יקרה מידי. תודה על העזרה

ורדה 1

New member
לנו יש את ה-5510 זהו הדגם הישן יותר ואני מניחה שאין הרבה הבדל. אנחנו מרוצים מאוד, אבל אנחנו לא משתמשים בה המון. לא יודעת להגיד לך אם היא מספיק טובה וחזקה בשביל עסק.

סיגל 31

New member
ורדה, תודה על האינפורמציה

את האמת פחות חשוב לי שהיא תעשה הכל - הכי חשוב שתדפיס באיכות גבוה

ורדה 1

New member
כן, היא מדפיסה באיכות גבוהה ועד היום, למעלה משנה - 0 תקלות! לפעמים (אחת לחודש בערך) יש בעיה לקבל פקס ואז אנחנו מכבים ומדליקים מחדש והבעיה מסתדרת.

oranje

New member
אם זה לעסק, תעשי לעצמך טובה

גדולה ואל תתקרבי להזרקת דיו. רק לייזר.

הודעה גורפת מידי...

הכל תלוי בסוג העסק ובכמויות החומר המודפס. יש יתרונות וחסרונות מבחינת עלות/תועלת/אמינות. מי שצריך כמות גדולה של דו"חות להדפסה (למשל) טוב יעשה אם יעדיף מדפסת לייזר. עסק קטן שצריך בעיקר חשבוניות ודו"חות תקופתיים יהנה מאד מסדרת ה-Officejet (אני מכיר כמה עסקים כאלה, כולל רשתות גדולות של חנויות).

oranje

New member
גם בשימוש ביתי מדפסת לייזר

עדיפה. ההבדל הוא של כ 200 ש"ח בשנה לטובת לייזר, כך שאם מתכוונים להשתמש במדפסת יותר משנה שנתיים, כיסיתם את ההוצאה.

לא נכון בעליל...

שוב, מדובר בדרישות פלוס עלות/תועלת/אמינות. שים לב, שאלו כאן על מכשיר משולב (אפשר להתווכח גם על יתרונותיו וחסרונותיו של מכשיר כזה). בנוסף, אם יש דרישה גם להדפסה צבעונית עלות כוללת של מדפסת לייזר גבוהה משמעותית. כל אחד והצרכים שלו.

oranje

New member
צבעוני זה סיפור אחר.

מכשיר משולב יש גם בלייזר, כך שהנתון הזה לא רלוונטי. עזוב מה זה חשוב, שכל אחד יקנה מה שבא לו, כל מה שאמרתי נאמר אך ורק מנסיון, אבל זה לא ממש חשוב.

סיגל 31

New member
אז ככה, למען הסדר הטוב...

אני צריכה מעשה מדפסת בעיקר לשימוש של הדפסות צבעוניות ברמה גבוה. הבנתי שהלייזר יקרה מאוד ולכן אני פונה להזרקת דיו. את האמת, יותר חשוב לי שתהיה מדפסת חזקה שמדפיסה טוב ויש לה חסכון של דיו. אם יש לכם ניסיון עם מדפסות אחרות העונות על הדרישות אשמח לשמוע (לא חייב להיות משולבת). תודה על כל העזרה

למעלה