צריכה את עזרתכן

טלה7

New member
צריכה את עזרתכן

שלום. נכנסתי היום לכאן בפעם הראשונה ואהבתי. אשמח לקבל רעיונותיכן. אני בת 45 עובדת כשכירה במקום שלא הכי כייף בו אבל יודעת שאין לי ברירה כי צריך להתפרנס... למדתי לפני מס' שנים גרפיקה ומידי פעם עושה בבית עבודות לחברים/שכנים. אני רוצה , במקביל לעבודה שלי, לנסות ולמסד את נושא הגרפיקה ואולי, אם ילך לי, לעזוב את העבודה שלי ולהתמקד רק בגרפיקה. הבעיה היא שאני לא יודעת איך להתחיל. קודם כל - איפה לפרסם ולמכור מבלי שמס הכנסה "יתלבש" עלי. שנית, איך מתמחרים דברים? מסגרת לתמונה, למשל יודעים כמה היא עולה אבל דף מודפס במדפסת איך מתחמחרים? ואיך מתמחרים את שעות העבודה וכמה להוסיף כדי שארוויח קצת וכד'

טל30י

New member
הפנייה

לא מכירה כל כך את התחום.. לדעתי כדאי לנסות בפורום יזמות עסקית או עובדים מהבית.. יש לי חברה שעושה עבודות לחברים ומי שרואה את העבודות פונה אליה .אבל היא עובדת גם כשכירה.. אולי תתחילי בזה שתבררי אצל גרפיקאים מה המחירים שלהם.. כדאי גם להתחיל להפיץ את הנושא בין המכרים וכך מפה לאוזן זה מתגלגל.. בהצלחה !

שלום טלה וברוכה הבאה למעגל

אני ממליצה לך להיכנס לפורומים מקצועיים שיוכלו לעזור לך. למשל פורום שעוסק בגרפיקה, פורום שעוסק בייעוץ שיווקי/פרסומי וכיו"ב אנחנו נשמח לעזור לך בהעצמה אישית, שהיא הרי חלק לא מבוטל בהצלחה שלנו.

למעלה