צריכה דעה שנייה

P i x i e s

New member
צריכה דעה שנייה ../images/Emo4.gif

היי בנות! לא יודעת מי מכאן זוכרת אותי, אבל למקרה שהייתה פה תחלופה רצינית בחודש אחד אני אזכיר את הסיפור
אני יובל, בת 18 ומתגייסת ביום חמישי הקרוב. לקראת סוף פברואר הכרתי חייל שהיה ממש מקסים אליי, אבל הכל היה בערבון מוגבל אחרי ששמעתי מ"מקור מוסמך" שהבחור שחקן לא קטן... אחרי הרבה התלבטויות בזמנו החלטתי לא להתייחס לשמועות ולשחרר טיפה, לתת לעצמי להתאהב בו. היינו ביחד בערך שלושה חודשים עד שהמצב נהיה ממש רע. האקסית שלו איכשהו תמיד הייתה בתמונה אבל המניפולציות שלה כנראה חלחלו עמוק מדי, הוא היה בטוח שאני מתקשרת אליה כל הזמן לשאול עליו ו... היא הרעילה את שנינו. בכל מקרה, לילה אחד הוא בא אליי, שיכור לגמרי והיה פשוט דוחה. כתבתי פה הודעה על זה אבל אין לי כוח לחפש, אז בקצרה- ראיתי צד אחר שלו שגרם לי להעיף אותו מהבית, וההורים שלי שכנעו אותי להתקשר לאמא שלו ולדווח לה את העניין... הייתה לי תקופה די קשה, האקסית שלו יצרה איתי קשר והתחילה לספר (בהסתייגות כי היא "לא רוצה לפגוע בי") שהוא בגד בי במהלך הקשר, שכואב לה הלב עליי. כמובן שזה פגע בי בטירוף אבל העדפתי להמשיך הלאה ולהגיד ברוך שפטרנו. אחרי בערך שלושה שבועות טסתי עם ההורים לחו"ל עם הפלאפון שלי, עם שירות סינון שיחות שאפשר רק להשאיר הודעה קולית. בוקר אחד גיליתי הודעה קולית ממנו, שאומרת שאני אתקשר אליו. אמרתי לו שאני בחו"ל ולא יכולה לדבר, והוא אמר שנדבר כשאני אהיה בארץ. נחתתי בארץ ופתאום מה שהוא רצה להגיד לא חשוב. עזבתי את זה, ארזתי שוב תיק וטסתי לטורקיה עם חברות. לילה אחד, משומקום, הוא שוב משאיר הודעה קולית. שאלתי אותו "מה?" בסמס, הוא ביקש שאני אתקשר, אמר שזה ארוך, שאני אצלצל כשאוכל.... בקיצור, נורא רציתי לשמוע מה יש לו להגיד אז נתתי לו את הקוד. הוא התקשר וניסה לדבר איתי על מה שהיה, הבהרתי לו שאני ממש לא מתחרטת או מתנצלת על זה שהתקשרתי לאמא שלו (כשבדיעבד האמת שזה כן נראה מוגזם), ומפה לשם הוא סחט ממני הבטחה שנדבר כשאני אהיה בארץ. נפגשנו לפני כמה ימים. לא רציתי לסרב כי בשיחות קודמות הוא די הבהיר שהוא רוצה לחזור, ואני הייתי צריכה קצת דחיפה לאגו. הוא נכנס לאוטו והתחלנו לנסוע, ניסה להחמיא לי כל הדרך, לשאול אותי מה חדש ומה קורה והייתי ממש אנטיפתית. הוא שאל למה אני כזאת ואמרתי לו שאני ממש לא מבינה למה הוא מצפה ליחס אחר. עצרנו בנמל, ישבנו שם ודיברנו על מה שהיה. הוא התוודה שהוא עדיין מרגיש אליי, שהוא נהנה איתי ורוצה לחזור, אבל שהוא פשוט לא הבנאדם של קשרים רציניים. קשיים וריבים של קשר רציני שבד"כ זוגות מתגברים עליהם הם דברים שאין לו כוח לפתור. אני מכירה אותו, זה אשכרה שיא שהוא החזיק מעמד שלושה חודשים בלי להישבר (ואני מעדיפה לא להאמין לאקסית עם האינטרסים) וזה שהוא רוצה לחזור - זה בכלל לא מתאים לו. לא נתתי אמנם תשובה חד משמעית אבל דיברנו על המגבלה הרצינית שהיא ההורים של שנינו שכרגע לא מחבבים את הרעיון שנהיה ביחד, שכתוצאה מכך לא נוכל להיות בבתים אחד של השני וזה די מפגר להיות בקשר שתמיד נפגשים בחוץ ובשושו... הוא רוצה שבגלל הבעיה הנ"ל שאני לא "אעשה עניין" אם יקרה מצב ויהיה סופ"ש שלא ניפגש בו בכלל. הצבתי את התנאים שלי שלדעתי הוא לא יוכל לעמוד בהם - לנתק כל קשר עם האקסית ולהפסיק לשתות לידי. הוא אמר שאין לו בעיה עם התנאים האלה. כך או כך היה לי דווקא כיף איתו, עשה לי טוב לדבר איתו ואפילו נשיקה לא הייתה שם. זמן איתו נטו. עברו כמה ימים ושוב הוא התקשר ורצה להיפגש. נסענו ביחד שוב לנמל, הסתובבנו קצת וראינו שמפוצץ וחם אז נסענו אליו הביתה, אמא שלו במקרה בחו"ל. שוב היה לנו ממש כיף ביחד, והיה ממש קלאסי... התנגן במקרה השיר שלנו ברדיו ועלה לו חיוך על הפנים. משהו שם נראה כל כך אמיתי שלשים את עצמי מאחורי מגננה של יחס ציני ומגעיל היה נראה ממש מיותר.. בשלב הזה כבר היה קשה להתאפק, שנינו התגעגענו מאד מסתבר, ו... אתן יודעות
גם בדרך חזרה הייתה לנו ממש שיחה גלויה על כל מיני דברים שלא דיברנו עליהם כשהיינו זוג. מאז אני לא מפסיקה לחשוב על כמה שזה היה כיף ולהתבלבל עם עצמי. זה לא עוזר שהיום הוא שלח "שבוע טוב מותק, מה העניינים?" ואני לא יודעת מה לענות. חישבתי את עניין החודשים ואם אכן נחזור, אשכרה באוגוסט נהיה חצי שנה, ואני לא מצליחה לזלזל בזה שהוא רוצה לחזור. מצד שני ההורים זאת בעיה ממש גדולה, למרות שאמא שלי שואלת מדי פעם אם הוא מנסה ליצור איתי קשר ואני משקרת. וכאן נכנסת השאלה- הייתן נותנות הזדמנות שנייה לדבר כזה, למרות הכל?

secret smile0

New member
אני חושבת שזה ממש תלוי.

אני הייתי טיפה מנתחת את הקשר שהיה לנו לפני. כאילו, איזה דברים ממש עלו לי על העצבים (ואם זה מה שהפריד ביניכם), או שהיו ממש דברים קטנים שאת יכולה לסלוח עליהם. לפי מה שאת כותבת זה נשמע ממש רומנטי, וזה טוב שהייתה לכם את ההפסקה הזאת, לחשוב, להתגעגע ולהתלבט בקשר לשני. מצד שני, אולי הוא ניסה לחזור מתוך הרגל, רגשות אשמה, נוחות? אם את יכולה לסמוך על הקשר ביניכם, ואת יודעת שלא משנה כמה המשבר יהיה גדול הוא יהיה שם ויסכים שתדברו ותפתרו גם בדרך הכי קשה, הייתי בלב שלם הולכת על זה.. (אני יודעת שככה זה יהיה אצלי.) אבל אם הייתי יודעת שהוא בורח לפעמים, ומאבד שליטה, ואז פתאום רודף אחריי על 4... אז.. הייתי חושבת על זה עוד קצת, עם נטייה להגיד 'לא'. כשטסת לחו"ל, נהנת? בילית? הצלחת להשתחרר? אם כן, זה מעולה, ולדעתי סימן לזה שלא כדאי שתחזרי אליו. ובקשר להורים. סליחה, אבל זה החיים שלכם, אנחנו בגיל שיש בעיות, אין מה לעשות P:. הם יכולים להגיד את דעתם אבל צריכה לעשות מה שאת חושבת לנכון. הם לא צריכים להיות שיקול בהחלטה שלך.. אני ממש מקווה בשבילך שזה יסתדר. בהצלחה

toxic babe

New member
לא הבנתי משהו

שאלת אותו לגביי הבגידה? או שהסתמכת רק על מה שהאקסית סיפרה לך? תראי, השאלה היא מה את מצפה מהיחסים האלו. הוא בעצמו הודה שלא מתאים לו קשר רציני, אם מתאים לך "קשר פתוח" אז לכי על זה, כי בסך הכל טוב לך איתו. אבל אם מצפה ממנו ללויאליות, אז כנראה שזה לא יקרה. הוא פשוט בנאדם כזה ובזמן הקרוב כנראה שהוא לא ישתנה. אני במקומך הייתי ממשיכה הלאה, בעיקר שזה היה יחסית קשר קצר, בסך הכל 3 חודשים, זה כלום.

P i x i e s

New member
שאלתי,

הכחיש בתוקף... מסתבר מחברה אחרת שמכירה את האקסית שהכוונה הייתה למישהי שהוא הכיר בתקופה שיצאנו ולא היינו מוגדרים, ועל זה אני יודעת ודיברנו על זה. אני לא בטוחה למה אני מצפה, בגלל זה אני שואלת. כשהוא דיבר על קשר בו הוא לא רוצה שאני אכעס אם יהיה סופ"ש שלא ניפגש, הוא לא דיבר על פתיחות מבחינת אנשים נוספים שנצא איתם (הוא גם אמר אחרי השיחה הזאת שהוא מקווה שאני לא אהיה עם אף אחד אחר בינתיים). בקיצור, בעיה

toxic babe

New member
אני הייתי משתגעת

אם הייתי יודעת שהוא יוצא בסופ"ש ואין לו עניין לראות אותי. נכון יש את עניין של החלוקה, להספיק הכל לפני שתגמר השבת. אבל בכל זאת, אנחנו בנות ואנחנו תמיד רוצות להיות במקום הראשון!

Harpush

New member
אני אהיה כנה,

ואגיד לך שתכלס לא, אלא אם באמת יש לך בעיה לא לראות אותו ככ הרבה זמן, לי אישית יש תנאים מאוד נוקשים...להראות עניין, לרצות להפגש ליזום וכו'. וממה שהבנתי מההודעה הוא לא מהאלה שיוזמים או שירצו ליזום פגישות וכו... אני אישית לא הייתי נותנת לו צ'אנס שני. השאלה היא מה הן הדרישות שלך בקשר, והאם הוא לדעתך שווה את המאמץ הזה... :)

P i x i e s

New member
בעיקרון הוא זה שיזם

את שתי הפגישות, ומנסה ליזום עוד אחת בשלישי, אז יוזמה יש- השאלה לכמה זמן זה יחזיק. הדרישות שלי דומות מאד לשלך, אני חיה על תשומת לב... (לא שאני אומרת שזה דבר רע, כן?) הבעיה היא שהן אכן מקבלות מענה אבל לא ברור אם הקו הזה יתפוס או שזה ייעלם עוד שבוע. תודה לכולן אגב

Harpush

New member
אז אני חושבת

תתני לו סיכוי, עם הבהרה של ה"דרישות" וכן תסכימי להבליג פה ושם. אבל אני חושבת שאם 1. אין לכם את אותן צפיות מהקשר ו 2. אתם לחלוטין מכוונים לכיוונים שונים. אין הרבה מצב שזה יצליח. אבל הייתי נותנת סיכוי ולא מתמסרת אליו יותר מדי... ואפילו רק מסיבה אחת מפגרת שלי למשל הייתה מציקה המון במקומך של "מה אם הייתי מנסה..."

P i x i e s

New member
אנחנו ממש דומות :)

בהתחלה באמת נפגשתי איתו סתם בשביל ההקלה, כי אני מאלה שמתייסרות על "מה היה קורה אם...". ונראה לי שאני אלך על ההמלצה, ננסה ונראה. תודה מותק

Galit1989

New member
אני אהיה איתך אמיתית

בשום פנים ואופן לא.. לא הייתי מסוגלת לשכוח את כל מה שהיה .. ואת כל הענין עוד שיש עם ההורים.. יותר מדיי בלאגן. עכשיו אני אדם שכן מתמודד עם דברים ולא בורח, אך פה זו לא בריחה.. זה פשוט כך שלא הייתי מתפשרת בבן זוג שלי.. הזדמנות שניה נותנים לגבר רק כדי לחזור על אותה טעות פעם נוספת.. אם בכל מקרה את מחליטה לתת לו .. תהיי אסרטיבית יותר, תעמדי על שלך.. דבר אחד לא מתאים לך במקום תגידי לו שלום ולהתראות.. ושינתק קשר עם האקסית וכל בחורה שמנסה לסכסך זה מיותר. זו דעתי. בהצלחה מתוקה :)

P i x i e s

New member
תודה :)

הניתוק קשר היה אחד מהתנאים שלי והוא אמר שזה קל יותר ממה שאני חושבת... ואת צודקת, לא מתפשרים בבני זוג

למעלה