צריכה בבקשה המלצה!

• פותח הנושא akw
  • פורסם בתאריך

akw

New member
צריכה בבקשה המלצה!

הי לכולם! לצערי מכושפות הסתיים... כך שאני מחפשת סדרה חדשה...
למישו יש רעיון לסדרה שתהיה דומה למכושפות? (לאו דוקא מדע בדיוני, אלא משו כיפי שמיועד לגילאי 20+) תודה רבה!!

anat113

New member
חח....../images/Emo60.gif

מצחיק אותי שכשמיצידי מכושפות נגמרה אני פשוט ממשיכה לראות אותה בשידורים חוזרים, עוד פעם ועוד פעם.. אבל השאלה היא אם את מחפשת סדרה שרצה עכשיו בטלויזיה או dvd ודרכים אחרות...

akw

New member
ברור שאני אמשיך לראות...!

אבל בא לי משו חדש ומרענן שלא ראיתי... לא חייב שזה תהיה תוכנית שרצה עכשיו, אני אשתמש בדרכים חלופיות... אהבתי במכושפות גם את זה שהתוכנית עוסקת ב-3 בנות, בנות 30... זה תמיד מעניין! תודה!

yoad123

New member
חח תראי "המלאכיות של צ'ראלי"...

קצת ישן, אבל יש דמיון... חחח שלושה נשים, קצת פעולה, קצת מצחיק... באמת אני צריך לראות את הסדרה הזאת מתישהו. גם הסרטים מאודדד מומלצים.

Charmed YC

New member
אני ממליץ על...

"נעדרים" בערוץ 3 בימי חמישי [אם אני לא טועה]... אם בא לך את יכולה גם להוריד "4400" [גם מדע בדיוני] אהבתי מאוד. ואם כבר להוריד משו אז את חייבת גם להוריד "רוזוול" [גם מדע בדיוני]
אבל זה ממש טוב לא יכולתי כבר לחכות לפרק הבא מרוב מתח כל פעם !!!. וזהו... אני לא אמשיך עוד את הרשימה כי זה כבר בטח די והותר חח..

My Immortal1

New member
לגמרי ממליץ על נעדרים ../images/Emo45.gif

מסטריאנייייייייי
מממ ת'אמת החברה הגבוהה לא ממש דומה למכושפות אבל גם יפה אם בא לך לראות...אותי זה עניין
וגם סמרלנד ופלקון ביץ' נחמדייייייייים

מכושפת15

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

וגם "פשע מן העבר" מאוד ממולץ. אם זה בDVD אז "חברים" או "בטיפול" ושמעתי מחברות שהן מאוד אוהבות "אנג'ל", "סמולוויל" ו"על טבעי" וגם יש את הסדרה החדשה הזאת עם המים
לא זוכרת את השם

akw

New member
כן..תודה, ראיתי אבל זה שיעמם אותי!!

הילדה עוד בתיכון והבעיות שלה מרדימות! תודה בכל אופן, כל המלצה מתקבלת בברכה!

o r t a l i t

New member
אין "דומה"..

ואין תחליף )): מכושפות היא ה-סדרה, ורק ש.ח.ים שלה יוכלו א-י-כ-ש-ה-ו להיות תחליף לעצמה >< אבל.. אני מאוד נהנית מ"ורוניקה מארס" [נגמרה עונה 2 באקסטרא הוט, בקרוב מאוד עונה 3 בארהב] ו"האוס" [נגמרה עונה 2 בערוץ 3, עונה 3 רצה בארהב] וגם קצת "אבודים" [כמו ורוניקה].. אה, ותראי Breaking Up With Shannen Doherty.. זהטוב (:) בהצלחהP:

Blue Aura

New member
אם יש לך... ../images/Emo189.gif

אקסטרה הוט אז "קרוב לבית", CSI מיאמי, ניו יורק, לאס וגאס שזה רק CSI. בערוץ 10 בנות גילמור ביום שבת, אבודים יום ראשון. אלו ההמלצות שלי.

pilot promo

New member
ווא יש לי מלא...

יש את ורוניקה מארס ובנות גילמור רזול(כמ שאמרו פה...-שזו סדרה חובה לדעתי..),נעדרים זו סדרה נחמדה אבל לא ממש ממש טובה,קרות בית נואשות גם אחלה סדרה-למרות שלדעתי הגזימו שם קצת עם כל הרציחות ושריפות הבתים...,יש את סאמרלנד שזה קצת קצת מזכיר את האו סי אבל קצת יותר נחמד ויש את בוסטון ליגל שזו סדרה ממש מעולה,ויש את להתחיל מחדש שאמנם נגרה לא מזמן אבל היא כל הזמן נמצאת בשידורים חוזרים... וזהו בעיקרון...

flying eagle

New member
יש גם

שתי סדרות שלא ממש דומות למכושפות בשום צורה שהיא, אבל אני ממש אוהבת אותן. לראשונה קוראים "ממש!" (as if) וזאת סדרה בריטית על נראה לי 6 נערים ונערות שכל פרק זה מזווית ראיה של מישהו אחר וכל מיני דברים שקורים להם. אני ממש ממש אהבתי את הסדרה הזאת. היא פעם הייתה משודרת בערוץ 3 ועכשיו גיליתי שהיא חזרה (העונה הראשונה). כל יום חול ב-14:45 וב-1:00 שידור חוזר. לסדרה השנייה קוראים "מה בנים רוצים" (life as we know it) זה על שלושה בנים בארה"ב הפעם ועל כל מיני דברים שקורים להם בחיי האהבה שלהם ובחיים בכלל. לדוגמא יש שם אחד שמתחיל לנהל מערכת יחסים עם מורה, אחד שתופס את אמא שלו עם המאמן הוקי שלו ומאורח יותר ההורים שלו מתגרשים וכד'. הסדרה הזאת הייתה משודרת פעם בערוץ 3 (היא אפילו פעם שודרה שוב בשבת לפני מכושפות), עכשיו יש פרקים יחסית ראשונים של הסדרה בערוץ star world יום א' ב-15:00, יום ד' 11:00- שני אלה שידורים חוזרים של הפרק שמשודר ביום ג' ב-19:00 (ב-23:00 וב-3:00 אותו יום ש.ח.) בקיצור, סדרות ממש שוות.

אממ שאלה

יש י שאלה בקשר לAs If, אממ כשהיא הייתה בשעה 2 בלילה בערוץ שלוש היא נגמרה כש ספוילר
סוז גילתה שהיא מאוהבת בג'יימי. זה היה הסוף של הסידרה
או של העונה
או שסתם הוט שלוש הורידו אותה
עזרה

flying eagle

New member
תשובה ../images/Emo58.gif

לא נראה לי, כי ראיתי עוד כמה פרקים שהם ביחד ומנסים לספר לאנשים ולא הולך להם ועוד פרק שהם מנסים לשכב ולא הולך להם כי רוב בדיוק שבור מזה ששכחתי איך קוראים לה זרקה אותו אז הוא כל הזמן נטפל לג'יימי שיעודד אותו... ולא יודעת איך נגמרה העונה, כי הפסדתי את הפרקים שהיו אח"כ....

חח

עד שמצאתי עוד מישהו שראה את הסידרה הזאת הוא לא יודע איך היא נגמרה
קקי. אתה מכיר אולי אתרים עם מידע עליה

למעלה