צריכה את עזרתכם

צריכה את עזרתכם

יצאתי עם מישהו כחודשיים- מאוד קשה לי למצוא בחור שאני מעוניינת בו, והוא היה בין הנדירים. יש כזה הרבה דברים עדיין לא ברורים ביני לבינו- מתח כזה שכל אחד פוחד לפתוח א כל הקלפים, אבל לאט לאט זה קרה.. אתמול- הוא היה אמור לצאת עם חברים שכבר יצא לי להכיר, תהיתי למה הוא לא מזמין אותי... עוד אתמול אחהצ צלצל להזמין אותי, הייתי בממתינה, והוא בגלל שהופתעתי משאלתו:" מי זה איתך על הקו?"- החליט שאני משוחחת עם בחור. מה שלא היה נכון. מפה לשם- הוא התעצבן, ומפה לשם כך גם נרגע (למרות שעצם זה שהתעצבן הפריע לי). שוחחנו שוב בערב- השיחה היתה מתוחה, ומפה לשם שוב התעצבן.. אמר:"את רוצה-תישארי בבית". ואז התחיל לומר שאני בעצם תכננתי תוכניות אחרות לערב ואני מתבאסת שהזמין אותי לבוא איתו ואני עכשיו מנסה להתחמק מלבוא. ממש בתוקפנות דרש ממני להודות שזה מה שקורה. הייתי בהלם- כמובן שאין כל בסיס לטענותיו. מפה לשם- שאלתי למה ההתנהגות הזאת שלו- והוא התלהט ואמר ש"ככה הוא" ואם זה לא מתאים לי אז ביי! כמובן- אמרתי ביי! וזהו- מאז רק כתבתי לו כמה שורות במסנגר על כמה אני בהלם מההתנהגות , הוא לא ענה. אני לא יודעת מה לעשות- מצד אחד הוא באמת בחור שאני באופן עקרוני מחפשת- אוהבת אצלו הרבה דברים, מצד שני- יחס כזה?? למה?? האם נראה לכם שיש בכלל סיכוי? (ליזום פגישה אני יכולה בקלות כי יש לי אצלו משהו) האם בכלל כדאי לי? האם כדאי להבליג על התנהגות כזאת מגעילה? מה שהכי אבסורד- שבאותה השיחה אמר כמה התגעגע וכמה כבר רוצה לראות אותי- אני לא מבינה.. מה לעשות?

אייבורי

New member
ככה זה

כאשר יוצאים עם הבחור עם כל הוי הנכונים הוא יודע שהוא שווה מספיק ואת צריכה ליישר קו

מריוס זכריה

Member
מנהל
לדעתי הוא בעצם חתך את הקשר

יש הרבה דרכים לגמור עם בחורה. אחת מהן היא להיות מגעיל אליה, ושהיא תלך לבד. אני חושב שאולי זה מה שקרה. ואם כן, אין לך יותר מה לחשוב עליו. גם אם אין הרבה גברים שמעניינים אותך, עדיין יש יותר מאחד. עזבי ענייני אגו, ואל תבזבזי את הזמן על מישהו שלא רוצה אותך.

במחשבה שניה

יכול להיות שאתה צודק. למרות שזה לא מסתדר עם המון דברים שהוא עשה. מה לעשות עם מה שיש לי אצלו? לגמור עם זה עוד היום?

מריוס זכריה

Member
מנהל
מה בוער?

את הסדר תעשי בתוך הראש שלך. חפצים יסתדרו אחר כך. העיקר שאת תהיי שלמה עם עצמך.

נפלת על כוסית

קורה
.

czar

New member
מפה לשם ומשם לפה.....

אל תעשי כלום, עזבי את זה ככה..... אגב גם את - "בדיוק מה שאני מחפשת" זה משפט נעים לצעירים ומפחיד שמבוגרים שומעים אותו כי זה המשפט שאומר בפירוש מילולי פשוט - "גנטית, מתאים לי שתהיה אבא של הילדים שלי, המפרנס וזה שישלם איתי משכנתא. כבן זוג אני לא הרוסה עליך אבל אתה תוצר של החומרים שמתאימים לי.....היום"

מלכוד 42

New member
נראה לי שהבחור לא מספיק בוגר

כפי שהסיפור מצטייר לי (מדבריך בלבד), אני מתאר לי שהבחור נמצא עדיין בשלב "טרום התפתחותי" כלשהו. יכול להיות שהוא בחור נהדר ואלוי אפילו בדיוק מתאים למה שאת מחפשת. תתני לו להתבשל קצת במיץ של החיים ותחפשי אותו בעוד כמה שנים...

chenby

New member
מלכוד!!!!!!!!!!!!!

עכשיו אתה קפצת לביקור!! איזה תענוג לראות אותך!

chenby

New member
אני מנסה לחשוב

אם הייתי במקומך.. מצד אחד את יוצאת עם בחור שמוצא חן בעינייך ונשמע לפי הדברים שלך - שהוא בעצמו חסר בטחון וצריך את החיזוק ממך - בדיוק באותה מידה שאת צריכה ממנו. עכשיו אני למדתי שכשאדם מפרש אותי כראות עיניו - ובטוח שזו האמת - רק שהאמת היא אחרת לגמרי (כמו שנורא חיכית שיזמין אותך והוא היה בטוח שאת רוצה להתחמק - פרשנות שלו הרי נכון?) הייתי עושה מה שאפשר על מנת להבהיר לו שהוא רואה רק את הפרשנות שלו ולא את האמת - כי האמת היא שנורא רציתי שהוא יזמין אותי. דווקא "משבר" מסוג כמו שלכם, יכול להיות הזדמנות מופלאה להוציא לאור את האמת של כל אחד מכם - ששניכם רוצים להרגיש ושניכם רוצים בעיקר להרגיש שאתם מאוד חשובים לצד השני. גם למדתי שהחיים הם מראה.. כשאת לא אומרת והוא לא אומר- זה שניכם לא אומרים. כשהוא מתווכח ונעול על הפרשנות שלו, ואת לא מתקנת את הפרשנות ונעולה על פרשנות משלך (למה היחס הזה- אולי הוא דיבר ככה מהתגוננות- חשב שדיברת עם גבר אחר אחרי שחודשיים את לא נותנת לו שום חיזוק לגביו - אין לו מושג שזה מהפחדים שלך..) מראה! אני אומרת תפגשי איתו ותבהירי את הצד שלך - ברכות, לא בהתגוננות, בחיוך, בשלווה. את תקבלי תגובות באותה מראה באותו המטבע- ברכות, בחיוך בשלווה. גם אם התוצאה בסופו של דבר ללא תהיה לרוחך, לפחות עשית מעשה אמיץ והלכת על האמת שלך. ומקסימום - זה יצליח ותעלו מדרגה ביחסים שלכם. ת-ק-ש-ו-ר-ת - בלי התגוננות, עם הקשבה. וזה מתחיל מצד אחד- תקשיבי לו - ואת תראי שמקשיבים לך. כמו שאמרתי - מראה.

התפתחויות מהשטח

טוב אז קודם כל ממש כיף לקרוא תגובות שלכם.. אז ככה.. אתמול החלטתי שאני מסיימת איתו צלצלתי אליו בכדי לבוא ולקחת את הדברים. הוא היה בהלם ממני...נראה לי שוחח על זה עם חבר שמחבב אותי. הוא התחיל לומר שהוא רק צחק איתי..ולא הבין לאן זה נגרר, כן בטח! נניח שאני קונה את זה- הומור כזה?? אבל שמחתי שהוא לא עומד מאחורי מה שאמר וכאילו מגונן על זה בתור צחוק. מפה לשם..אמר שלא רוצה לסיים ושחסרתי לו ביציאה עם החברים. אמר שהתגעגע..התפייסנו בטלפון.. הוא אמר שהוא מבין מאיפה זה מגיע ושאני לא מרגישה בטוחה בקשר כי הוא לא נותן לי מספיק פידבקים. אמר שהוא ממש נהנה איתי אבל מצד שני מאוד פוחד- "נפגע מספיק פעמים". החלטנו שנמשיך כמו שהיה לפני כן. אחרי הכל גם אני לא בטוחה. כיף לי איתו, נראה לאן זה זורם. כשבאתי אליו, ברגע אינטימי, אמר שלא יגיד יותר דברים שייפגעו בי ושהוא הגזים. מקווה לעדכן רק בשמחות!! ושוב תודה!

איזה שמחות?

ברור שזה יחזור על עצמו... וכנראה שגם בפעם הבאה הוא יתנצל ואת תחזרי להיות סמרטוט רצפה.

לנושנוש

New member
היי, אני בטוחה שהוא עוד יגיד דברים שיפגעו בך

בגלל שיש לו כנראה הרבה פחדים בתוכו. אולי הוא שווה את המאמץ הזה של להפגע ולהתפייס ואולי תמצאי דרכים ליגרום לו להרגיש יותר בטוח בקשר והוא לך. הזמן יגיד.

זה נגמר

טוב אש שלשלום עזרתי אומץ..סיימתי את זה. לא רוצה קשר כזה. מגיע לי יותר אני נהדרת. בנות- אל תתפשרו תמשיכו הלאה..

למעלה