צריכה את עזרתכם

Lady Jolie

New member
צריכה את עזרתכם

אני וחבר שלי יוצאים כשנה,הוא ממש אהב אותי נפגשנו כל יום כמעט הוא היה אומר לי כל מיני דברים "את תהיי האמא של הילדים שלי" אני אוהב אותך את אשתי ולפני החברות תמיד היה אומר שיביא לי את הטבעת הכי יפה ,וכל מיני מחמאות. בזמן האחרון התחלנו לריב ערב אחד שכבנו ומיד אחרי זה הוא קם יישר לראות טלויזיה בסלון ,אמרתי לו נמאס לי ממך איך אתה הולך ככה ,אני רוצה להיות עם מישהו אחר...ומייד טרקתי לו את הדלת ונסעתי הביתה .התעצבנתי איך הוא לא רדף אחריי לעצור אותי כי גם שתינו קצת באותו לילה. הוא שלח לי למחרת הודעת SMS ולא התייחסתי כתבתי לו לא רוצה קשר איתך יותר.והבנאדם פשוט באותו רגע לא עניין אותו הפסיק לשלוח הודעות, ומאז הפסקנו לדבר שבוע וחצי וזה נורא קשה כי אנחנו רגילים להפגש כל יום! אני התעצבנתי ואמרתי טוב הוא לא אוהב אותי כבר רציתי לנקום,עשיתי דבר שאני מתביישת בו חילקתי את המספר טלפון שלו לאחד מחדרי הצט'ים של גייז,הוא מייד התקשר לא עניתי ואז הוא ממש התעצבן,כשהתקשרתי הוא אמר לי שהוא לא רוצה לראות יותר את הפרצוף שלי ,שהוא כבר לא אוהב אותי,שאני מגעילה אותו,אמרתי לו בוא ניפגש ביקשתי סליחה ממש בכיתי התחננתי הוא לא רוצה להפגש,אמרתי לו תן לי חצי שעה לדבר איתך להפגש ,הוא ענה לי שאין לו זמן בשבילי הוא עסוק וחברים באים לשבת אצלו ,אמרתי לו אולי אח"כ?הוא אומר לי שהוא לא אוהב אותי וכבר ושאני לא אתקשר יותר ,שאני אתגבר ואחפש לי גבר אחר ,מאז כמו משוגעת התחלתי לשלוח לו הודעות SMS כמו אובססיבית בחיים שלי לא התנהגתי ככה הסברתי לו שאני מתנצלת הוא לא מוכן להקשיב לי. תגידו לי איך בנאדם שאוהב לא יכול לסלוח לי?הרי התנצלתי ,בכיתי,מה לא?ולא אכפת לו !זה כבר שעתיים שהפסקתי לשלוח לו הודעות SMS אבל ממש קשה לי אני לא חושבת שאני יכולה בלעדיו,מה אני אמורה לעשות?לחכות אולי הוא עצבני כרגע?לתת לו זמן או להמשיך האלה? הרי זה מצחיק אני בהתחלה זאת שהתלוננתי שנמאס לי ממנו ובאמת רציתי להפרד...אבל כשהוא אומר לי את זה זה כואב ואני רוצה אותו בחזרה... יש סיכוי שהוא יסלח? :(

מריוס זכריה

Member
מנהל
מה זאת אומרת "לסלוח"?

ונגיד שהוא יסלח לך. הרי נחשף צד מסוים באישיות שלך, צד קטנוני ואגרסיבי ונקמני. את זה הוא הרי לא ישכח, גם אם הוא נניח יסלח לך. את יודעת, על עצבים קל יחסית לסלוח. לכולנו פחות או יותר קופץ הפיוז מדי פעם. אבל ללכת בצורה מחושבת ולפרסם את הטלפון באתר שבו ברור שיציקו לו, להשפיל אותו בדם קר? זה לא משהו שאדם ממוצע היה עוש , ואת צריכה לבדוק את עצמך מאיפה הכעס והנקמנות האלה, ולטפל בזה.

רפסודיה

New member
לא מצחיק מהתחלה

יש לך בירור עמוק מאוד לעשות עם עצמך מה מתרחש בנפשך כשאת בתוך קשר- בעקבות כל ההתנהגות שלך החל מזה שאמרת לו שאת רוצה להיות עם מישהו אחר כי קם מהמיטה והלך לראות טלויזיה, דרך טריקת הדלת והעזיבה שלך, הסינון של ההודעות שלו, וה-sms שאינך רוצה יותר קשר איתו. ככה פתאום משום מקום את מוחקת אותו אחרי שאתם יוצאים שנה מבלי להסביר לו מדוע את רוצה להפרד ? וזה עוד לפני שדיברנו על מה שעשית אחר כך...עד כאן זו התנהגות שעלולה מאוד לפגוע באדם שממולך אבל לפחות אינה גורמת לו נזק. העניין עם פרסום מספר הטלפון שלו הוא מעשה שפל. מבינה אוות לגמרי שאינו רוצה שום קשר איתך, אבין אותו גם אם יבחר לתבוע אותך בבית משפט בעקבות זה.

liron255

New member
אני בדרך כלל מגיבה פה

רק למקרים קיצוניים.. וזה נראה לי עונה על ההגדרה. הוא לא אוהב אותך-תתגברי-חפשי גבר אחר להיות איתו-תלמדי מהטעויות שלך. אה ועוד משהו, כמות SMS חולנית לא תביא לך את התוצאה הרצויה, אם כבר להיפך.. שחררי

sivani10

New member
נראה לי שאת סובלת מחרדת נטישה

ומדחיה. את זה תוכלי לברר רק עם איש מקצועי. משהו מעברך גורם לך להיות אובססיבית לגבר שלא רוצה אותך וזה לא משנה אם את אשמה או לא. שווה לברר את זה כי זו צורת התנהגות שתחזור על עצמה בכל מערכות היחסים שיהיו לך. נקי את זה ממך.

אדווה34

New member
אל תדאגי. תני לו את הזמן שלו והוא יירגע.

חכי שבועיים ואל תיצרי קשר. ואחר כך תשתדלי לא להיפגע ממנו כל פעם, כי הוא באמת אוהב אותך, למרות מה שהוא אומר כשהוא נפגע.

chenby

New member
בעקבות מסר מהנהלת תפוז

נמחקו כאן הודעות בעלות תוכן פוגעני.. מילים כמו"את פסיכית" או "תביאי אותו לפה שנסביר לו שלא יעז לחזור אלייך" או "עם מקל לא הייתי נוגע בך" לא יתקבלו פה בפורום!! יש להביע לדעה- מתוך מקום שרוצה לעזור לאדם בעל מצוקה שכותב פה, ויש לפגוע לשם פגיעה. וזה לא יתקבל פה יותר. אפשר בהחלט להראות לאדם איפה הוא טועה גם בדרך ארץ.

למעלה