צריכה הבהרה

לצערי לא זכיתי לקחת חלק בשמחה הזו..

וחצאיות המיני שלי כבר שנים תלויים בארון כבר לא חושפת טפחיים אין לי צורך לחשוף ההם נמשכים אלי גם עם צניעותי

ילוטייל

New member
כן פעם רבנית מאוד ידועה

אמרה לי בדיוק אותו דבר. אמרתי לה גיברת - 'צטער - מכחול נכנס רק כשהוא רואה את כל הצנצנת אז בבווקשה.

סליחה??? סליחה????

רונית זוזי שניה הצידה???? מיני וחולצה לבנה??? כאילו דא?????????? אולי גם אני לבשתי מיני וחולצה לבנה????? רונית אמרתי זוזייייייייייייייייי
ככה??? נשארו לי עוד 51 יום, וככה ??????
........... רונית את יכולה לחזור
הנה משמאל
אומנם אני לא נחשבת לביישנית, אבל בחתונה ממשששששש התביישתי |אייקון של מלאך|

אא ניר

New member
כנראה שלא רק את צריכה הבהרה. לא ?

את חיה בעידן שבו אידיאל היופי הוא הכי רחוק מהמציאותי/טבעי שהיה אי-פעם. המון-המון כסף מעורב בקביעת האידיאל. גם את, כמו מרבית העולם המערבי, נפלת בפח הזה. משרדי פרסום {לא נולדת עם הדחיה הזו, אחרת היית, גדלה אנורקטית בבית עם אבא רגיל} קבעו לך ששעיר זה לא יפה. אז סבבה, בענייך גבר שעיר {מי שישמע רחמנא-ליצלן } זה מגעיל. אולי... אולי..איפה שהוא במרחב הווירטואלי, יושב לו החתיך ומספר סיפור דומה על אחת שלא היה מסוגל לשבת מולה רק בגלל איזה _______, קטן.

וואלללה

לפעמים אתה הגיוני מאוד רונית תקראי את זה פעמיים אולי תביני משהו מהחיים מיום ליום אני מתחיל להבין שהרבה דברים לא משנים לנשים העיקר שיהיה "הורס" שירביץ אבל שיהיה הורס שיבגוד אבל שיהיה הורס שיהיה חרא של אבא אבל שיהיה הורס וכולי וכלי

רות 2

New member
לקרא כל כך הרבה בבל"ת

בכמה שורות שלך...... ואללה ... הורס......

Rinattt

New member
היית מכניסה לו שקל

ואם הוא היה מופתע היית אומרת לו "אופסססס חשבתי כאן הקופה של הטיפים"

למעלה