צריכה דעה של גבר

אדבבה

New member
צריכה דעה של גבר

היי לחבר שלי יש יומולדת בעוד שבועיים ואני ממש רוצה לקנות לו משהו שישאיר אותו בלי מילים ואת כולם בהתלהבות. בהתחלה מצאתי משהו שממש אהבתי שקשור לאלכוהול אבל הוא לא שתיין גדול אז אני שוקלת אם ללכת על זה בכל זאת או לוותר כי יכול להיות שבסוף זה ישרת יותר את החברים והאירוח מאשר אותו.. בשורה התחתונה- איזו מתנה יכולה להשאיר כל גבר פעור פה?...

זה מאוד אישי :)

את מצפה שנענה לך מה גברים אוהבים, אבל בפועל רק את מכירה אותו ויודעת מה הוא אוהב או היה רוצה. אני אישית למשל הייתי מעדיף לבלות יום כיף אם אשתי ולעשות משהו באמת נחמד שלא יוצא לעשות כל יום , כמו לראות סרט ב וי איי פי, ספא בים המלח, ארוחה במסעדה מיוחדת. את המתנות הלא שימושיות האחרות שאני משאיר להורים/אחים/ חברים לקנות.

אדבבה

New member
יש מתנה כזאת?..

תודה. אבל הבנתי שהוא רוצה וצריך משהו פרקטי שישאר איתו, אני חושבת על כל הדברים שהוא אוהב לעשות אבל לא יודעת מה ממש שווה כמתנה בפני עצמה. אני ממש רוצה להפתיע אותו ולהלהיב גם מהסיבה שהוא קצת כמו ילד מתלהב מדברים שיש אצל אחרים (זה גורם לי להרגיש שמה שאני עושה לא מספיק) ואני רוצה לתת לו משהו שיגרום לו להבין שהוא קיבל את הדבר הכי טוב (חוץ ממני), אני גם ארגיש טוב עם זה וגם אולי סופסוף הוא ירגיש שהוא נמצא במקום אחר, שבו אחרים מתלהבים ממה שיש לו.

חוויה טובה זה משהו שנשאר הרבה זמן

היום הוא יתלהב מהטאבלט החדש שתקני לו ומחר הוא כבר יהיה ישן ואולי לא ישתמש בו יותר. אבל כמו שאמרתי, את מכירה אותו ויודעת מה הוא אוהב ואם את לא סגורה את תמיד יכולה לשאול אותו או לבקש ממישהו אחר שיגשש עבורך.

למעלה