צריכה את עזרתם...

צריכה את עזרתם...../images/Emo140.gif

אולי אתם תוכלו לעזור לי.. אני גרה באילת ואני צירכה להגיע ביום חמישי למחנה ורד בבאר שבע.. השאלה שלי היא איפה נמצא מחנה ורד? ואיך אני מגיעה אליו מתחנה מרכזית? תודה מראש לעונים. הדס.

gilgula

New member
מנסה לעזור

טוב בעקרון מחנה ורד נמצא בעיר העתיקה (שזה בין 5-10 דקות הליכה מתחנה מרכזית), אם את רוצה להגיע לעיר באוטובוס את יכולה לקחת אוטובוס (אני יודעת שקו 4 מגיע לעיר). בכל מקרה- ברגל: את נכנסת מהכניסה שמול הקניון, עוברת מעין עיקול כזה ואז יש לך את הבית קפה "פטפוט" ויש רמזור, את עוברת את הרמזור ואז יש לך פניה ימינה... את פונה ימינה, וממשיכה ישר, בדרך תראי את "קצין העיר", את עוברת אותו ואז מגיעה למעין T . את פונה ימינה הולכת איזה 5 מ' ואז יש לך את הש.ג של מחנה ורד מקווה שהבנת, אם לא תגידי מה לא הבנת ואני אנסה להסביר יותר ברור בהצלחה!

gilgula

New member
אגב

אם את מסתבכת ... ברגע שאת מגיעה לעיר, פשוט תשאלי איפה זה הפיקוד (פיקוד דרום), אין אדם שלא ידע להגיד לך ומחנה ורד נמצא מולו.
בהצלחה!

fireman

New member
צאי מהתחנה המרכזית למסוף

של מטרודן וקחי קו 31 או 13 רדי בתחנה של פיקוד דרום. כל חייל שתראי שם יוכל לכוון אותך למחנה ורד, תוכלי גם לשאול את הש"ג של פיקוד דרום, מדובר ב5 דקות הליכה משם.

תודה לשניכם...../images/Emo24.gif

אני ארשום לי את המקומות שנתת לי... אבל ניראה לי שאוטובוס זו הדרך הבטוחה... בכל מקרה תודה רבה לכם!

נצל"ש - שאלה על תחבורה ציבורית

איך אני מגיעה למלון גולדן טוליפ מהתחנה המרכזית? תודה

onix 88

New member
או ברגל (אם את רוצה הדרכה תגידי)

או עם קו 4 של חברת מטרודן- לרדת בתחנה השנייה.

Mike A

New member
ברגל

זה שלוש דקות את הולכת לכיוון בניין שרשום עליו "בית אביסרור", ועוברת מימין לו במקביל לבניין ארוך ויפה, זה קריית הממשלה בסוף שלו את תראי כבר מצד ימין בניין גדול ומכוער וחום, זה גולדן טוליפ

למעלה