צריכה הכוונה

guti30

New member
צריכה הכוונה

היי כולן
עברתי את הבדיקות דם, אולטראסאונד רחם, ויש תעודת יושר :) מחכה שיגיע התור אצל הרופא נשים שימלא טופס 8. רציתי לשאול מה השלב הבא? חיפשתי קצת חומר ומה שמצאתי באתר של משרד הבריאות בילבל אותי- מתי האיבחון הפסיכולוגי- באיזה שלב? ברגע שיש לי את כל המסמכים אני שולחת אותם לוועדה והם קובעים את האיבחון או שאני צריכה לקבוע קודם את האיבחון? אני נשואה אז אני צריכה לצרף ישר את הבדיקות דם של בן זוגי ואת התעודת יושר? או בשלב מאוחר יותר?
צריכה קצת סדר בשלבים
תודה מראש על המלאכיות שעוזרות כאן באהבה כל כך גדולה

pundekaut2

New member
פונדקאית לא יכולה לפנות לועדה

אלא הזוג צריך לפנות לועדה עם הטפסים שלה ולבקש לאשר אותה.

הזוג שולח בדיקות ראשוניות לועדה. אביבה מעבירה את הבדיקות לאנשי המקצוע, וחוזרת עם תשובה לזוג אם הכל בסדר וניתן להמשיך לראיון.

אח"כ הזוג פונה למאבחן פסיכולוגי ומבקש לבצע איבחון עבור פונדקאית X ובן זוגה.

כנ"ל לגבי פנייה לעו"ד ולסוכן ביטוח בהמשך.

בקשי מהזוג שלך שיצור קשר עם אביבה שתסביר להם על השלבים השונים, והם יסבירו לך מה לעשות מתי.

guti30

New member
תודה

לא ממש הבנתי את החלק של העו"ד? הזוג פונה לעו"ד? זה לא אמור להיות עו"ד שאני בוחרת? או שאני צריכה ליצור קשר עם עו"ד ואז לתת להם את השם שלו?

מירבי*

New member
פניה לוועדה

לא הצלחתי להבין מדברייך אם יש לך זוג או אם את עוברת את התהליך עם מרכז פונדקאות.
בכל מקרה הפניה לוועדה נעשית לאחר שעש זוג ויש הסכם. הוועדה תדון בחומר שלך ושל הזוג, תראיין אותך ואז תאשר את ההסכם ותזמין אתכם לחתום על ההסכם.

בהצלחה

guti30

New member
יש זוג מקסים

יש זוג מקסים שממתין שאסיים את איסוף כל הבדיקות והטפסים. ורציתי לדעת מה השלב הבא אחרי שאני אוספת את הבדיקות דם, אולטראסאונד, אישורים וטפסים מרופא נשים ומשפחה ותעודה יושר? הבנתי מהתגובה שקיבלתי כאן שאני מעבירה את הכל לזוג והם יגישו לאישור הוועדה?

למעלה