צריכה את עזרתכם !!

צריכה את עזרתכם !!

טוב אז ככה,נכנסתי לאיזשהו אתר,והפנו אותי לפורום הזה,אני מקווה שתוכלו לעזור לי..אז ככה,זה הסיפור שלי:
היה לי מישהו שנתיים וחצי..שזה לא צחוק,עברנו הרבה דברים ביחד...טובים וגם פחות,אחרי שנתיים וחצי,של יחד..(בסתר) ,
ניפרדנו,והוא הכיר מישהי..והם ביחד חצי שנה בערך,בהתחלה לא דיברנו ..נפגעתי ממנו מאוד,ואחרי כמה זמן חזרנו לדבר ולהיות בקשר..
ככה שאנחנו מדברים,נפגשים,והכל כרגיל...אני בת 15והוא גדול ממני ב3שנים .. (בן 18), נסיתי לספר על כך להורים שלי,אך הם שללו את העניין,לא ספרתי את הסיפור המלא..
ספרתי שאני רוצה אותו,ומעוניינת להיות איתו בקשר..ושבעבר היינו מדברים,ושאני רוצה לנסות!!..והם שללו את העניין,וישר התחילו עם הצעקות של הלא , ואל תיהיי איתו,ואנחנו לא מסכימים,יש לנו אהבה גדולה..אני מאוד רוצה לשמור עליה!ולהיות איתו..שכולם ידעו,כרגע נסיתי ונסיתי..אך הם לא הסכימו,אז זה מתנהל כרגיל בסתר..אבל נמאס לי מהסתר הזה,מהשקרים האלו..והמפחד שפתאום יגלו ויראו אותנו יחד,מה אני יכולה לעשותת .. ?מה דעתכם?

ההורים שלך פשוט דואגים לך כנראה, כי נראה להם שאת צעירה מכדי להיות בקשר עם בחור בן 18, שכל צורת המחשבה שלו והבגרות שלו שונה משלך ,
וגם ראייתו על כל הקשור לקשר זוגי.
שנתיים וחצי זה הרבה, אבל לפי גילך היית ילדה, וקשר זוגי של גיל 13, הוא לא קשר של בני 18..

ההתנהגות של הורייך היא כנראה הגורם לכך שאת מסתירה מהם קשרים שיש לך, וזה חבל,
אולי אם תבקשי מהם להכיר אותו, ע"י שתביאי אותו אלייך פעם אחת, תגרום להם להבין שהוא בחור טוב ולא לשלול על הסף.

Mr Blue Sky1

New member
מסכים אתך :)

החברה האחרונה שהייתה לי הייתה צעירה ממני בכמעט ארבע שנים.גם להורים שלי וגם להורים שלה לא הייתה שום בעיה שנהיה בקשר, על אף הפרש הגילאים בינינו.
לכן, גם אני חושב שכדאי שתכירי אותו להורייך, ותראי מה יש להם לומר.
אולי כשהם יכירו אותו הדעה שלהם תשתנה.

בהצלחה !

daoli

New member
למה בעצם ההורים שלך מתנגדים לקשר איתו?

מה הטענות שהם מעלים נגדו? או שזה לא אישי נגדו אלא פשוט לא מעוניינים שתיהי בקשר רומנטי כזה או אחר
כי חוששים שזה יפגע בלימודים שלך וכו'..... מה הנימוקים שלהם נגד?

...

הסיבה הברורה היא,שהוא גדול..והצרכים שלו שונים משלי,(ככה הם חושבים) הם לא יודעים שהיינו ביחד שנתיים וחצי,ולא היה כלום מעבר לנשיקה,ונשיקה צרפתית..ההורים שלי מכירים אותו,ואפילו דיברו איתו כמה פעמים..הוא ילד טוב,ובא מבית טוב,והם יודעים זאת..אבל בגלל שהוא גדול ממני,ו"הצרכים" שלו שונים מילדה שקטנה ממנו בשלוש שנים הם אחרים...

זה לא נכון, כי הוא גם קטנטון,

הרי מה זה 18?! עוד יש להרבה חבר'ה בגיל הזה חצ'קונים על הפנים. הם בכיתה י"ב?! נו, אז הם אוהבים ציצים, הם אוהבים אישה עירומה עוד הרבה לפני כן.
(מאוד מכבד אותך בזה שלא נגע בך שנתיים וחצי, ואת זה את צריכה להדגיש בפני אמך, בשיחה שציינתי בתגובה בהמשך השרשור מטה.
אין אמא שלא תרצה עבור בתה בחור ששומר עליה כך).

הצרכים שלו הם פיזיים, נכון, כי כל ההורמונים בגיל הזה משתוללים (והם ממשיכים להשתולל, אגב, גם בגילאים מאד מאד מאוחרים, בעצם...כל הזמן) אבל אני מניחה שגם את נמשכת אליו ורוצה את הקירבה הפיזית שלו, כי את לא מדברת בדיוק בגישה של "אני ילדה" אלא של מישהי שבשלה להתקרב גם פיזית, אם אני לא טועה.
15 זה עדיין מאוד צעיר אבל הרבה בנות מתפתחות מהר מאוד בגיל הזה, התפקיד של ההורים הוא לפקוח עין ותמיד תמיד לדבר. לראות איפה הבת שלהם בדיוק עומדת בקשר לגישה שלה עם בנים. זו החוכמה. כי הרי בין כה וכה אם הבת מאוהבת היא לא תשתף פעולה מול הוראות איסור של ההורים. בדיוק כמו שאת מספרת שאת עושה, מסתירה מהם קשר של שנתיים וחצי.

את מתארת מצב של הרבה מתבגרות

לא קל אבל ממבט לאחור, הוא לא באמת קשה כמו שעושים ממנו באותה נקודת זמן של גיל ההתבגרות. (מגדילים ומעצימים את גודל הבעיה).

מה שאת צריכה לעשות זה לשבת ולדבר עם אמך. לא עם אמא ואבא ביחד, לא עם אבא לחוד ולנסות להסביר אלא עם אמא בלבד.
את יושבת איתה על כוס קפה/תה בניחותא בצהרי יום לקראת סופ"ש, מצב שבו הרבה מהלחץ של השבוע נרגע, ומתחילה בבגרות לתאר לה את מה שאת חשה אל אותו בחור,
מה בוגר ויפה בקשר ביניכם, איך הוא מכבד אותך ואיך את מרגישה איתו הכי הכי. תבואי בגישה של "אמא, אני אוהבת אותו ואני מעוניינת בעזרה שלך לעזור לי להמשיך את הקשר איתו כי אנחנו מאוהבים". היא כבר לבד תגן עלייך מהביקורת (=גוננות) של אביך. במקסימום שהוא לא יקבל את הקשר ולא ירצה לשמוע עליו, היא תעזור לך להסתיר אותו.
היא יודעת. גם בזמנים שלה היה קושי בדברים האלה, וכשהיא תראה שאת מספיק בוגרת להציג את הדברים כמו שאת מציגה ובטח בטוחה באהבה שלך אליו, היא תזדהה ותשמור עלייך.

היא גם תעשה לך את השיחה על יחסי מין בטוחים.

היי :)

הקטע הוא,שיש לו חברה..והם לא ממש בכיון של פרידה,אך נסינו לדבר אני והוא,והוא אמר לי ברגע שההורים שלי יתנו לנו להיות ביחד אני נפרד ממנה ישר ואפילו לא חושב פעמיים,אמרתי לו שאני אגדיר אותנו כביחד להורים שלי,ויציב להם עובדה..ואתחיל לדבר איתם עם זה,והוא התנגד,הוא אמר ברגע שהם ירשו,רק אז תגידי להם שאנחנו ביחד,הוא גם מקשה עלי באיזה שהיא צורה,אבל אני מקבלת את זה בהבנה,הוא לוקח סיכונים שהחברה שלו יכולה לגלות,והוא עדין "בוגד"בה איתי..ונפגש איתי מאחוריי הגב שלה,אני לא אומרת שזה בסדר,זה לא..אבל אי אפשר להכחיש אהבה שהיא קיימת... אני מאוד רוצה לבוא ולנסות עם אמא שלי,אבל אני מתביישת קצת..וחוששת ממה היא תגיד

מותק, פה את כבר מתארת סיטואציה אחרת לגמרי

פה את מתארת קשר שלא אמור לקבל כזו מורכבות בגיל שלך.
מאוד מוזר לי שהוא בן 18 בסך הכל ולא יכול להפרד כמו בן אדם מבחורה שאין לו איתה ואליה כלום.
את מתארת יחסים של מבוגרים ממוסדת של לפחות 20 שנה ממך.
הוא בוגד איתך שנתיים וחצי ?! סטרי, אני לא קונה את הרקע של המתבגרים. בגיל הזה אין את כל המורכבות הזו.
בהנחה שאת לא מתבגרת, דברים כאלה עושים עם ראש. אם את אוהבת אותו ויודעת שהוא אוהב אותך, זה מבחן לאהבה ביניכם. תאמרי לו לבחור, שיעשה החלטה וכך תוכלי להמשיך הלאה ולספר לכל העולם מה שאת רוצה או להיות בוגרת ולהשאיר את מה שביניכם לעצמכם ושכולם יקפצו לכם.

שלום

בגילך את קטינה, והוריך רשאים לקבוע לך עם מי תהיי ועם מי לא, לפי מה שמסוכן בעיניהם. אולי הם חושבים שמסוכן לך להיות עם מבוגר ממך. כשתתבגרי, לא תצטרכי לציית להם.

כרגע כן,אבל בעתיד זה לא יהיה ככה.. אבל לא חשוב לי העתיד,חשוב לי הלהיות איתו עכשיו...

נסי לשכנע את הוריך בעדינות

שזה קשר טוב וחשוב. שאלי אותם למה לא הסכימו לו. אם הם פוחדים כי הוא מבוגר ממך, תצטרכי לקבל.

למעלה