צריכה את עזרתכם..

ליאתגל

New member
צריכה את עזרתכם..

אחי רוצה לקנות מחשב והוא רוצה נייד. עכשיו מצאתי את זה .. עכשיו תגידו לי אם זה שווה את המחיר? ואיך המחשב? ואם יש במחנות הזאת מחשב נייד יורת טוב בהבדל ממש קטן של כסך? ככה עד 700 דולר 750 ... זה מאוד מאוד חשוב לי. תודה!

מדובר

בפנטיום 4 שלא מומלץ לניידים, עדיף לקנות מחשב עם מעבד פנטיום M בטכנולוגיית סנטרינו. לפי האתר אני מניח שאתם קונים בחו"ל. המחירים שם יותר זולים מאשר בארץ, אך אני לא בקיא במחירי חו"ל כדי לעזור.

ליאתגל

New member
מממ

חשבתי פנטיום 4 הוא דווקא הכי טוב.. האם יש באתר מחשב שנראה לך די טוב בטווח מחיר כמו מה ששמתי? כי יש גם כמה סוגי מעבדים שאני לא מכירה אותם בגלל זה שאלתי מה הכי מומלץ איזה מעבד למחשב נייד... משהו חזק... תודה!

ליאתגל

New member
עוד משהו חשוב

המחשב שהבאתי הוא בעל המעבד הכי חזק.. כל השאר הם 1.8 מקסימום. אז אם כך זה לא אומר שהוא הכי חזק?

ליאתגל

New member
מצאתי את זה...

מה אתם אומרים עליו? זה מה שהתכוונת? ואני מאוד אודה לכם אם תכולו לעזור לי למצוא מחשב באחד מ2 האתרים שהבאתי משהו במחיר הזה עד 750 דולר ככה פחות או יותר. שנראה לכם טוב. עכשיו לגבי המחשב המצורף כאן? איך הוא? יתרונות וחסרונות. שוב תודה!

point2i

New member
ובכן אני רואה שאת די נעולה על

TOSHIBA אז ככה אני עצמי רכשתי בארה"ב לפני כ4 חודשים נייד שלהם ובנתיים אני מאד מרוצה , הדגם שלי הינו יקר יותר מתקציבך , עלה לי בעת הרכישה 1300 $ ואני מניח שמחירו עדיין די גבוה . מדובר בדגם SATELLITE M55 מעבד M750 1.86 GHZ כונן של 100 GB צורב DVD דו שכבתי , מסך 14 WIDE TRUE BRITE זכרון 512 עם הרחבה עד 2 G כרטיס מסך של אינטל דגם 955 כניסות ויציאות לרוב , למשל 4 כניסות USB FIREWIRE חיבורים למסכים חיצוניים , קורא כרטיסים מובנה , משקל של 2.4 ק"ג ועוד כרטיס רשת אלחוטי בתקנים B /G ......... וזה אולי בערך הכל........ כפי שציינתי אני מרוצה ולקחתי בחשבון וגם את צריכה לקחת זאת בחשבון..... ברכישה שכזאת בארצינו , לא תקפה האחריות למכשירים אלו ? ועוד לגבי הדגם שהבאת כאן - הנתונים שלו סבירים עד טובים , אבל המשקל שלו קצת גבוה , כלומר נייד כבד. בכל מקרה עדיף לרכוש נייד עם פלטפומה של סנטרינו , פנטיום M מאשר פנטיום 4 את המחשב שלי רכשתי ברשת COTSCO לאחר בדיקה די מקיפה ברשתות כמו COMPUSA , STAPLES ואחרות

ליאתגל

New member
אוקיי

אני לא נעולה על טושיבה בכלל, פשוט זה מה שמצאתי שנראה לי די טוב יחסית. המחשב שלך המפרט שלו נשמע מעולה באמת אבל אכן המחיר הוא דיי יקר. לפחות בשביל אחי. תוכל לעזור לי אולי למצוא באתר של compusa או בסט ביי מחשב עם הפלטרפורמה של סנטרינו או פנטיום m? ולגבי רשת cotsaco יש להם אתר?

point2i

New member
ת.

שלא תביני אותי לא נכון המחשב שהצגת כאן הינו מחשב טוב יחסית למחיר , זה בהחלט כדאי , אני רק רוצה להדגיש שאם את תרצי להשתדרג , במשקל - מעבד - כרטיס מסך - גודל זכרון - גודל כונן , לכל אלו יש מחיר והוא גבוה ! ישנם לא מעט ניידים מצויינים ואמינים ובמחירים מפתיעים כשמדובר ברכישה באר"הב , פשוט תצטרכי לבדוק ולהשוות מחירים נתונים וביצועים בין המחשבים השונים והרשתות השונות , נתון שאולי כדאי לך לקחת בחשבון הינו - אחריות בינלאומית לניידים , נדמה לי ש IBM ו DELL נותנים אותה ! יש אתר של COTSCO ברשת , חפשי בגוגל , למיטב זכרוני לרכישה בחנויות שלהם ( לא חנויות ווירטואליות ) תזדקקי לקרוב משפחה \ ידיד בעל כרטיס חבר אצלם !

ליאתגל

New member
הבנתי...

בגלל זה פניתי לכאן שתוכלו לעזור לי לבחור מחשב שהוא דיי טוב .. לא חייב משהו הכי חזק בשוק אלא משהו שיספק תסחורה.. מחשב חזק... בקשר למשקל זה לא משנה זה לא אני סוחבת אותו.. אלא אחי וזה לא מפריע לו... עכשיו מה שרשמת להשתדרג אז משקל לא משנה כרטיס מסך גם לא הכי חשוב לו כי הוא לא משחק וכל אלו... לגבי מעבד- הוא לא מספיק טוב? איזה אתה ממליץ? גודל זיכרון וגודל כונן גם. לגביי אחריות בינלאומית- אני לא אצטרך כי אחי גר בניו יורק כך שזאת לא בעיה. ולגבי האתר של cotsco לא מצאתי אותו.. חיפשתי דרך גוגל. בטוח שזה השם שלהם? ואיפה הם נמצאים?

ליאתגל

New member
ראיתי

את המחשבים והמחירים באתר, הם טובים אבל בכלל לא זולים. עכשיו יש לי עוד שני מחשבים שראיתי ואני מאוד אודה לך אם תוכל להגיד לי מה הכי טוב מכל ה-4. מ1 עד 4. אני יודעת שאני מבקשת יותר מידי אבל זה יעזור לי מאוד, כי אחרי רוצה ללכת לקנות עוד היום ואני לא רוצה שהוא ייקנה משהו שיתחרט עליו אחרי זה שהוא לא הוסיף עוד איזה 50 דולר וקנה יותר טוב.

Jan22

New member
המס' 3 נייד חזק

שתי הדגמים טובים ,אבל עם כל הכוונה הטובה שלך שאת רוצה שהוא יקנה משהו טוב , מה בדיוק הדרישות והמטרות שלו מהנייד ? אנטרנט ? משחקים ? תוכנות גרפיקה ? תקני בהתאם לדרישות ..

ליאתגל

New member
אוקיי

שתי הדגמים אתה מתכוון ל3 ו-4? ומה לגבי 2? פשוט הם נראים טוב אבל אני לא סגורה בקשר לחברה הזאת. הדרישות שלו לא גבוהוהת מידי פשוט משהו טוב שיחזיק מעמד... אינטרנט כמה תוכנות פשוטות לא גדולות במיוחד ... לא פוטושופ וכאלו ... שאפםשר יהיה לחבר למשל גם מצלמה דיגיטלית להעביר תמונות וכאלו דברים. ממש ממש לא כבדים אבל הוא מעדיף לשלם יותר על מנת שהמחשב יהיה יותר טוב מהדרישות שלו.

Jan22

New member
תראי אין הבדלים מהותיים בין 3 ל 4

מה שכן יש 20GB יותר שזה לא רע ,ומהירות מעבד קצת יותר גבוהה - כל זה בתוספת של 65$ - הייתי הולך על זה .

ליאתגל

New member
אוקיי

ועכשיו מה ההבדלים בין 2 ל-4? זה חשוב לי לדעת את כל ההבדלים שאני אדע אם לבחור בו או ב-4. תודה.

ליאתגל

New member
עכשיו שאלה חשובה

מה אבל יותר כדאי הטושיבה או הacer? כי האייסר הוא לא ידוע לא? רציתי לדעת פשוט כי אחי מוכן לשלם את ההבדל במחיר אבל לא בגלל למשל רק נפח של ההארד דיסק עוד 20 גיגה לא משמעותי בשבילו. אני רוצה לבחור מחשב שהוא הכי טוב מבחינת חומרה... חוץ מהנפח של ההארד דיסק. וגם האם בשלושת המחשבים מותקנות התוכנות ? win xp אנטי וירוס וכאלו? אני יודעת שאני משגעת לכם את המוח אבל זה מאוד חשוב לי לבחור בחירה נכונה ולא סתם... אודה לכם על העזרה.

ליאתגל

New member
שכחתי משהו

אם לדוגמא אני בוחרת את הטושיבה... אז אני יכולה לשנות את החומרה. אם כן מה לשנות שזה יהיה באותה רמה כמו האייסר ? פשוט אחי מעדיף טושיבה שנחשבת חברה טובה. תקנו אותי אם אני טועה.

Jan22

New member
שאני יבין ,הוא מזמין דרך הרשת ..

או מה ? הוא יצטרך לשלם עוד כסף על חריטת עברית (במידה וצריך) + הובלה ... אייסר דווקא די ידועים ,כנראה את פשוט לא שמעת עליהם מספיק - יש להם שם טוב בניידים . אפשר למצוא הרבה דגמים ,בסופו של דבר מה שחשוב זה עמידות הנייד מבחינת מכות מהלומות וכיו"ב ,חומרה (שזה את קובעת) ושירות לקוחות איכותי במידה ויש בעיה בנייד .הדגם ה3 יתאים לך ,מחיר נוח עם מפרט עשיר יחסית .

ליאתגל

New member
לא לא...

זה אתר שיש להם חנות גם... הוא חי בארה"ב הוא לא צריך לשלם על חריטת עברית והובלה.. חחחחח אז אתה אומר שהאייסר עדיף על הטושיבה? הוא עמיד מבחינת מכות וכאלו? והחומרה שלו יורת טובה משל הטושיבה נכון?

למעלה