צריכה את עזרתכן

אילנית03

New member
צריכה את עזרתכן

שבוע הבא אנחנו חוגגים יום הולדת שנה לגוזל המתוק ואני צריכה רעיון לעוגה כל הזמן אני מלאה רעיונות ועכשיו כשאני צריכה לעצמי אין לי אפילו אחד אשמח לעזרתכן תודה ולילה טוב אילנית

אילנית אמנם אצלי עברו שנים ובנותיי גדלו מאד . . . אפשר עוגת רכבת עם קטר וקרונות . . . עוגת בית . . . עוגת שפן . . . ארנב . . . דובי. . . לבתי הבכורה הכנתי בגיל שנה עוגת "החתול במגפיים " . . . לבתי הצעירה לא תאמיני . . . עוגת עכבר לבנה . . . שפם ממנקי מקטרות . . .עיניים מסוכריות . . . הגוף היה כולו מקוקוס לבן . . . היא אמרה את המילה עכבר ,בחרה תמונה שלו מספר העוגות . . .מי בכלל רוצה ואוהב ,אך מה לעשות. . . . עוגת טלטאביז . . . . אם יעלו עוד רעיונות אכתוב לך . . . בהצלחה ומזל טוב לכם. . . .

אילנית03

New member
תודה רבה

עוגת דובי עשיתי לאירמי ליום הולדת שנה, רכבת לגיל שנתיים לגן, ואני אשמח עם תוכלי להעלות תמונה של החתול במגפיים נראה לי רעיון נחמד מאוד בכל מקרה תודה על התשובה וההתיחסות

נגהלי

New member
כדור פורח- זו העוגה הקלה ביותר..

מרוקנים מעט את תכולתה של עוגה עגולה.. מכניסים "מתנות טעימות" אל תוך העוגה מבחוץ שמים קשים ומחברים אל בלון הליום. קל קלי קלותה... ומזל טוב

אילנית התמונה צולמה במצלמה רגילה ואין לי סורק . . . אז יש לי בעיה להעלות התמונה . . . אך יש ספר עוגות לימי הולדת עם כריכה בצבע אדום ,יצא לאור לפני שנים טובות מאד וחושבת שעדיין ישנו בשוק ושם יש כמדומני את העוגה הזו . . . אולי יש למישהי מחברותייך וכו' ואם לא . . .את יכולה לקחת תמונה שלו מספר לעשות הגדלה במכונת צילום ולפי זה לחתוך העוגה ולצפות קרם שוקולד ומגפיים בגון אחר וכו' . . .

wallak

New member
עוגה

אני מכינה לפי מה שיודעים להגיד לגדולה הכנתי אובי (דובי) לגיל שנה, והשני מאד אהב פילים. לגבי ספרים יש היום המון ספרים חדשים של עוגות יום הולדת עם רעיונות משגעים, אני אוהבת את זה עם עוגת הפטריה עליו שנקרא גם עוגות יום הולדת. בכל מקרה מזל טוב

lorli

New member
אילנית ../images/Emo65.gif

קודם כל מזל טוב
הנה כמה רעיונות לעוגות אני עשיתי לספיר עוגת חיות בשנה הראשונה הנה התמונה

lorli

New member
עוגה של חיה שהוא אוהב

הנה דוגמא לפרה ואפשר גם כלב, חתול, ארנב או מה שהוא אוהב

talshani9

New member
עוגת הפרה מדהימה

איזה חיוך ענק על הפרצוף היא בטח עשתה למי שהיא היתה מיועדת לו :) דברי איתי, צריך להפגש בקרוב.

lorli

New member
או עוגה עם פיסול של ילד או תינוק

יושבים על שמיכה או על הר עם פרחים

נגהלי

New member
ואני העתקתי עבורך תמונה מפורום

אומנות בעוגות. (זו העוגה של מיכל - צריך להוסיף) . לא מתאים לגיל שנה?

אילנית03

New member
תודה על כל הרעיונות

מבטיחה להעלות תמונה של העוגה הנבחרת בינתיים יש כמה אופציות והכל כמובן מתוך הרעיונות שלכן אתן מדהימות תודה ושבת שלום

וזו העוגה שהכנתי לדרדס הפרטי שלי

ליום הולדת שנה. ואם אני הצלחתי (אחרי שעות עבודה
)כל אחד יכול

נגהלי

New member
אילאיל- זה כ"כ מרשים! רואים השקעה

מרובה! ואגב- זו את בתמונה? אם כן- נעים לי מאוד! יש לך חיוך כ"כ לבבי ומאיר! ואיפה ה"דרדסון"? אה- והבת שלי אמרה שהיא רוצה בדיוק עוגה כזו (בחלומות...... מזל שיש עוד מלא זמן- היא תשכח מזה)

בהחלט נעים מאד, זו אכן אני

(לפני התסופרת מרינס שעשיתי) הדרדסון ברגעים אלה ישן שנת ישרים...

למעלה