צריכה את עזרתכם

tuty fruty

New member
צריכה את עזרתכם

אז ככה אני רוצה שתכתבו לי בתור נקודת מבט של חניכים על המועצה שלכם מה טוב בה מה רע בה... קראתי את החוברות של כל מועצה על מה עושים שם מבחינת עבודה על כל מושב ומושב אבל אני רוצה לדעת איך זה גם מנקודת מבט של חניך / מדריך במעוצה. אז אנא מכם רשמו מה אתם אוהבים במועצה? מה לא ? כל דבר שיש לכם לספר לי על החברה במועצה? על הגרעין? על המדבים?על מצב התנועה עוד... אשמח אם תעזרו לי רנה

כחילה

New member
בעצם לא כל מילה מיותרת, אני יסביר.

אם את רוצה שהשנה הזאת תהיה משמעותית עבורך, שתוכלי להתחיל\להמשיך איזשהו תהליך של שינוי או משהו, אז זה לא המקום בשבילך. הסביבה היא לא סביבה יוזמת ומשתפת פעולה, בגלל זה יהיה לך קשה מאוד לעשות דברים כאלה. לעומת זאת, אם את מחפשת רק ליצור קשר אישי, להתחבר, לשמש לחניכים שלך, חבר טוב, אוזן קשבת וכתף להתבכיין כמה החיים חרא, אז יכול להיות שזה דווקא מקום מתאים לך, כי כמו שאני רואה את זה, זה מה שבעיקר הגרעינרים במועצה שלנו עושים.

THE sky angel

New member
היי! זה לא יפה!!

בהתחלה הצחקת אותי אבל אז הבנתי שאתה רציני ממש.. כנראה שאתה לא באמת רואה כמה הגרעינרים שלך עובדים קשה ואני מאמינה שטוב ושכיף להם! קודם כל במעלה יוסף (אני מקווה שאת רוצה לשמוע ממני גם =) אז ככה, במעלה יוסף אמנם כן קשה, ואני לא אגיד שמה שמוטי אמר הוא לא נכון כי ברובו הוא נכון אך במה שמוטי אמר צפון הרבה מטען אישי לדעתי. אני חושבת שנכון, העבודה במועצה מתבססת על קשרים אישיים, אבל זו לא העבודה היחידה, ויש הרבה מה לעשות. יש צוות מתנ"ס תומך ממש, והקומונה במעלה יוסף היא תמיד הקומונה!!! אמממ לא יודעת מה עוד אם יש לך שאלות.. רק רציתי להבהיר טיפה את מה שמוטי אמר..

מוטי, בחייאת...

אתה באמת חושב שהשנה הזאת לא משמעותית לגרעינרים שלך? זה שהסביבה לא יוזמת, לא משתפת פעולה ושלא קל לעבוד בה לא אומר שהגרעינרים שלך לא נהנים ממה שהם עושים. זה לא אומר שזה לא משמעותי להם ולסביבה. אתה אולי לא רואה את זה אבל יש לי הרגשה שתראה את זה בעתיד... כל הדברים שאמרת כמו יצירת קשר אישי, אלה דברים חשובים מאד והרבה גרעינרים בהרבה מועצות עושים אותם וזה לפי דעתי חלק מהעבודה. הגרעינרים שלך מתבכיינים? כנראה שהם מרגישים בנוח לידך. כנראה שהם חשבו שתדע להבין ולקבל את זה למרות שאתה חניך. אנחנו לא יודעים להעריך מה שיש לנו עד שאין לנו...

כחילה

New member
אוקיי תגובה

כנראה שכמה אנשים פה הבריזו משיעורי הבנת הנקרא... לא אמרתי שהשנה הזאת לא משמעותית לגרעינרים ושהם לא נהנים ממנה, לא אמרתי שהם מתבכיינים, לא אמרתי שהם לא עושים כלום, ולא אמרתי שיש לי מטען אישי כלפי הגרעינרים שהיו לי, להיפך, אני מת עליהם(פריחה, מאיפה הבאת את זה?). כן אמרתי שסביבת העבודה של גרעינר, היא לא סביבה יוזמת, לא משתפת פעולה גם כשאחרים לוקחים את היוזמה בשבילם, זאת סביבה שקשה להרים בה פרויקטים או תהליכים כאלו ואחרים, מהסיבה שהיא אדישה וחסרת אמון בכל הקטע הזה(גרעינר, מדריך תנועה...), כן אמרתי שהגרעינרים משמשים לחניכים חבר טוב, וכתף להתבכיין עליה(הגרעינרים-לחניכים, למי שעדיין לא הבין), כן תיארתי את מה שהגרעינרים עושים בעיקר(לכל העילגים, שימו לב, אני מדגיש מילים חשובות), ולא שללתי סוג אחר של עבודה שהם עושים.

ה טמבל

New member
מוטי

יאללה יאללה... וכל מילה מיותרת אל תדבר על מה שאתה לא באמת יודע

WillbiTe

New member
אתה מלכלך לגמרי...

אולי זה בגלל שככה אתה רואה תשכבה שלך במועצה אצלנו אבל תראה את השכבה שלי שהשנה יצאו הכי הרבה מד"מים אי פעם במועצה..אל תבלבל הגרעינרים משקיעים תנשמה שלהם במושבים והחברה פה כן יוזמת ומשתפת פעולה ...אולי לא הכי הרבה אבל עדין...אני בתור גרעינר הייתי הולך למועצה מאתגרת לא מועצה גדולה שהתנועה בה כבר נמצאת כמובן ומאליו וזה רק לעשות וללכת ...מעלה יוסף זה אתגר איך שלא תראה את זה לטוב ולרע...ויש הרבה טוב....גם אני הייתי פעם כמוך...היום לא מפריע לי כל הקטע של הילדים כמו שזה מפריע לך..אפילו ה***** של השכבה שלך מדריכות ותורמות כמו שצריך ...תנסה לראות חיובי ותבין שלא הכל המעלה יוסף זה פרחות וערסים...שגם הם אנשם טובים...רובם..

כחילה

New member
תסלחו לי שאני מתעצבן

אבל אתם פשוט שמים לי מילים בפה וזה מרתיח לי ת'דם. תקראו את ההודעה שלי עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם, עד שתבינו, זה לא כל-כך מסובך.

kedeman

New member
רק דבר אחד אני יכול להגיד לך

מכיוון שנקודת מבט של חניך על עמק חפר את לא ממש צריכה ממני ואין לי בכלל נקודת מבט של חניך במרום גליל אבל את חייבת לדעת שהראיה שלי בתור גרעינר וראיה של חניך שלי היא שונה לחלוטין. בגלל הרבה סיבות - בגרות (שלי או שלו?), זה שבאתי ממקום אחר, זה שאני יודע בערך מה הולך ב-12 יישובים במועצה והוא יודע בעיקר מה הולך בשלו, כי אני עובד מול המועצה ויודע דברים שקורים בכלל שחניכים לא תמיד שומעים עליהם אז מה שאני רואה ומה שהחניך יראה זה שונה לחלוטין. והמבט שלך במועצה יהיה שונה.

למעלה