צריכה החזקת אצבעות וטיפים -

גוליגל

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo57.gifמחזיקה אצבעות

מקווה שנועה תיקח את זה הכי קל שאפשר. ובעצם שגם ההורים של נועה. אני אישית מאשרת לך וליום במינון כפול... ונדהמת שענית לי בכלל היום, לאור הלחץ שאת נתונה בו...

h i l a l

New member
בהצלחה ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מקווה שאתם כבר אחרי והכל עבר בקלות מחכה לעדכון

העיקר שאתם אחרי

והכל עבר בשלום! ... צום זה בהחלט דבר נוראי לילד (גם אנחנו עברנו זה מכבר צילום MRI שדרש צום...ויכולה להעיד שזה היה לי ממש ממש קשה להעיר את הילד בבוקר בלי בקבוק דייסה או מים (מה גם שאצלי הם עוד אוכלים בלילה בקבוק) ... שוב, טוב שזה מאחורייך!

העיקר שאתם אחרי

ושהכל יעבור בשלום! ... צום זה בהחלט דבר נוראי לילד (גם אנחנו עברנו זה מכבר צילום MRI שדרש צום...ויכולה להעיד שזה היה לי ממש ממש קשה להעיר את הילד בבוקר בלי בקבוק דייסה או מים (מה גם שאצלי הם עוד אוכלים בלילה בקבוק) ... שוב, העיקר שזה מאחורייך! ... ולגבי טיפים... הרבה הרבההרבה פינוקים אהבה!

מירל36

New member
הגעתי מאוחר בשביל להחזיק אצבעות

אך מקווה שהכל בסדר ואתם כבר אחרי

נו, איך היה?

מקווה שעכשיו אתם (כולכם) נושמים לרווחה. איזה תענוג זה להיות אחרי זה. ועברתי את זה עם שלושה ילדים כך שאני יודעת מה זה "לנשום לרווחה" תרתי משמע
ועכשיו לפחד הגדול שלי, אולי אצטרך לעבור הוצאת שקדים כזו בעצמי
אמאל'ה................

מ י כ

New member
לדעתי לוקח בערך יומיים להגיד שעבר בשלום

אבל גם אני מתה לשמוע ש-הכל מאחוריכם

לבנה123

New member
עדכון מסויג - חזרנו עכשיו הביתה

היה קשה, מגעיל ומפחיד. ואיבדתי 5 שנים מהחיים (יחד עם טיפולי הפוריות זה כבר לא משאיר מי יודע מה ממילא...) היא לא הצליחה לנשום טוב - לשמור על סטורציה (חמצן בדם) ברמה סבירה אחרי הניתוח במשך כמה שעות, ואחרי זה עלה החום (אנחנו עדיין עם חום, ומתלבטים לגבי אנטיביוטיקה). ובעיקר קשה לה, וכואב לה, ומציק לה, וההרגשה היא שלקחתי ילדה בריאה ועשיתי אותה חולה.
עכשיו המשימה היא להצליח לשתות כדי לא לחזור לשם. אז האצבעות עדיין נדרשות. ותודה על החזקת האצבעות, ועל כל הטלפונים והאיחולים. זה באמת מחמם את הלב. על המחלקה ובפרט על הרופא יש לי דברים נפלאים להגיד, אבל אני אתפנה לזה בהמשך.

חמניה1

New member
לבנה

לא הספקתי להחזיק אצבעות לפני. עכשיו מחכה לשמוע שנועה משתפרת ומרגישה טוב. בכל מקרה, טוב שאתם אחרי.

anguly

New member
סוף סוף עדכון!

חיכיתי לראות מה קורה ולא רציתי להציק - בטוחה שאת עסוקה פיזית ורגשית בטיפול בנועה למה מתלבטים על אנטיביוטיקה? למה לא נותנים כיסוי ליתר ביטחון - הרי בכל זאת היא אחרי ניתוח. שולחת לכם את כל המחשבות החיוביות וממשיכה להחזיק לה אצבעות

לפחות אתם אחרי ואתם בבית

האצבעות שלי עדין מוחזקות חזק, ואני מחכה לעדכונים נוספים על נועה.

נרי כ

New member
טוב שאתם אחרי.

הבנתי שזה לא היה קל ופשוט בגלל העיכוב בעדכון. ובאמת מבאס שקשה לה אחרי הניתוח, אם כי זה נשמע לי מאד הגיוני. מה פתאום לקחת ילדה בריאה ועשית אותה חולה? החלטת לטפל בבעיה מאד רצינית שלה. עוד כמה ימים תהיו ממש אחרי. וטוב שיש לכם רופאים טובים שאתם סומכים עליהם. סבלנות ואצבעות מוחזקות.

למעלה