צריכה את עזרתכם

אתי@

New member
רויטל שימי לב - אתר מדהים על פיות

פשוט אתר משגע - מומלץ להיכנס לכל הקישורים
פיות...

Ronnie*

New member
שני אתרים משעשעים...

www.avatiach.com - האתר הידוע והמשעשע תמיד של עיוותי מילות שירים. www.kissthisguy.com - אותו דבר, רק באנגלית. אגב, השרשור הזה מאוד שימושי, נראה לי שכדאי להוסיף אותו לטאג ליין...

קיבלתי- ליאת אם את יכולה בבקשה

שימי את השרשור הנ"ל בטאג ליין, אבל חכי קצת כי אולי יוסיפו עוד.

שמופית

New member
גם לי יש כמה מומלצים.....

ומאחר ואני מהתחום, אלה אתרים שעבדתי עליהם או שהמשרד בו עבדתי עשה... על רובם גם תמיר עבד
www.rudyproject.co.il - ציוד לרוכבי אופנים ועוד. www.alfy.co.il - אלפי, אתר לילדים. www.ealfy.co.il - האי של אלפי. לילדים. אתר בתשלום. שווה ביותר
www.neca.co.il - האתר של חברת נקה. עם טיפים ומוצרים www.zannex.co.il - נשואה זנקס, חברת השקעות. www.archpark.org.il - הגן הארכיאולוגי בירושלים. אתר מקסים ! www.ipo.co.il - התזמורת הפילהרמונית www.102fm.co.il - רדיו תל אביב www.matticaspi.co.il - חברה שלי עיצבה, בנתה ומתחזקת את האתר והוא מקסים ! www.haimovich.com - משרד חקירות ו... מצטערת שאני קצת משוחדת

ציפורוש

New member
אתר לשומרי כשרות ../images/Emo21.gif

שלא מפחדים מקצת אנגלית- רשימת מסעדות כשרות בארץ, ואפשר להדפיס קופוני הנחה של 5%/10% לארוחות. השתמשתי בו כמה פעמים ונהנתי.. http://www.eluna.com

ואני ממליצה ../images/Emo26.gif

...ואני ממליצה על ctrl.co.il target=_blank>קונטרול ממש כמו המקש שבמקלדת ctrl כך שם האתר זה בעצם פורטל שמכיל 6 מנועי חיפוש וכל מיני מדורים חביבים שמתעדכנים תכופות (אבל אני כמובן משוחדת
)

סיגל2

New member
אתר שאני אוהבת לשוטט בו הוא

www.discovery.com אתר שנותן מידע על תחומים שונים בכל העולם.

למעלה