צריכה את עזרתכם!

צריכה את עזרתכם!

אני צריכה שתענו לי על כמה שאלות!זה ממש ממש חשוב אז תענו ברצינות!
שם פרטי:
אזור בארץ:
אם כן,האם הפריצה הייתה בשעה שהיה מישהו בבית?
האם אתה מכיר מישהו שפרצו לו לבית?
האם היית רוצה לעצור את תופעת הפריצות לבתים?
מ-1 עד-10-עד כמה תופעת הפריצות לבתים מפריעה לך? (1=לא מפריעה לי בכלל,10=מאוד מפריעה לי) המדגישומטיק .תשתמשו בו תודה רבה!!~

עונה../images/Emo9.gif

שם פרטי: ענבל
אזור בארץ: כפ"ס
האם אי פעם פרצו לביתך? לא *בליעיהרעטפוטפוטפו*
אם כן,האם הפריצה הייתה בשעה שהיה מישהו בבית? --
האם אתה מכיר מישהו שפרצו לו לבית? לא
האם היית רוצה לעצור את תופעת הפריצות לבתים? ברור שכן!
מ-1 עד-10-עד כמה תופעת הפריצות לבתים מפריעה לך? (1=לא מפריעה לי בכלל,10=מאוד מפריעה לי) 8
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ady18

Well-known member
תשובות

האם אי פעם פרצו לביתך? כן אם כן,האם הפריצה הייתה בשעה שהיה מישהו בבית?כן וישנו האם אתה מכיר מישהו שפרצו לו לבית? כן האם היית רוצה לעצור את תופעת הפריצות לבתים? כן מ-1 עד-10-עד כמה תופעת הפריצות לבתים מפריעה לך? (1=לא מפריעה לי בכלל,10=מאוד מפריעה לי)8

יווובל

New member
../images/Emo11.gif

שם פרטי: אזור בארץ: גיל: האם אי פעם פרצו לביתך? לא. אם כן,האם הפריצה הייתה בשעה שהיה מישהו בבית? - האם אתה מכיר מישהו שפרצו לו לבית? כן, דוד שלי. האם היית רוצה לעצור את תופעת הפריצות לבתים? בטח שאני רוצה- השאלה כמה ילד בן 17 יכול לעשות כדי למנוע.. מ-1 עד-10-עד כמה תופעת הפריצות לבתים מפריעה לך? (1=לא מפריעה לי בכלל,10=מאוד מפריעה לי) 10 (אולי פחות התופעה עצמה ויותר מה שעומד מאחורי זה.. )

יווובל

New member
אופס

שכחתי לענות על 3 השאלות הראשונות: שם פרטי: יובל אזור בארץ: צפון גיל: 17

Fergie7

New member
../images/Emo150.gif

האם אי פעם פרצו לביתך? כן. אם כן,האם הפריצה הייתה בשעה שהיה מישהו בבית? כן, כשישנו. האם אתה מכיר מישהו שפרצו לו לבית? לחברה שלי, לא מזמן. האם היית רוצה לעצור את תופעת הפריצות לבתים? ברור. מ-1 עד-10-עד כמה תופעת הפריצות לבתים מפריעה לך? (1=לא מפריעה לי בכלל,10=מאוד מפריעה לי) 100

sukrazit

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif

שם פרטי:סיון אזור בארץ: מודיעין גיל: 13 האם אי פעם פרצו לביתך? לא אם כן,האם הפריצה הייתה בשעה שהיה מישהו בבית? האם אתה מכיר מישהו שפרצו לו לבית? כן האם היית רוצה לעצור את תופעת הפריצות לבתים? בארור מ-1 עד-10-עד כמה תופעת הפריצות לבתים מפריעה לך? (1=לא מפריעה לי בכלל,10=מאוד מפריעה לי) 8

../images/Emo152.gif../images/Emo198.gif

שם פרטי: שיר אזור בארץ: השרון גיל: 14 האם אי פעם פרצו לביתך? כן אם כן,האם הפריצה הייתה בשעה שהיה מישהו בבית? 2 מהם. האם אתה מכיר מישהו שפרצו לו לבית? כן האם היית רוצה לעצור את תופעת הפריצות לבתים? בטח מ-1 עד-10-עד כמה תופעת הפריצות לבתים מפריעה לך? (1=לא מפריעה לי בכלל,10=מאוד מפריעה לי) 6

My self and i

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo88.gif

שם פרטי: שרית
אזור בארץ: נתניה
האם אי פעם פרצו לביתך? לא (טפו טפו טפו
)
אם כן,האם הפריצה הייתה בשעה שהיה מישהו בבית? -
האם אתה מכיר מישהו שפרצו לו לבית? כן
האם היית רוצה לעצור את תופעת הפריצות לבתים? ברור
מ-1 עד-10-עד כמה תופעת הפריצות לבתים מפריעה לך? (1=לא מפריעה לי בכלל,10=מאוד מפריעה לי) 8
הודגש באמצעות מדגישומטיק

baril

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo187.gif ..

שם פרטי:אריאל אזור בארץ:מרכז גיל:13 האם אי פעם פרצו לביתך? לא אם כן,האם הפריצה הייתה בשעה שהיה מישהו בבית? האם אתה מכיר מישהו שפרצו לו לבית?כן האם היית רוצה לעצור את תופעת הפריצות לבתים?כן מ-1 עד-10-עד כמה תופעת הפריצות לבתים מפריעה לך? (1=לא מפריעה לי בכלל,10=מאוד מפריעה לי)7.5

עונה|פשיט|../images/Emo42.gif

שם פרטי: סמדר
אזור בארץ: חיפה
האם אי פעם פרצו לביתך? לא.
אם כן,האם הפריצה הייתה בשעה שהיה מישהו בבית? לא פרצו לי לבית.
האם אתה מכיר מישהו שפרצו לו לבית? כן.
האם היית רוצה לעצור את תופעת הפריצות לבתים? כן, מאוד.
מ-1 עד-10-עד כמה תופעת הפריצות לבתים מפריעה לך? (1=לא מפריעה לי בכלל,10=מאוד מפריעה לי) 10, מאוד מפריעה לי. הודגש באמצעות מדגישומטיק

GinGit 8

New member
סליחה

שם פרטי:
אזור בארץ:
אם כן,האם הפריצה הייתה בשעה שהיה מישהו בבית?
האם אתה מכיר מישהו שפרצו לו לבית?
האם היית רוצה לעצור את תופעת הפריצות לבתים?
מ-1 עד-10-עד כמה תופעת הפריצות לבתים מפריעה לך? (1=לא מפריעה לי בכלל,10=מאוד מפריעה לי)
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo203.gif../images/Emo26.gif

שם פרטי: אור
אזור בארץ: השרון
האם אי פעם פרצו לביתך? לא
אם כן,האם הפריצה הייתה בשעה שהיה מישהו בבית? ---
האם אתה מכיר מישהו שפרצו לו לבית? כן
האם היית רוצה לעצור את תופעת הפריצות לבתים? כן, למה לא?!
מ-1 עד-10-עד כמה תופעת הפריצות לבתים מפריעה לך? (1=לא מפריעה לי בכלל,10=מאוד מפריעה לי) 10.. זו חדירה לפרטיות (חוצמזה שזו עבירה)
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונהה

אני צריכה שתענו לי על כמה שאלות!זה ממש ממש חשוב אז תענו ברצינות! שם פרטי: יהודית אזור בארץ: עפולה גיל: 13 האם אי פעם פרצו לביתך? כןן אם כן,האם הפריצה הייתה בשעה שהיה מישהו בבית? כן האם אתה מכיר מישהו שפרצו לו לבית? לא האם היית רוצה לעצור את תופעת הפריצות לבתים? כןן ברור מ-1 עד-10-עד כמה תופעת הפריצות לבתים מפריעה לך? (1=לא מפריעה לי בכלל,10=מאוד מפריעה לי) 5 המדגישומטיק .תשתמשו בו תודה רבה!!~

22mishmishit

New member
עונה

שם פרטי: תום אזור בארץ: מרכז גיל: 12 האם אי פעם פרצו לביתך? לא אם כן,האם הפריצה הייתה בשעה שהיה מישהו בבית? האם אתה מכיר מישהו שפרצו לו לבית?כן שכנים שלי האם היית רוצה לעצור את תופעת הפריצות לבתים? בטח! מ-1 עד-10-עד כמה תופעת הפריצות לבתים מפריעה לך? (1=לא מפריעה לי בכלל,10=מאוד מפריעה לי) 9

למעלה