צריכה דחוף..עזרו לי...

קודם כל..

זה איך שהוא מסתכל על אחרים ואיך שהוא מסתכל בכלל , המבט שלו והוא כל כך שקוע בעבודה שלו שזה פשוט מטורף. הוא פרפקציוניסט הוא עושה מה שבא לו בלי להתחשב באחרים.. יש אצלו ממש דפוס כזה מוזר.. יש את העולם הריאלי ויש את העולם של ג'ארד. כאילו כן יש פרפקציוניסטים ויש אנשים שמאודמ חוייבים למה שהם עושדים, אבל הוא לוקח את זהלרמה אחרת לגמרי. לא שהוא מגעיל או משהו. הוא בן אדם נורא נחמד, תאמיני לי, הוא כל כך מעריך אותה והיחס שקיבלנו ממנו בלונדון היה פשוט מדהים.. אבל עדיין

נכון אני מסכימה עם סתיו ../images/Emo45.gif.

inbal287

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo4.gif

אני מאוד לא רוצה שנתחיל עם זה שוב.

darklighter

New member
../images/Emo45.gifצודקת אין טעם למריבות האלה../images/Emo190.gif

ולמריבות בכלל...

A Broken Myth

New member
../images/Emo207.gif ../images/Emo207.gif D:

נמנמ, בMTV יש פרסומת של coca-cola. משהו עם פרסים, הופעות ובלהבלה... ועכשיו, לשאלות [הולכות להיות כמה...];
מישהי יודעת מה זה?
מישהי יודעת אם זה בטלוויזיה?
למישהי יש את האתר?
מישהי?

LoveYourHate

New member
אני אשמח לעזור לך אם תיהי יותר ספציפית..

יש לך עוד פרטים חוץ מזה שזה של קוקה קולה ?.. והופעות? אם תתני לי טיפה יותר פרטים אני בטוחה שאני אוכל לעזור לך כי טוב אני מודה אני כל היום על הערוצים האלה MTV MTV 2 VH1 וכו וכו ... אז תיהי מעט יותר ספציפית ואני אשמח מאד לענות לך על השאלה

A Broken Myth

New member
זה משודר בMTV

הרגיל, שיש בכל הטלוויזיות, 89 בHOT. אני באמת לא יודעת מה זה, כאילו, זה משהו בסגנון של כפר המוזיקה, רק עם פרסים ויותר מגניב. אני אתאר לך את הפרסומת, למרות שזה קצת בולט לאור העובדה שרשום coca cola awards 2007, כאילו, לא בדיוק ככה, משהו בסגנון. והם אומרים שיש 18 פרסים, או 15, ו20 הופעות, וכל מיני כאלה. תכל'ס, רשום אתר למטה, אבל אני לא מספיקה להסתכל ולהעתיק אותו לאינשהו כי זה עובר ממש מהר ומטושטש. אין לי מושג אם הבנת על מה אני מדברת, אבל, בסדר
גם אם לא תפענחי על מה אני מדברת, לא נורא, אני אוהב אותך בכלזאת, חחח... :)

LoveYourHate

New member
חחח חמודה

אממ אני לא הבנתי על מה את מדברת.. אבל אם אני אראה אני אנסה לרשום את האתר במהירות
חח גם אני אוהבת אותך!

INBAR1116

New member
../images/Emo207.gif יש לי שאלה...

מישהי יכולה להגיד לי אם לברי הלהקה נשואים או היו נשואים ואם כן מי??? ולמי!!!?? אני יודעת שזה לא ממש חשוב אבל סתם לידע כללי...

INBAR1116

New member
חחח..באמת...

חשבתי שהם היו רק מאורסים..ויש הבדל מספיק גדול בין שתי הדברים...

למעלה