צריכה את עזרתכם.

anaty2711

New member
להתקשר לשרות לצרכן ולשאול

דבר שני אתמול אכלתי במבה בצורת לבבות והיה טעים כמו תמידדדדדדד למרות שאני חושבת כמוך שהיו צריכים לעשות את זה במבה האדומה ולא הצהובה כי זה ליום האהבה וכל הכוונה זה אדום וכמה שיותר אבל מי יודע אולי מתישהו גם הבמבה האדומה יעשו אותה גם מיוחדת כמו הצהובה . בדקתי על השקית אם יש להם טלפון ולא מצאתי יש רק כתובת של אוסם. אפשר לכתוב להם מכתב

קודם כל סלט ירוק עם מלא חסה

גמבות בכל מיני צבעים וקצת פקאן או אגוזים, בתוספת רוטב וינגרט.... אפשר להכין לחמניות, שום שמיר, בתוספת מטבל גבינה.... להכין ספגטי..... אפשר להכין לזנייה, או להכין בצק לפיצה ולהכין פיצות אישיות... לקינוח אפשר להכין טירמיסו שזה מאוד קל, או טרפלס שוקולד שאחרי שראיתי את המתכון בתוכנית של אהרוני, זה פשוט להמיס שוקולד עם שמנת מתוקה, אחר כך למזוג את זה לתבנית ולהכניס למקרר כדי שזה יתקשה ואז לעשות כדורים בעזרת כפית, לגלגל על קקאו או בוטנים קלויים או קוקוס, טעים אלגנטי ומרשים

gargamich

New member
ווואי קיבלת מלא הצעות!

הרעיונות שלי- אמנם לא הכי מקוריים אבל ניחא... קודם כל- איזשהו לחם מיוחד. עם דגנים, איטלקי, באגט או מה שאוהבים... אפשר להביא גבינות צהובות משובחות, או רגילות... מאבל גבינה ויוגורט- תביאי בקעריות. תערבבי יוגורט עם גבינה לבנה, תוסיפי שמן זית וזעתר וזה יוצא אחלה! אפשר להביא גם סלט יווני של חסה, עגבניות שרי, זיתים שחורים, גבינה צפתית וקורטונים. אפשר כמנה עיקרית להביא פסטה- הכי מתאים לדעתי הצינורות העבים והחלולים, לא יודע את השם של זה. את הפסטה אפשר ברוטב שמנת עם עשבי תיבול. ולקינוח, אפשר להביא עוגה יפה של קצפת ותותים, אפשר להביא רולדה, שזה גם נורא נחמד, עם שוקולד חם על זה. אה ו... שאלה- מה זה עוגת סברינה? מיייייייייייייייייייייך

דנטל

New member
SAVARIN

קודם כל, מאמר. דבר שני, מתכון. נדמה לי שעל העטיפה של "שמרית" יש תמונה של סברינה, אבל אני לא בטוחה. התמונה שהעלתי היא הדבר הכי דומה שמצאתי. החלק התחתון משונה. הסברינה נראית קצת כמו איזה צדף מעוות שבתוכו יש המון קצפת ודבדבן.

963456

New member
עצות כלליות

מחצלת גדולה סלסלת קש פלטת עץ סכין לחיתוך גבינות שתי כוסות זכוכית ליין גבינות עזים/כבשים ין אדום טוב(חובה) בגט/ג'פטה חמאה הולנדית משובחת וזהו...........

למעלה