צריכה את עזרתכם

צריכה את עזרתכם

אני מחפשת עבודה שתהיה פעמים בשבוע או פעם אחת בשבוע ושאפשר להרוויח בה בין 20-40 שקל. ושהשעות של העבודה יהיו נורמליות נגיד משעה 14:20 עד 16:00 משהו כזה, בקיצור לא בשעות הערב אלא ממש בצוהורים. אגב אני לא מתכוונת לביביסיטר! ראוי לציין שאני בת 16 וחצי (אם זה לפי גיל מקום העבודה). יש לכם רעיונות? עצות? תודה למי שעונה לי

אם יש למישהו בשעות הערב../images/Emo110.gif

הצעה למקום עבודה [עדיפות לקניון/מושבה] שיקבל מישהי בת 17, אני אשמח...

רונקי

New member
לפני כחודשיים

שאלתי ב"שמאי 12" במרכז העיר אם צריכים עובדים,אמר שכן. זה בית קפה חמוד.אם תרצי הנחיות איך להגיע -תאמרי.

eliormagick

New member
כי אין עבודה בירושלים דההה

מצטרף גם לפניות הנרגשות פה מחפש עבודה בשעות הערב ל 4 שעות גג לא אכפת לי במה כל דבר בן 18 ורצוי כמה שיותר קרוב לפסגת זאב או מרכז העיר זהו אם מישהו רוצה משהו אז שיפנה... שרשור דרושים נפתח לו:)

במבה000

New member
ראיתי מלא דרושים בקניון היום

בחנויות תלכו לראות לא יודעת איך המשמרות שם אבל שווה לבדוק.....

בגיליים שלכם יש בכל

בורגר ראנץ', בורגר קינג <דרך אגב במלחה מחפשים> וזה נועד במיוחד לתלמידים ובדרך כלל המשמרות אחרי הלימודים....

במבה000

New member
דווקא יש גם לאחרי צבא ....

למה את מתכוונת שאת אומרת בגיליים שלכם? (אני 18+)

אוף בילבלתם אותי S:

אחד כותב שיש עבודות בקניון, השני כותב שאין, השלישי כותב שיש אבל זה רק אחרי צבא... מה נסגר איתכם אנשים? יש עבודה שזה בטוח מתאים לגיל 16 (ולא אני לא מתכוונת לביביסיטר)?!

eliormagick

New member
תקשיב ותקשיב טוב

אל תקשיב להוא מלמעלה לא כל עבודה בקניון צריך צבצא! אני מכיר לפחות 5 איש שעובדים שם והם בני 17 דבר שני תלך ותחפש מה הבעיה? יש עבודה בקניון אבל צריך לחפש קשה קשה... וגם בעיר תעבור בין החנויות ותחפש בעיקר נערים לא כל אחד מקבל אבל בדרך כלל מקבלים מקומות כמו הבורגר ראנץ או אפילו במאפה נאמן ראיתי כמה שאני מכיר שעוד לא בצבא ועובדים שם וגם במסעדות אולי אולמי הירועים גם

לחפש קשה קשה? חחח

הרגת אותי יש מלא עבודה בכל מיני מקומות םשוט אנשים פה עצלנים לחפש ויותר קל להם לכתוב כאן יש לי אח בן 14 שיש לו עבודה קבועה ואתם בני 16 לא יכולים להשיג? .. בעע

תאמין לי שלא. ../images/Emo110.gif

אני בת 17, וחיפשתי ושאלתי בסביבות 15 מקומות (בקניון מלחה ובמושבה הגרמנית), ופשוט לא צריכים אנשים בני 17, כל מקום אומר שהם מחפשים אחרי צבא. אז אתה יכול להגיד מה שבא לך, אבל עצלנית - אני לא :-\

זה לא העיניין

זה לא עיניין של עצלנות, פשוט שואלים מבררים זה הכל, וזה לגיטמי אז מה אכפת לך? חוץ מזה היום מאוד קשה להשיג עבודה. ואם אתה אומר לי שלא, אז איך אתה מסביר את זה שיש המון אבטלה ועוני?!

מייאש ביותר../images/Emo4.gif../images/Emo178.gif

הלכתי היום למרכז העיר כדי לחפש עבודה (וזה שכמה הודעות למעלה כתב שאנשים עצלנים - אז אתה טועה טעות חמורה) ועברתי באיזה 10 חנויות (אם ספרתי נכון אני גם לא זוכרת) ושאלתי אם זקוקים לעובדים כולםםםםם אבל כולםםםםםםם לא יוצא מן הכלל אמרו: "לא כרגע" , "לא עכשיו" ,"רק לאחר צבא" ותירוצים הרבה יותר דבליים שלא עולים לי עכשיו לראש. בקיצור ולעניין, נורא קשה למצוא עבודה!!! ואגב לא חשבתי למצוא עבודה בתחנה המרכזית החדשה, אבל מכיוון שאיזה מישהי העלתה לי את האופציה הזו אני אנסה גם שמה. בקיצור המצב "קשה,קשה,קשה"!
אז אם אתם יודעים על מקום עבודה (חוץ ממלצרות) שרוצים להעסיק (לא נישמע טוב
) בני נוער - בגילי 16-17 בבקשהההההה תשרשרו לשירשור הזה!!!!! טנקס

למעלה