צריכה הדרכה

צריכה הדרכה

חבר'ה השאלה רצינית לחלוטין, אני מקווה ככה גם תענו לי. שמעתי שכשנוגעים לגברים בבולטת הערמונית דרך הטוסיק זה מאד מענג, סוף סוף הצלחתי לשכנע את חבר שלי לנסות את זה, ועכשיו אני לא יודעת איך לגשת לעניין, אפשר בבקשה המלצות? באיזה תנוחה הכי מומלץ? איך לעשות את זה מענג ולא כואב? בקיצור כל מידע יתקבל בברכה תודה

הולמס 30

New member
מבוא

(המומחית תעשה את הקורס המלא) תדחפי לו אצבע לתחת ותעשי איתה תנועת "בוא הנה" ז"א תלחצי כלפי מעלה כאילו את מנסה לגעת בבסיס האשכים מבפנים לגבי הרחבות והוראות הפעלה - זה אצל המומחים, אני פה רק למבואות

שכחת להוסיף

בלי ציפורניים ורצוי שיהיה סיכוך כלשהו

זיגזג

New member
ככה? "תדחפי לו אצבע לתחת"???

מה עם קצת רימינג לפני?? כדי להרטיב את האזור וכדי להגביר את הציפיה והעונג????

הולמס 30

New member
מ ב ו א

משמעו אני נותן שני משפטים בקווים כלליים ואז באים החוכמולגים (זה אתם) ומוסיפים מסביב שהרי אם הייתי נותן את כל התורה כולם היה נהיה שרשור של הודעה + תגובה ועכשיו (בייחוד כשאני נדרש להסביר מהו "מבוא" יהיה שרשור ראוי)

מנסיוני הצנוע

ידיים נקיות, בלי ציפורניים. אם הוא לחוץ מזה, חשוב שתרגיעי אותו (נשיקות, ליקוקים חרמונים). אני אוהבת להסתכל להם בעיניים ולראות את התגובות. גם לדבר אליו יהיה נחמד, כמה זה מדליק אותך וכאלה. תשחקי לו עם הזין ביד השניה (להסיח את תשומת הלב שלא יהיה מכווץ מדי, אם את מבינה למה אני מתכוונת). תשתמשי בהרבה חומר סיכה, על כל היד. תתחילי בלשחק מבחוץ בכל האזור, מהביצים לתחת וחזרה, גם לשחק עם הזין. גם נשיקות. תביאי לו תציצי במקביל, מה שעושה לו טוב. כשנראה לך שהוא מוכן, אחרי ששיחקת הרבה עם האצבעות ואפשר גם עם הלשון, תכניסי אצבע, בעדינות אבל בהחלטיות. בשביל להגיע לג'י את צריכה להכניס את האצבע עד הפרק השני בערך, ואז תרגישי שאת נוגעת במשהו. תשחקי עם זה קצת ותבדקי איתו איך הולך. אם הוא נהנה את יכולה להמשיך, לעשות תנועות גרוד עם האצבע ולהכניס ולהוציא. יש כאלה שמרגיש להם מוזר אז תוציאי ותנסו אחכ שוב. הכי טוב זה לשלב את זה עם לעשות לו ביד. יד +יד שניה +לשון בכל האזורים שם. מובטחת גמירה פיצוץ בהצלחה.

november76

New member
יפה אמרת

רק שאני עושה את זה טיפה שונה. מוצצת את הזין, יד אחת משחקת בביצים והיד השנייה מטפלת בפי הטבעת.

בנתיים זה השרשור הכי מחרמן...

שהיה פה בחצי שנה האחרונים... אגב, אפשר להגיע יותר מאוחר הערב?

תודה רבה ועוד שאלה

נראה לי שאני צריכה פה קואורדינציה חבל על הזמן, הכי טוב שהוא ישכב על הגב? סליחה על הבורות...

למעלה