צריכה את עצתך אסתר.......

limi10

New member
צריכה את עצתך אסתר.......

אני עם ניב בבית כבר 9 וחצי חודשים והוא יונק ואוכל פעם ביום פירות ופעם ירקות עם עוף. כנראה שמזדמנת לי אפשרות לחזור לעבוד בעוד שבועיים ואני בלחץ כי ניב לא היה עם אף אחד מלבדי יותר משעתיים מקסימום. אני רוצה להתחיל להרגיל אותו לסימילאק י אין לי כוח לשאוב כמויות כל כך גדולות של חלב ליום שלם. אשמח לטיפים איך להרגיל אותו בשבועיים הבאים ואיך להתכונן נפשית להיות רחוקה ממנו ל כך הרבה זמן מהבוקר ועד הערב. תודה רבה,

It is not easy, but if that is what

you have decided to do then you have to let someone else give him the bottles, and try a position that is not a breastfeeding position. If you look in our gallery, there is a picture of Ornit demonstrating how to feed in a non-breastfeeding position. I think that the moms in the other breastfeeding forum will be happy to share with you their stories of going back to work. WE are here for you, so keep us informed on how it goes!!​

justmom

New member
תרגום: זה לא קל, אבל אם זה מה

שהחלטת לעשות, עלייך לתת למישהו אחר לתת לו את הבקבוקים, ולנסות תנוחה שאינה תנוחת הנקה. אם תסתכלי בגלריה שלנו, תראי תמונה של אורנית מדגימה איך להאכיל בתנוחה שאינה תנוחת הנקה. אני חושבת שהאימהות בפורום ההנקה הנוסף ישמחו לחלוק איתך את סיפורי החזרה לעבודה שלהן. אנחנו נמצאות כאן בשבילך - עדכני אותנו מה קורה!

limi10

New member
many moms told me........

that if he eats solids fruit and vegetables then he probably will do fine during the day without breastfeeding and i will breastfeed him in the evening and during the night is that correct? are solids enough during the day? can he get 3 meals of solids? fruits, vegetables with chicken , avocado, etc?

למעלה