צריכה את עזרתכם..

צריכה את עזרתכם..

כתבתי בעוד פורום אבל לא ממש התייחסו.. בבקשה תגידו לי מה דעתכם בעניין.. אז ככה.. לפניי חודשיים +- בא לבית הספר חייל חמוד שלמד 4 מחזורים קודמים.. כמעט כמו כל נערה בגיל ההתבגרות גם אני אוהבת חיילים.. ישר הפניתי מבט אליו.. ראיתי שהוא גם נראה טוב.. התחלתי לדבר איתו וביקשתי להצטלם יחד.. הצטלמנו ותוך כדיי שהתחבקנו בשביל התמונה הוא שאל מאיפה אני בת כמה אני וכדומה.. החשבתי את זה כמין זרימה איתי.. אמרתי לו שאני אקח את המס' שלו מאחותו שלומדת בבית הספר גם.. והוא אמר לי לקחת... כשביקשתי ממנה את המספר היא לא הייתה מוכנה לתת.. ולא היה לי איך להוכיח לה שאני באמת מכירה אותו.. לא התעקשתי יותר מדיי ופשוט ירדתי מהנושא.. במשך החודשיים שעברו לא הפסקתי לחשוב עליו.. היה לי חבר אפילו במשך חודש ובכל זאת הייתי חושבת עליו.. כי הרגשתי שכאילו עדיין לא סיימנו את השיחה שלנו.. שבוע שעבר עבדתי במלצרות ובמקרה ראיתי אותו שם.. אחריי חודשיים שלא יצרתי קשר ולא כלום הוא זיהה אותי... אבל כל כך הרגשתי לא נעים <אני ילדה נורא ביישנית> והתחמקתי ממנו תמיד.. ככה שלא אמרנו שלום בכלל... יצאתי סנובית כן כן.. העניין הוא שזה הצית שוב את הלהבה.. שוב התחלתי לחשוב עליו המון המון עד שהחלטתי שהפעם אני לא אוותר.. והשגתי את המס' שלו.. לקח לי זמן להעז לשלוח לו הודעה.. ובסופו של דבר שלחתי.. הוא הראה טיפה התעניינות אבל היה נורא עסוק בגלל שהיה לו מבחן מסלול בצבא.. אז הוא אמר שהוא ידבר איתי כבר.. זה היה ביום שני ועד היום הוא לא שלח לי הודעה.. הוא בן 21-22 ואני בת 17... פעם אחת בחיים שלי התאהבתי במישהו שהיינו יחד שנתיים ובסופו של דבר כל כך התאכזבתי... מאז אני לא מוצאת את האהבה שלי.. אני משווה כל אחד אליו וכולם לא ברמה שלו.. אני מרגישה שהחייל הזה הוא פשוט ברמה.. בדיוק מה שאני מחפשת.. אני לא יודעת מה לעשות.. אני מעוניינת בו אבל אני לא רוצה להציק לו עם ה-SMS :( מה לעשות??... מצטערת שכתבתי כל כך הרבה...

nate2000

New member
ולמה לא התקשרת אליו?

או נתת לו את הטלפון שלך? או שהבחור שכח או שהוא לא בעניין. את יכולה להתקשר אליו (רצוי) או לשלוח SMS (פחות רצוי) ולראות לאן זה מתפתח.

כי...

באותו יום לא נתתי לו את המספר טלפון שלי כי התרגשתי ולא ממש חשבתי על זה.. חחח... וחבר שלו הלחיץ אותו לבוא אז הוא פשוט אמר לי לקחת את המספר שלו מאחותו.. אני קצת מתביישת להתקשר אליו כי פרט לזה שאני נורא נורא נורא ביישנית............... גם שהתכתבנו באסמאסים אז הוא הפסיק את ההתכתבות כי היה עסוק בגלל המסלול הזה לא יודעת מה זה בדיוק.. אז אולי הוא תשוש.. לא לשכוח שהוא בצבא.. אז לא נעים לי להציק לו :\ וגם אני לא יודעת אם יש לו חברה.. אולי אני אקח את האומץ הזה ואתקשר ואז אתאכזב? ... הביטחון העצמי שאין לי יגיע למינוס..

nate2000

New member
אבל לפחות תדעי שעשית משהו

עדיף מאשר לחיות עם הרגשה של פספוס

אין הביישן למד...

אם לא תנסי- לא תדעי... אני בטוחה שהוא יצליח לפנות לך כמה שניות של שיחה וישמח לשמוע ממך, אם הוא באמת כזה מעונין. אם תתקשרי לפחות תדעי איפה את עומדת, ולדעתי עדיף לדעת שזה לא, מאשר להישאר במצב של "אולי" אבל תשמרי על אופטימיות...מי יודע לאן זה יוביל...

mamy100

New member
נראה לי ש...

בעצם, סתם נדלקת על מישהו שאת לגמרי לא מכירה, כרגע הוא בגדר פנטזיה בלתי מושגת, ופנטזיה כמו כל פנטזיה, ככל שהיא רחוקה יותר, אנחנו רוצים בה יותר. את יכולה להמשיך ולפנטז, זה נורא כיף, אבל עצתי היא לשכוח ממנו ולהתחיל לחפש מישהו קצת יותר זמיןץ לחיילים יש רק 3 דברים בראש: לישון לאכול ולזיין. אם כבר אז חכי שישתחרר.

לא תמיד...

כבר היה לי חבר חייל וזה ממש לא היה ככה.. היינו ביחד 10 חודשים ואני עדיין בתולה, הוא בכלל לא הסכים שנשכב... זה מאוד תלוי... פנטזיה נכון.. כי הוא נראה טוב הוא חייל הוא על רמה.. הוא פשוט קלאסה מבינים? זה בדיוק מה שאני רוצה.. אז בכל אופן העצה שלכם היא לוותר?

אני חושבת..

שכדאי שתתני לו קצת זמן בתור מישהי שהיה לה חבר לוחם, זה מאוד קשה כי הם עייפים תמיד ולא תמיד יש להם כוח לדבר בטלפון .... תני לו קצת יותר זמן במיוחד שהוא לפני מסלול זה מאוד קשה לסיים את זה. מקסימום אם את יודעת מתי זה תשלחי לו הודעה בהצלחה או משהו דומה. ככה הוא לפחות יראה שיש מישהי שתומכת בו למרות שאת לא בצבא וכביכול לא מבינה. ביי ביי...

Night firefly

New member
לחיילים???

קודם כל אוכל סקס ושינה זאת מחשבה של רוב הגברים באופן תמידי, ודבר שני זה לא קצת קיצוני לפסול בחור רק בגלל שהוא חייל??? החבר הנוכחי שלי חייל והוא הכי אוהב והכי מפנק והכי שם בישבילי 24/7 וזה למרות שהוא עושה שבוע שבוע.... אז אנא...

Night firefly

New member
את מעלה בי זכרונות ../images/Emo9.gif

ככה פגשתי את האקס המתולוגי שלי, הייתי בתיכון והוא בא בתור חייל גדנ"א לכיתה שלי....ומשם הרבה שנים של אהבה ועד היום אנחנו ידידים טובים. (הייתי חייבת קצת נוסטלגיה
) עכשיו ל "בעיה" שלך, יכול להיות שהוא באמת עסוק, יכול להיות שהוא קצת התעכזב מהיחס שלך וחושב שאת לא רצינית ויכול להיות ויכול להיות ויכול להיות......אולי במקום להחביא את הראש באדמה ולשלוח הודעות פשוט תתקשרי אליו? אני בטוחה שתוך כמה דקות לא רק שתדעי אם הוא מעוניין אלא גם תוכלו לקבוע להיפגש בזמן שנוח לשנכם...

בריט23

New member
אני מבינה שאת מאוד כמהה לקשר

יש לך רצון מאוד גדול לאהוב ולהיות אהובה וזה טבעי, ואת נדלקת על החייל הזה וראית בו את אשר חיפשת. אני מבינה שיש לו את המספר שלך, נכון? אני חושבת שאם הוא מעוניין בך אז הוא יצור איתך קשר מתישהו. עד אז, אל תשבי ותחכי, סתם חבל. אני חושבת שיזמת והראת בו מספיק התעניינות, עכשיו תורו להפגין אותה. וגם אם לא- אז שטויות. את צעירה ויהיו עוד רבים, אחרים ומקסימים. בהצלחה מותק.

תגובה

נסי להתקשר ולפנות אליו, והיי נחמדה, נעימה ועדינה אליו. אז לא יכעס. אם לא יאהבך בחזרה, המשיכי לחפש קשרים ועשי דברים שאת אוהבת, כדי לאהוב את עצמך.

למעלה