צריכה את עזרתכם...

צריכה את עזרתכם...

יש לי חבר כבר כשנה וחצי אני מש אוהבת אותו ואני חושבת שגם הוא אוהב אותי הוא משרת בצבא ומפה מתחילה לי כל הבעיות בעולם .. אני מפחדת שיום אחד אני יפגע והוא יפגע בי יום אחד התקשרתי לבסיס למחלקה שלו והמפקד שלו ענה ואמר לו שם של מישהי אחר ושחבר שלי בא לטלפון כולו היה מחויך ומאושר .ואז שהוא שמע אותי הוא קצת התבאס או שראיתי על הגב שלו סימנים של ציפורנים והוא טוען שאני עשיתי לו את זה שבכלל שבוע לא ראיתי אותו אני לא יודעת המ לחשוב אבל אני מפחדת להפיגע מה אתם ממליצים לי לעשות תכלס שאלתי אותו ואמרתי לו הכל אבל שאני אומרת לו את זה הוא אומר לי אם את לא מאמינה בי את יכולה להפירד ממני אני לא יודעת מה לעשות יש למישהו עצות איך לעזור לי ?

תגובה

אם את חושדת שהוא מרמה אותך, בדקי את הענין. אם תגלי שבגד בך, אל תהיי חברתו, כעסי עליו. אם תגלי שהוא אכן אוהב אותך ומשקיע בך, ולא בגד, שמרי על הקשר ביניכם לפי רגשותיך אליו. אפשרי, שתהיו בקשר מסוג אחר.

גם בקשרים קודמים הרגשת ככה?

השאלה הכי חשובה היא האם הפחד נובע ממך או באמת מהנסיבות הקיימות. אם את מאמינה באמת ובתמים שהוא בוגד, וכשאת מתעמתת איתו זה מה שהוא עונה לך...אני הייתי מפסיקה את הכל. לא רואה איך אפשר להמשיך בקשר בלי אמון.

A d i 23

New member
את חושבת שהוא אוהב אותך ?

אתם שנה וחצי יחד, ואת לא בטוחה באהבה שלו כלפייך ?! האמת שצרם לי המשפט הזה.. את מפקפקת בו, את מתקשה לתת בו אמון, חושבת שיש לו אחרת/ות, ולמרות השיחות איתו, בהן את משתפת אותו בתחושות שלך, זה לא עוזר להרגשה שלך, ואת עדיין עם אותן מחשבות שלא מניחות את דעתך.. מה עוד שלא נראה שזה מעסיק אותו במיוחד. איזה מין מערכת יחסים זו שאין בה אמון או כבוד הדדי ? כי התשובה שלו דיי מזלזלת לדעתי.. "לא מאמינה, תיפרדי.." ?! הוא לא אמר שום דבר מעבר לכך ?

נ ט ע 9 1

New member
מסכימה..

אם את לא בטוחה באהבתו אלייך ואתם כבר שנה וחצי יחד זה טיפה בעיה.. והעובדה שהוא אומר לך: אם את לא מאמינה בי ניפרד, לא מוסיפה לעניין... גם אם זה היה בהומור זה עדיין נשמע לא משהו, ובקשר לציפורניים, אני גם מצאתי שערות של בחורה אחרת במיטה של החבר לשעבר, אפשר לומר שפה זה נגמר. אם אני שומרת אמונים, והוא לא עושה זאת אז מבחינתי זה ביי. הוא לא בא לדבר איתי על משהו שהפריע לו, אלא עשה מה שבראש שלו, אמרתי לו : של מי השיערות האלו?.. הוא אמר שהן שלי ואני ידעתייי ש:אלו לא השיערות שלי, למרות שהוא הוא נשמע משכנע למדיי וכמעט הצליח לשכנע אותי ואני ידעתי בוודאות שהן לא שלי, אם את חושדת אז אולי יש סיבה, ואני הייתי ממליצה בחום לבדוק, כי אין עשן בלי אש. משהו פה לא כ"כ נשמע טוב, ואת צריכה לבדוק אם זה באמת כך או סתם חשש כי בגדו בך/פגעו בך בעבר.

כשאני הייתי במצבך פשוט שמתי לזה סוף

אין עוד מה להוסיף ... את אמרת כבר הכל ... סיימי את זה ומהר ... כי אם לא את תפגעי יותר.

תשמעי כמו שאמרו יהודה וקרן

אז ככה : בואי נתחיל מזה שקרן שאלה אם היה לך מצבים כאלה גם בקשרים קודמים, שחשדת . וזו שאלה מצויינת שעמדתי לשאול,האם קרה לך שפחדת ככה וחשדת במערכות יחסים קודמות? כי כמוני :) הייתה לי תקופה שנורא פחדתי להיפגע וזה משהו שהוביל אותי בכמה קשרים, היה לי תמיד חרדה ועד שפתרתי את זה לקח לי זמן .. תוכלי לזהות מצב בו "הפחד מוביל את הקשר" ע"י הסתכלות לאחור על קשרים קודמים או על הקשר הנוכחי עצמו , על התגובות שלך . אם את לא מסכימה עם זה ואת לא חושבת או מזהה שהפחד הוא הבסיס לחששותייך , אז אני אומרת את מה שאמר יהודה : אכן, בלי הסקת מסקנות וקפיצה לסיום הקשר , אם את חושדת, תנסי לברר . אם גילית שכן .. אז המעשים הבאים הם לשיקול דעתך בלבד . אם גילית שלא בוגד .. אז כמו שאמר יהודה,פשוט תאהבי אותו וחזקי רגשותייך כלפיו או בכלל את הקשר .. בהצלחה

AJAX STEELS

New member
הוא בוגד בך........

לפחות כמו שזה נראה.......... תעשי מעקב אחריו, ואם זה נכון, תקראי למישהו שיכסח אותו בעילום שם ואז באותו יום תיפרדי ממנו, תאמרי לו שתפסת אותו על חם, ותקנחי בבעיטה לביצים או סטירה מצצלת.

מתוקה...

אם ניסית לדבר איתו והתגובה שלו הייתה "אם לא טוב לך אז תפרדי ממני" אז אני חושבת שהתשובה מונחת ממש מול עינייך. בתור בן אדם שאוהב אותך הוא אמור להרגיע אותך ולתת לך להרגיש שאת האחת. וחוץ מזה... אני חושבת שאם יש לו מישהי את כבר צריכה להרגיש את זה לבד, את לא צריכה הוכחות "חותכות" - שיער של מישהי או שריטות, מספיק ההרגשה שלך שאת לא האחת והיחידה שלו. ועדיף לגמור קשר כזה כמה שמנסים להכחיש ולדחות את הקץ. מגיע לך יותר טוב, אז למה? בכלל, כשאת מעלה רצן להפרד, התגובה שלו אמורה להיות "למה?, אם אני כל כל אוהב אותך ואת אוהבת אותי?" ולא "אם בא לך - תפרדי ממני"

נ ט ע 9 1

New member
בטח נלמש אותך.. למה לא..

וברוכה הבאה.. (אני זוכרת שכבר רשמת שהגעת... אז הנה עכשיו כולם ידעו..)

בר

New member
אם אני מביט מהצד שלי במקרה דומה ?

לא חושב פעמיים ומעיף אותה לכל הרוחות. לגלות סימנים פיזיים על הגוף שלה ושהיא עוד תאמר לי שזה ממני כאשר אני יודע שלא. חשד ראשון. לשמוע אותה מאושרת מהצד האחר כאשר נקראה כביכול לשיחה אחרת ולשמוע אכזבה בקולה ? חשד שני. ואני חושב שאחרי המשפט המוחץ בו היא תזלזל ברצוני להבין את הלך הרוחות,לא היה מותיר בי עוד ספק ובהחלט הקשר הזה היה נידון לגזר דין סופי וגמור. תעשי את החושבים שלך ואת האחד ועוד אחד שלך ותראי אם את מוכנה להמשיך בקשר שכזה.

תודה על התגובות

תודה קראתי את מה שאמרתם... אני לא ממש יודת מה לעשות ההתנהגות הזאת עברה אני נותנת לו כרגע תחושבה שאני סומכת עליו לראות אולי יהיה עוד סימנים אני בוחנת כל דבר כרגע אין לי ברירה אחרת אני אוהבת אותו אני לא מסוגלת להיפרד ובקשר לשאלות שלכם כן זה היה לי בקשרים הקודמים שחשדתי כי פעם אחת בגדו בי אז אני מפחדת שזה יקרה לי שוב אם אני נותנת את כל כולי אני לא רוצה להיפגע שוב

נ ט ע 9 1

New member
אני באמת בעד...

לנהל את היחסים על מי מנוחות, להראות לו שהכל בסדר וככה כשהוא רגוע באמת את יכולה לבדוק אם הוא אכן בוגד בך, כשהוא לא מרגיש שאת בוחנת אותו בזכוכית מגדלת ואם לא, אז שיהיה בהצלחה... רק דבר אחד קטן ואחרון, אין עשן בלי אש, את צריכה לסמוך על החושים שלך אם הם אומרים לך שיש מצב שהוא בוגד בך(כמו שחושייך לא אכזבו בפעמים שעברו שאמרת שכבר פגעו בך) חבל לך להיפגע שוב, אז באמת כדאי לבדוק את הנושא..

למעלה