צריכה את עזרתכם...

לולה73

New member
צריכה את עזרתכם...

שלום לכולם. אני פרודה כבר תשעה חודשים, סיפרתי כבר שהתהליך גישור נתקע ולא התקדם לשום מקום. הסתגלתי קצת ללבד. גם על הילדה שלי עברה תקופה לא קלה ועכשיו קצת יותר טוב. הפרוד שלי, אחרי תשעה חודשים מדבר איתי על לנסות שוב את הביחד. נאטמתי קצת ריגשית-כדי להתגבר על הכאב והצער למה להכנס למיטה חולה? ועוד הרבה הרבה מחשבות...שמסתתר מאחריהם פחד גדול מכשלון נוסף. שמרנו על קשר טוב סביב הילדה ובכלל התרגלתי כבר לבד מוזר לי לנסות בכלל. מישהו כאן היה במצב דומה? האם זה מצליח אחרי הצלקות?

suzana9

New member
תראי

אם את עדיין אוהבת אותו והוא אותך, אם את חושבת שאתם מתאימים, אם נדמה לך אפילו לרגע שזה יכול להצליח את למה לא לנסות? אין כמו ההורים של הילדה והכי טוב שיהיו ביחד -אם זה אפשרי. צריך לבדוק האם המניעים לחזרתו הם טהורים, הכוונה-לא כי לא מצא "יותר טוב", או כי הוא לבד, או כי הוא בדוחק כלכלי, את זה הייתי בודקת לעומק. וצלקות אגב יש לכולנו ומתגברים על זה, כי אחרת לא חווים כלום ולא מרגישים כלום אז מה עדיף? שיהיה בהצלחה.

felka

New member
את לא חייבת להכניס אותו הביתה בשביל לתת

לזוגיות שלכם הזדמנות נוספת. אם יש לכם צלעקות זה אומר שריבים שלכם עברו את רף היגיון ועברו לצד האפל של אגו ורגשות. אפשר בהחלט לבנות זוגיות חדשה על בסיס הישנה, אבל זה דורש שינוי ובניה עצמית ובשביל זה צריך להיות לבד. המטרה להכנס לזוגיות ממקום שונה ובוגר יותר. הפחד שלך מבוסס והגיוני. את חושבת שנכשלת/ם, אבל למעשה מעט מאוד זוגות נכשלים. רוב הזוגות פשוט משתנים ולא מתאימים את עצמם ואת הזוגיות לשינוי, כי למה לעבוד קשה. הרי ה"חצי" השני צריך לקבל אותי כמו שאני, גם אחרי שינוי שעברתי. אני לא יודע מה הסיבות שאתם נפרדתם ובגלל זה אני יכול רק לשער שניתן לבנות מחדש אם את רק מפחדת מכישלון ולא מדברת בגלוי על חוסר התאמה בולט או משבר אימון קשה במיוחד. אם תוכלי לדבר קצת יותר על צלעקות יכול להיות שנצליח להגיד לך מה הסיכוי שתוכלי להתמודד איתם ובאיזה כלים ניתן להשתמש...

השאלה היא אם את בכלל רוצה לנסות.

אם את רוצה- את תמיד יכולה לנסות, בהתחלה בנפרד, אפשר גם בליווי מקצועי כי בכ"ז הילדה נמצאת ולא כדאי לבלבל אותה, ותראו אם באמת זה מה שאתם רוצים. אל תקחי דוגמאות מאנשים אחרים כי יכול להיות שתפלי על הדוגמאות שאת רוצה ליפול עליהן... אם את מרגישה שזו מיטה חולה ומועד לכישלון, אז אל תעשי את זה מלכתחילה, מצד שני אם את מרגישה שיש בזה משהו, שיש איזה ניצוץ שעוד עלול לגרום לזה להצליח ואת רוצה בזה, אז למה לא?

cheshire9

New member
תנסו לצאת לדייט

כאילו רק הכרתם....... תנסו לבלות קצת זמן ביחד. תאמיני לי - אם עדיין יש באלגן בינכם הוא ייצא די מהר - ועדיף שייצא ב"דייט" מאשר אחרי שחזר לגור איתך...... עם הגרושה שלי יש יחסים מצויינים אבל ברגע שאנחנו שנייה ביחד עולים כל הדברים מהעבר וברור לכולם שזה לא יכול ולא היה יכול להפתר - ולכן הפרידה היתה במקום.

למעלה