צריכה דעות ועצות..

צריכה דעות ועצות..

שלום לכלום אני חדשה כאן אז נעים מאוד אני בחורה רווקה בת 27 ואני נתקלת בזמן האחרון בתופעה שמאוד מציקה לי אני יוצאת הרבה לדייטים בתקווה להכיר את האחד שלי וכך יוצא שכל הבחורים מתחלקים ל 2 או כאלה שחושבים שאני מקסימה ומדהימה וחכמה ומעניינת אבל רוצים להיות ידידים שלי או כאלה שחושבים שאני מושכת בטירוף אבל רק רוצים לשכב איתי.. אני לא מבינה מה לא בסדר איתי ??? זה הרבה מיקרים אפילו מעליב.. מה דעתכם ???

nate2000

New member
אולי זה משהו שאת משדרת

והמשהו הזה מושך אוכלוסיה מסויימת של אנשים.

דעתי...

שאת לא צריכה להעלב... מכירה את הסיפור "לכל סיר יש מכסה" של רבקה פועל? מה לעשות שלא כל מכסה של מחבת גודל 28 מתאים לסיר 26... הכל בסדר אצלך... אגב מה זה רק רוצים לשכב איתך?... יש לי חדשות בשבילך... כל גבר נורמלי...גם אם הוא ירצה להמשיך את מערכת היחסים אח"כ .... הדבר הראשון שהוא ירצה זה לשכב איתך... קוראים לזה כימיה ומשיכה מינית...זה לגיטימי לגמרי...וזה בטח לא אמור להעליב אותך... את יכולה לסרב בנימוס... ולהגיד שאת מחפשת משהו קצת יותר מסקס... אבל אין צורך להעלב מזה... לדעתי מראש הבעיה כרוכה בזה שאת יוצאת לדייטים למען מטרה מוגדרת... צאי ותבלי...תהני ...תהיי מקסימה כמו שאת בוודאי... ותראי...איך פתאום יום בהיר...או שזה יהיה בחושך...זה יקרה ...והאחד הזה שירצה אותך לתמיד..."יופיע" מכירה את התופעה הידועה ההיא...שבדיוק שאת מחפשת משהו את לא מוצאת אותו? ואז ביום אחר כשאת מחפשת משהו אחר לגמרי ...פתאום הוא יופיע...

העניין הוא

אני מסכימה איתך בנוגע לסוגי אנשים לחיפושים אבל כאילו נוצר מצב כזה שרוצים אותי רק למטרת סקס ולא מעבר תראי כמעט לכל גבר יש את התיאוריה של בחורה ששוכבים איתה והבחורה שתמחתנים איתה ומשום מה כאילו כולם מבינים שאני כזו ששוכבים איתה ואני לא מאילה שעושות את זה כל כך מהר ואני לא ממש משדרת את זה כי אחרי הכל זה משהו נורא אינטימי שאני לא חולקת אותו כל כך מהר ובגלל זה זה נורא מפריע לי

את מדברת שטויות

אם גבר רוצה אותך. הוא יירצה אותך גם אחרי שיישכב איתך. אם את מתחילה לצאת עם מישהו ומושכת את עניין המין. או הופכת את זה למעין 'פרס' שהגבר צריך לזכות בו. את פוגעת בצורה חמורה ברעיון ההדדיות בקשר.

אריאן5

New member
כל גבר

נורמלי כשרואה בחורה הדבר הראשון שהוא חושב עליו זה סקס, אנחנו הבחורות חושבות על מישהו על מישהו שיאהב אותנו שיחבק. אל לך להתייאש כשאת מכירה גבר תבהירי לו מהתחלה שאין מצב לסקס בזמן הקרוב, כך הוא ילמד להכיר אותך ואת אותו לפני שאתם נכנסים לקטע אינטימי, גבר שמחפש רק סקס לא יעמוד בזה ויעזוב ואל תפגעי זה לא אישי (הם כאלה), גבר שרוצה קשר רציני יכבד את המילה שלך, וכך יש לך גם אפשרות לסנן בדרך טבעית גברים לא רצויים.

כל גבר חושב תמיד על סקס

כשהוא רואה בחורה? את בטוחה מצטער, אבל בתור גבר, אני חושב שאת טועה. זה עניין של מצב רוח. נכון לומר שכאשר גבר חרמן הוא חושב על כל דבר שזזה במונחים של סקס. אבל, לא נכון לומר שזה קורה כל הזמן.

omer73

New member
2 אופציות

או שמתוך חוסר מזל יצא לך להתקל בטיפוסים האלה, או שזה פשוט משהו שאת משדרת ואז הם מתחלקים לאלה שמחפשים רק סקס איתך או רק ידידות.

למעלה