צריכה את עצתכם...........

ז נ ז ו ן

New member
צריכה את עצתכם...........

שלום לכולם, מה שלומכם?? לפני כשבועיים הכרתי בחור בצורה וירטואלית.. בחור מאוד נחמד, יש אחלה תקשורת בינינו.... אפילו דיברנו מס' פעמים בטלפון ואנחנו מדברים גם על מפגש... במקרה נכנסתי לאתר מסויים וראיתי הודעה עם שם המשתמש שלו... קראתי את ההודעה שהייתה כתובה ופשוט קיבלתי הלם!.. הבחור סיפר שם על היותו מבולבל מבחינה מינית, ועל כך שיש לו ניסיון מיני עם בני מינו, ושהוא נורא רוצה ,"לצאת מזה"... (לא אפרט יותר מדי -צנעת הפרט...). ההודעה הזו נורא בילבלה אותי, אני לא יודעת מה לחשוב כעת... חלק מהדברים שהוא כתב, זה שהוא רוצה להכיר בחורה ע"מ לראות אם הוא באמת מסוגל לבנות קשר רומנטי עם בחורה, ולא עם בחור... אני מרגישה שאני מן "שפן ניסיונות" שלו.... זה מאוד בעייתי מבחינתי... אני לא יודעת מה לחשוב... יש לציין שאני בחורה מאוד בוגרת, ומקרה שכזה לא ירתיע ויתריע אותי מקשר רומנטי.. אך לאחר שקראתי את ההודעה ואת כלל פרטיה, זה דווקא כן קרץ לי לכיוון שציינתי בפסקה הקודמת... מה אתם אומרים? .... להפסיק את הקשר? לדבר על זה ? (למרות שניסיתי לחתור לנושא הניסיון ואין שיתוף פעולה מצידו...). בקיצור, מה לעשות??............. אודה לכם על כל תשובה!!!!! תודה רבה, ובאמת שיש לכם אחלה של פורום!!!!!!!!

ברוכה הבאה זנזון../images/Emo24.gif

ראשית צריך להבהיר את הדברים את בקשר עם בחור במשך זמן לא רב ואת לא ממש מכירה אותו למעשה, אם אכן הפרטים בדבר המיניות שלו מדוייקים ואת זה צריך לבחון ברצינות. האם ייתכן שכותב ההודעה ההיא אינו החבר הוירטואלי שלך? ייתכן שלא הוא כתב את ההודעה ולכן הוא לא משתף פעולה בחקירות שלך בנושא. לדעתי, הדבר הנכון לעשות הוא לפנות אליו בצורה ישירה [כיוון שבעקיפין לא נחלת הצלחה] ולשאול אותו האם יש לו קשר להודעה ההיא, לומר לו על הספקות שהיא נטעה בליבך, לציין באזניו שמערכת יחסים המבוססת על שקר אינה מקובלת עליך ואם אכן התקשורת ביניכם מצוינת, הוא ייפתח בפניך. בינתיים, את יכולה להרהר בינך ובין עצמך, מה בעצם את מרגישה כלפיו, האם יש בך כעס או אכזבה בנוגע אליו, מה הוא באמת מרגיש כלפיך ולחשוב,בצורה הגיונית ככל האפשר, על האפשרויות השונות והבחירות השונות העומדות בפניך. מאחלת לך המון הצלחה...

ז נ ז ו ן

New member
תודה רבה! ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

תודה רבה לך חיפושית.... אני חושבת שאני אכן אמתין לראות מה יהיה ביננו, אם יהיה משהו בכלל.. אני מקווה שהנושא הזה לא יבלוט במערכת היחסים....... תודה רבה, שוב.

Rנבוני

New member
היי זנזון

אני דוקא לא חושב שצריך לטאטא את הענין הזה אל מתחת לשטיח. לדעתי כדאי שתנהלי איתו שיחה על הנושא. תעשי את זה בעדינות הראויה ותוך הדגשה שזה לא משהו שבגינו את תסיימי את מערכת היחסים איתו ותראי איך הוא מגיב. אני לא חושב שספק כזה, שישאר ללא מענה בליבך, יעזור ליחסים בינכם כי גם אם תתעלמי ממנו עכשיו הוא יצוץ לו פתאום בדיוק ברגעי המשבר ואז כבר יהיה קשה הרבה יותר לטפל בו... הפתיחות תורמת הרבה. מנסיון.
Rנבוני

ס22ית

New member
דעתי בלבד...

לא להכניס ראש בריא למיטה חולה. נכון שקיים הסיכוי שהוא רוצה בחורה ויכול להצליח ביניכם..אבל את לא יודעת מה הוא באמת רוצה ולא בטוח שאת רוצה להיות "שפן ניסיונות שלו" (כפי שתיארת את זה בעצמך). ובמידה והוא היה רציני לגבייך חשובה הכנות, לא? למה לא היה כנה איתך לגבי זה ונתן גם לך את אפשרות הבחירה (אולי אם היתם מדברים על זה בכנות זה לא היה נראה כמו ניסיון בלבד). אני הייתי נרתעת לנסות קשר כזה..גם כדי לא להיקשר למשהו שיכול לפגוע.

ז נ ז ו ן

New member
תודה רבה, חבר'ה...

אני מאוד מודה על התשובות.. אני אחשוב על זה... למרות שנורא קשה לי אפילו לחשוב על זה.... ונראה מה יהיה...... אני בטח אעדכן אתכם...
תודה רבה!

למעלה