צריכה את עזרתכם :)

חיוך

New member
צריכה את עזרתכם :)

כבר יש לנו כמעט הכל (משום מה זה הלך די מהר... הכינו אותנו לעסק הרבה יותר מסובך...). יש רב, תאריך, אולם, טבעת, דירה (שכחתי משהו??) ואנחנו מחפשים תזמורת טובה. יש לכם רעיונות? אני מאוד אשמח לשמוע אם כן... רק אושר אנשים והרבה בריאות :)

אהליבמה

New member
מזל טוב!!!!!!

כן תרבינה החתונות אצל כולנו (כל אחד בזמנו.... !) מה שכן, את מוזמנת לפנות אליי באימייל בקשר לתזמורת וכו`, היתה אצלנו חתונה לא מזמן, ואני יכולה להמליץ לך כמה המלצות... [email protected] רק תגידי על איזה סגנון חשבתם... אהליבמה

חיוך

New member
אנסה להסביר...

אנסה להסביר תהיתלבטות בבחירת להקה. יש להקות קרליבך אותנטיות, הבעיה איתן היא שחוץ מקרליבך ברסלב ומוזידז` הם לא יודעים לבצע את שאר החסידי בצורה אותנטית, כמו כן, להקות שמבצעות את שאר החסידי פחות או יותר כמו המקור ,מבצעות קרליבך בסגנון מרדכי בן דוד(למה הם עושים את זה בכלל?!). אנחנו מחפשים להקה שתדע לנגן את שני הסגנונות בצורה פחות או יותר בסגנון המקור, אם יש לכם הצעות תחזרו ל [email protected] הוקלד ע``י קשרים(הפעם יש לי קשר להודעה:)

אהליבמה

New member
מתלבטת....

מצד אחד יש לי להקה נורא נחמדה בראש להציע לכם, מצד שני אין לי מושג אם הם שרו קרליבך.. היינו בכזה אטרף בחתונה שלא כל כך הקשבתי מה הם ניגנו... אז קחו את השם, ואם נשמע לכם אתם מוזמנים להתעניין.. ``שיר והלל`` , הזמר הוא אבידן הסא (אם אני לא טועה). והכי חשוב, זה שתהיה חתונה שמחה!!!!! כל השאר זה שולי... (אם יהיו חבר`ה שירקדו טוב, אפילו הלהקה לא תשנה להם... ) בייייייייי ופסח שמח

ST

New member
אהלי...

איזו חמודה.... גם אני רציתי להציע להם שיבררו עליהם, אבל משום מה, שכחתי את השם... הם באמת עושים שמח... :) מזל טוב! פסח כשר ושמח! בשורות טובות (לא יזיקו קצת עכשיו...) אסתי.

גרום

New member
ברכת חג שמח לאהליבמה

ברצוני לאחל לך ולבני משפחתך חג פסח שמח וכשר והכי חשוב - שלכולנו יהיה טוב.

מיכל25

New member
ראשית שיהיה במזל טוב

אני ממליצה על עקיבא מרגליות. והכי חשוב, לא לפוצץ לאורחים את האוזניים. הייתי בחתונה בשבוע שעבר וגם בזמן האוכל היה רועש נורא. ועוד דבר אחד, רצוי לא לקחת תקליטן שיכריז בשמחה על ``מחיאות כפיים לחתן ולכלה החביבים שלנו..`` עם תום החופה.

אם בתזמורות עסקינן..

מאוד אהבתי את תזמורת ``שלהבת``- בנוסח יהודי מקורי עם רעננות חדשה וסוערת. או את ``עמוסי דייקן``- שהוא אחד הטובים והמקפיצים לדעתי. תחתית, אם עמירן היה רואה שכתבת את שמו ``אמירן`` (בעלמא ואמרו אמן), הוא היה מפרק אותך לגורמים :)

מה קורה ירוקלה

הבעיה (ואולי אני קצת נודניק בקטע הזה) שחשוב לי מאוד הקטע הווקאלי, הרמוניות וכו` ובדר``כ להקות חתונות מחזיקות סולן אברהם פרידימי כזה ומקסימום הקלידן דופק מידי פעם קול אחורי..אז אם את מכירה משהו מעניין יותר מ`שלהבת` תחזרי אלי מה קורה חוצמזה?אני מקווה שרק טוב.. ביי

קשריםםםםםםםםםם

יא, איך התגעגעתי אליך ולירוקלה שלך! אתה היחיד שקורא לי ככה! (גאר, לא לקנא!) חולה על שלהבת. מה לעשות. אודות מקצועיות, אמרתי- עמוסי דייקן. הוא מעולה. וכמובן, את וינדיש. הם מיוחדים באמת. אישית, אני לא ממש חולה על עמירן דביר. אבל איש איש וטעמו, (אמר האיכר ונשק לפרה). שמנד, תיכנס לפה יותר, אל תהיה נעל!!!! (ותגיד, גאר יפה?)

השם שהכי אהבתי בצ`אט עד היום הוא...

``קשרים בזקן`` אגב בצ`אט את\ה בניק אחר? חג שמח תקוות

אנקונדה

New member
אז איפה הכפיים שלכם ב`קשה?

המלצתי החמה לא תקליטנים ושות` משהו נחמד כמו ``שלהבת`` ועמירן דביר גם בא בחשבון... אבל מי מתייחס למה שאני אומר... :))

בלא

New member
ואני מציעה...

את הלהקה של רחוק~ ואם חסר לכם, אז טרמפיסט יתן ת`תופים... ;)) (Kיציק, איך אתה בתור זמר??) גארדוווז, באיזה צבע הקירות בדירה?.. (להארה יש צבע מיותר) :)

turbo

New member
2 בדיחות לזוג המואשר ...בע``ה

בס``ד 1.יהודי אחד מגיע לרבנות ואומר לדיין: אני רוצה להתגרש ,אשתי כבר 7 שנים זורקת עליי צלחות... שואל אותו הדיין:רק עכשיו נזכרת להגיע לרבנות ? אומר לו מיודענו : עכשיו היא מתחילה לפגוע בי.... 2. בעל אחד רב עם אשתו ,אז היא אומרת לו :אני יראה לך מזה ,וזורקת את הצלחות שלהם מהחלון.הבעל ראה את זה אומר לה אני יראה ל-ך מזה וזורק את הסכו``ם שלהם מהחלון. הילד שלהם רואה את זה ואומר אני יראה לכם מזה וזורק את השולחן מהחלון. שני ההורים (בעצבים) אומרים אנחנו נראה ל-ך מזה ,מזה צריך להיות שזרקת ת`שולחן ? אז הילד אומר להם : מה אתם רוצים ? חשבתי שאוכלים למטה..... טורבו. נ.ב שתבנו בית נאמן וכשר בישראל שמבוסס על התורה הקדושה ,יראת שמיים טהורה,תגדלו בעה``ית ילדים לתלמודי תורה שיהיו גדולים בתורה ,ותגדלו אותם לחופה ומצוות ומעשים טובים (נשמע נדוש במקצת,נכון ?)בכל אופן שלא תהיו כמו הזוג שכיכב בבדיחות ,והקב``ה ימלא כל משאלות ליבכם לטובה ,אוימן. ותשלחו לנו הזמנות (במייל) לחתונה אי``ה ,טוב ? טורבו.

eli_19

New member
טוף...אין חכם כבעל!

בתונה של אחותי ניגן מוסא ברלין.. וזה היה ממש ממש יפה.. שמעתם פעם את ``אם אשכחך ירושלים..`` בקלרינט על רקע השקיעה עם החופה? תנסו.. בקיצר מוסא ברלין - זה עכשיו וזה כדאי!

למעלה