צריכה הבהרה

r o n i t 3 7

New member
צריכה הבהרה

לפעמים ממש לא מבינה אנשים ואיך הם מתנהלים, ואני בסה"כ מה רציתי לאכול בשקט, אבל כנראה שמישהו שם מלעלה יודע שאתמול הפרזתי באוכל והחליט להעניש אותי, לגרום לי לא להצליח לעכל את האוכל... והסיפור הוא כזה: יושבת בחדר האוכל, פתאום נכנס אחד העובדים, בחור חתיך הורסססססס , אני כולי חיוכים בטוחה שהארוחה הזו הולכת לעבור בנעימים, אבל לא! - הנ"ל מתיישב בשולחן לפני עם הגב אליי
[לא נורא, יעבור יגיע מישהו אחר...] אבל... מסתבר שהנ"ל לובש גי'נס בגזרה נמוכה, מאוד נמוכה והנוף שיחידי שאני צופה בו הוא החריץ שלו, אבל מילא חריץ - למה יש שם צמיחה, מה הוא לא שמע על ליזר, גילוח, שעווה - או לחילופין מכנס גבוה יותר... למה חייבים להוריד לי את התאבון... עכשיו נשארתי רעבה...

מצוטטת

New member
לא מבינה

בואי אם מימלא אני הולכת לקלקל לעצמי ת'דימוי.......אגלגל אליך ת'
.... הורס הורס זה הבנתי למה מלחתחילה לא תפסת יוזמה גם עם הגב אליף, גם {מניחה} לא ראה אותך בחצי עפעף מ-מ"מ מה לעזאזל מנע ממך לפחות אם התאבון הלך, לשאול אותו בעדינות את מה שאת שואלת כאן
לפחות שגם לו יתקע איזה "ביס" בטוח היה זוכר ורואה אותך בפם הבא מילה שלי

מצוטטת

New member
את לא חייבת

על כל פיפס קטן ל'שות לי אאוטינג ב'סדר אז יש לי של reputation גם אז מה

מיקי 43

New member
בקשר להבהרה יש לפנות למעצב שיער

ובקשר לתאבון כשאת אוכלת תהיי עסוקה באוכל שלך ואל תחשבי איך לאכול איזה הורס שעבר לידך כי הינה מתברר לך שהוא הורס תרתיי משמע את התאבון לאוכל את התאבון איליו בתאבון לך מיקי

דעתי את מורעבת הורסת...

לפי סיפורך משתמע רעב לגבר ולאבריו לא היה לך רצון לאכול כפי שהיה לך רצון להכיר את אותו הורס ובנוסף פיזרת את עינייך למקומות שאדם רעב לאכול לא מסוגל לחשוב הנה לך מקום לחשוב איך להשביע את הצרכים מלבד את התאבון לאוכל

אגב רעב ..

לא מעט אנשים/גברים שאלו בחתונה ובעיקר אחריה מי החתיכה שרקדה עם המיני והחולצה הלבנה

למעלה