צריכה את עזרתכם.

צריכה את עזרתכם.

בתקווה שביום האהבה שיוצא ב-14.2 יהיה מזג אויר טוב.. אני מתכננת פיקניק לי ולחבר. אני צריכה רעיונות למאכלים חלביים, גבינות וכו' שילכו טוב בארוחת הפיקניק. תודה מראש.

דנטל

New member
גם במזג אויר חרא אפשר לעשות פיקניק

פשוט מפנים את הסלון ופורסים שמיכה. היתרון הוא שגם הסנילים תמיד ימצאו פותחן וסכינים ושלל דברים שאפשר לשכוח כשיוצאים החוצה. אז קודם כל, באגט - המלך של הפיקניקים הרומנטים. היום הנטיה היא יותר לכיוון הלחמים הפלצנים בסגנון לחם ארז. גם טוב. הנסיך הוא היין הלבן. זה היין של האוכל החלבי. הגבינות עצמן הן המלכות, כמובן. לבחירתך לפי טעם - צהובה, בולגרית, צפתית, לבנה (רגילה או בתוספת שמיר או שלל תוספות אחרות שניתן למצוא), חמאה או מרגרינה. כשיש לי באגט ומרגרינה אני גם אשתדל שיהיה ברשותי קויאר (אישית, מעדיפה את השחור). חיכוי הקויאר גם שווה. סלט ירקות או סלט חסה יכולים בהחלט ללכת טוב בפיקניק שכזה. אני בטח הייתי חותכת מקלות גזר ומלפפון, מביאה עגבניות שרי וזיתים ירוקים ואת מה שניתן הייתי טובלת בגבינה הלבנה המטובלת. היתרון בתקופה הזו שלא חם בחוץ ולכן האוכל ישמר יותר טוב. אוכל חם מיותר להכין כי הוא יתקרר מאוד מהר. לקינוח את יכולה לסחוב איתך קצפת מוכנה שקונים בסופר ולהזליף אותה על איזו עוגת שוקולד לא חמה. תשאירו קצת קצפת לקינוח האמיתי בבית... לא לשכוח - סכו"ם, צלחות, כוסות, פותחן, מפיות.

corrinex

New member
אפשר גם

קישים קטנים.. כל מיני סנדוויצ'ים. אבל בהחלט באגט ואיזו פלאטת גבינות טובות תמיד הולך טוב

anaty2711

New member
היי יונית../images/Emo13.gif

הרעיונות שלי אלייך הם: קודם כל מפה יפה וכמובן סט צלחות יפות של אמא וסכו"ם
דבר שני מבחינת האוכל את יכולה להביא פסטה ,פשטידה,סלט יווני ,לזניה במידה וזה קרוב אלייך הביתה המקום, את יכולה לחמם במיקרוגל . את יכולה גם בורקסים אם בא לך. לגביי קינוח את יכולה לקנות עוגת סברינה זה טעים מתוק וזה יספיק לשניכם כמו כן זה גם אישי אז תוכלו להתחלק יחד
ודבר אחרון אל תשכחי ומאוד חשוב זה נרות ויין.
שיהיה לך הכי רומנטי שבעולם
וולנטיין שמח
ממני ענת

anaty2711

New member
אין כמו סברינה תנסו זה טעים../images/Emo41.gif

פעם החבר הראשון שלי היה קורא לי סברינה מתוקה ,לבנה ,וטעימה רעיון יפה לא?

דנטל

New member
חולה על סברינה כמו שניתן להבין כבר

אמא שלי פעם סחבה לי סברינה מירושלים ואנחנו גרות בתל אביב. זו היתה אותה קונדיטוריה שאכלנו בה כשהייתי קטנה ונשארה חקוקה בזכרוננו. מזל שיש סברינות גם בתל אביב.

דנטל

New member
וואלה? מה זאת אומרת?

איך זה נראה? מה מיוחד בזה? דחוף מידע!!!!!!!!

anaty2711

New member
במבה בצורת לבבות !!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

זה מיוחד בזה שזה לוולנטיין דיי
זה אותו הטעם כמו הבמבה הרגילה של אוסם עם התינוק ואני מתכננת להביא לחבר שלי בוולנטיין דיי גם נר שאני מחפשת משהו יפה מושקע ודבר אחרון חביב קניתי בקבוק קולה מזכוכית ואני הולכת לשים שם בפנים כרטיס ברכה מקלף שקניתי ועל זה אני ארשום לו ברכה יפה.

דנטל

New member
יאאאאאאאאאא, אני חייבת

חייבת, חייבת, חייבת. ובגלל שזה מיוחד לחג אז זה עולה בסדר העדיפויות על המילקי תות שעדיין לא יצא לי לטעום ושיחכה לי גם אחרי החג (אני רוצה להאמין). היום, אגב, אם כבר מדברים על הטעימות שלי, אכלתי שוקולד פרה עם עדשים. מגניב לאללה. אני לא ממש מתה על שוקולד פרה בכלל, אבל זה היה מוצלח בעיקר בגלל שישנה הפצפציות של החלק הקשה של העדשים וגם בשוקולד עצמו אפשר לראות בצבוצים של הצבעים של העדשים וזה מגניב לכשעצמו.

מילקי תות- ביקורת- פרסומת שווה

המילקי תות לא!! מצטערת אבל זה ממש לא כמו שזה נראה בפרסומת, התות הוא כמו שמוכרים בכל יוגרט שבא כתוספת, הקצפת עצמה טעימה התות לא....

דנטל

New member
היה ברור לי

אבל זה בגלל שאני לא אוהבת מילקי בכל מקרה ורק את הקצפת. בכל זאת, חייבת לנסות, פשוט בגלל שחינכו אותי שצריך לנסות אוכל חדש. ותגידי, זה נראה כמו בפרסומות - לבן ולא ורוד?

דנטל

New member
אה, אז זה באמת לבן

חשבתי שייפו את זה בשביל הפרסומת. דווקא אחלה שזה בנפרד, ככה אפשר לאכול רק את הקצפת וזה הרי מה ששווה במילקי.

דנטל

New member
../images/Emo124.gif אני אוכלת את זה עכשיו

את המילקי עדיין לא מצאתי והפעם חיפשתי בסופר אחר, אבל במבה לבבות יש. לא ממש מבינה למה לא עשו את זה בבמבה האדומה - זה הרי מתאים בדיוק לרעיון, אבל מילא. בקיצור, זה חמוד נורא וזה יפה לקישוט בתור מצע במתנות רומנטיות. והכי חשוב - הטעם נשאר אותו דבר כמו של במבה רגילה.

למעלה