צריכה את עזרתכם!!!!

o0o lolipop o0o

New member
צריכה את עזרתכם!!!!

בס"ד השנה הוחלט שכל בנות השיכבה שלנו בפורים צריכות כביכול להעניק מתנה לאחשורוש(מתנה מקורית)ועל סמך המתנה להתחפש. לדוגמא אני מעניקה לאחשורוש מים/כוס מים/דלי מים ולכן התחפשתי לשואב מים אני חשבתי על הרעיון הבא: לתת לאחשורוש כדור שינה(כי כידוע הוא התהפך על משכבו בלילות ולכן דרש שיביאו לו את ספר הזיכרונות וכו' וכו') ולהתחפש לרוקחת(הרעיון חמוד אבל אם למישהו יש משהו מעט יותר מקורי אשמח לשמוע....) ואם אין לכם רעיון יותר טוב אשמח אם תעזרו לי בחיבור החיבור שאני צריכה לעלות על התחפשת שלי חשבתי שאולי בתור רוקחת אני יעשה את זה במבטא מצחיק ויעשה מן מרשם שלכל דמות במגילה איזה כדור מתאים לה אז אם למישהו יש רעיון אז בבקשה תצילו אותי ז ה אמרו להיות מוכן עד יום שיש ובנתים יש לי רק קצה חוט של רעיון ומעמד לתרופות!!!!

o0o lolipop o0o

New member
כמה תיקונים

בס"ד כמה שגיאות נפלו במהלך כתיבת ההודעה תיקונים: אמרו=אמור שיש=שישי א ז=אז ואני עדיין מחפשת רעיונות אז פליז תעזרו לי האם למישהו יש רעיון איזה כדור הייתה מתאים לכל דמות במגילה אחשורוש כדורי שינה. המן כדור רטלין ושתי כדור רואקיוטן להוריד את כל מה שצמח לה על הפנים זה בנתים הרעיונות שעלו לי האם למישהו יש רעיו יותר טוב או עוד הצעות???

למעלה