צריכה את עזרתכן!

ברזלית77

New member
צריכה את עזרתכן!

ערב טוב :) אתמול עברתי שאיבה .. ומאז אני עם כאבים שרק הולכים ומתגברים.. כל הזמן כואבת לי הבטן. בנוסף התחילה לי עצירות איומה! אני לא יודעת מה לעשות.. מרגישה שהגוף משתבש לי :( בבקשה אם חוויתן משהו דומה ויש לכן עצות בשבילי אשמח לדעת!

אכן, יש כאבים

חשובה מנוחה בבית (אני כמו גיבורה גדולה, הלכתי למחרת...
)
חשובה שתיה מרובה
גם תקחי אופטלגין נגד הכאבים
&nbsp
בהצלחה ותרגישי טוב!

orile32

New member
מוסיפה...

רק תהיי ערנית לגירוי יתר - אם הכאבים חזקים, בחילות, תחושה כללית לא טובה - ללכת למוקד/מיון.
תשתי הרבה מים ותנוחי. בלי מאמצים, סחיבות ויחסי מין...
תרגישי טוב!!

acka

New member
את מצליחה לשתות?

ויוצא פיפי בהתאם?
נסי לאכול עגבניה מגורדת עם שמן זית, זה יכול להקל על העצירות.
עד כמה הבטן נפוחה? מה לקחת מבחינת משכחי כאבים?
אם משכחים רגילים לא עובדים שווה אולי לגשת למיון שיסתכלו שהכל בסדר.
&nbsp

ברזלית77

New member
תודה על ההתשובות:)

אני שותה המון מים ועושה פיפי בהתאם.. הבעיה שכל ביקור בשירותים הופך לסיוט ובכלל הכאבים הולכים ומתגברים.. אני ציפיתי שלאט לאט ארגיש יותר טוב וההפך הוא הנכון.. אני לא לוקחת משככי כאבים סתם כי לקחתי בשבועות האחרונים כל כך הרבה הורמונים שהייתי רוצה להתנקות קצת.. וגם להרגיש את הגוף ואותותיו.. מקווה שמה שאני עוברת זה נורמלי סהכ :)

karta1

New member
מזדהה

היי ברזלית,
מקווה שתרגישי טוב. לי עשו שאיבה בראשון האחרון (כמעט לפני שבוע), ויש גירוי יתר שהלך והחריף. הייתי פעמיים בביקורת. אמורים לשתות כשלושה ליטר ליום כדי (בין היתר) לעזור לכל הנוזלים שכלואים לך ברחם ובשחלות להיספג (אם אכן יש לך גירוי יתר). אני סובלת כשבוע ויש לי חברה שסבלה כשבוע וחצי, אבל גם הקפידה לשתות את כמות המים שציינתי. אני ממש מזייפת. אמרו לי במרפאה שגם 2.5 ליטר זה בסדר.
הלוואי שתרגישי טוב ושזה לא יחמיר. אני עד עכשיו עם כאבים בלתי רגילים ונפיחות בבטן כמו בחודש חמישי. דבר נוסף, המלצה שלי - אל תאכלי ארוחות כבדות. ויש כל מיני תרופות סבתא נגד עצירות: לטחון צרור פטרוזיליה + שמן זית ולשתות, לטחון סלק מבושל + פטרוזיליה + שמן זית ולשתות, מים שהושרו בהם שזיפים.
בהצלחה !!!

ברזלית77

New member
איך מזהים גירוי יתר?

זה משהו שהרופא יכול לראות באולטרסאונד? מתוכננת לי החזרה .. יכול להיות שזה ידחה בעקבות כך?

בטח שניתן לראות ב- US

היום הייתי אצל הרופאה ויש לי גירוי קטנטן (תודה לאל)
לגבי החזרה, לא יודעת לומר לך

karta1

New member
עונה

אפשר לראות באולטראסאונד גודל של שחלות, כי במצב של גירוי יתר השחלות מתנפחות. כמו כן אפשר לראות אם יש לך נוזל בדוגלס וכן הצטברות נוזלים בחלל הבטן. לי דחו את ההחזרה, שהייתה אמורה להתרחש שלושה ימים אחרי שאיבה. במקרה שגירוי היתר עדין אז לדעתי מחזירים, תלוי ברופא שלך. אצלי החליטו לא להחזיר, ועם כל הצער, אגב, אם לא היו מבטלים לי החזרה הייתי מבקשת לעשות זאת בעצמי.

זה לא סתם... כואב לך ממש

תקחי משהו נגד כאבים,
חבל לסבול. תני לגוף שלך להחלים בלי הכאבים.
באמת חבל לסבול...
&nbsp
&nbsp

למעלה