צריכה את עזרתכם!
שלום לכולם!
אני אפרוש בפניכם את סיפורי בקצרה, ואשמח מאוד לעצות/ רעיונות: אני בת 22, מתלבטת כרגע מה ללכת ללמוד, איפה ואיך (ממש כמו כולם) תחום התקשורת זהו בהחלט התחום העיקרי שמעניין אותי, זה מה שלמדתי בתיכון, בזה אני טובה.. ונדמה לי שגם בתחום הזה אני יכולה להצליח. מעבר לכך, תחום הקופירייטינג מושך אותי במיוחד.. אני חושבת שאני יכולה להיות מאוד מוצלחת בכל מה שקשור לרעיונות, יצירתיות, חוש טעם מפותח, אינטואיציה טובה, פסיכולוגיה של "צרכנים", דוברות או יחסי ציבור וכו' אני מבינה בכלליות שכל התחומים האלו קשורים לתחום הפרסום. אבל גם בתוכו יש רבדים שונים ומגוונים ומאוד קשה לי לדעת מה יותר מתאים לי ומה גם יותר יעיל למען העתיד שלי. בנוסף, אני בהתלבטות גדולה אם ללכת ללמוד תואר אקדמאי בתקשורת באונ' או מכללה, ופשוט להתמקד בכיווני פרסום ושיווק, או ישר ללכת למקום כמו "הבצפר" או תרצה גרנות" שהם באמת בתי ספר יותר ספציפים לתחומים שמעניינים אותי. מה שהופך את ההתלבטות ליותר קשה הוא החשש מ"להיכנס לחיים" בלי תואר. בלי בסיס כלשהו כביכול. חשבתי שיהיה לי עדיף קודם לעשות תואר בתקשורת כדי שאהיה רגועה לגבי ההשכלה שלי ואח"כ כבר ללכת לנסות את מזלי במשרדי פרסום, או לקחת בנוסף קורסים קטנים. מה דעתכם? אחרי שקראתי כאן בפורום, הבנתי שאולי עדיף לי לחסוך את הבזבוז זמן כביכול, וללכת ישר לבתי ספר שעוסקים בדיוק בתחום? (אבל כך במידה ולא ילך לי, נשארתי בלי כלום) אני באמת נורא מבולבלת,
וחבל לי לפספס, כי נראה לי שיש לי פוטנציאל להצליח.. אני גם לא באמת יודעת מהם הדרישות של משרדי הפרסום במידה וארצה להתקבל אליהם? האם הם יעדיפו תואר אקדמאי או קורסים במקום כמו הבצפר?! אני אודה לכם מאוד אם תאירו קצת את עיניי...
שלום לכולם!