צריכה את עזרתכם.....

צריכה את עזרתכם.....

שלום חברים...ושבוע טוב.... אני מארגנת לבעלי מסיבת הפתעה..... ואני צריכה רעיונות למשחקי חברה למבוגרים..... אני יודעת שאולי זה לא הפורום המתאים, אבל חשבתי שאולי אנשים בגילנו יהיה להם רעיונות מתאימים יש לי כמה משחקי חבר'ה בכוונת..... אני מפחדת שלא יהיה שיתוף פעולה מצד המוזמנים, תגידו לי מה דעתכם: 1. פיצוץ בלונים זוגות מתחרים אחד בשני, שצריכים לפוצץ בלונים בכל מיני תנוחות סקס פעם הגבר למעלה, פעם שניה האישה למעלה, פעם שלישית דוגי סטייל ועוד מלא תנוחות ידועות.... 2. החבילה לעטוף מתנה קטנה בעיתונים... ככה שהחבילה שתיהיה גדולה וכמעט על כל דף תיהיה משימה. המשימות הם כמובן למבוגרים ולא לילדים [למרות שזה משחק שהיינו משחקים גם בכיתה ו'] לדוגמא משימות: עליך להתנשק נשיקה לוהטת עם בן/ת זוגך עליך להשקות את בן/ת זוגך בשתיה מהפה שלך ואני צריכה עוד משימות - יאללה "תפציצו" כל דבר יתקבל בברכה. ואני צריכה עוד רעיונות למשחקים מקווה שאני אקבל את המענה שלי מכם.... תודה בכל אופן ושבוע טוב לכולם

flutter girl

New member
כן, גם מאוד נפוץ

מה נסגר עם אנשים, רק כי לא שמעת את השם לא אומר שזה לא נפוץ במקום אחר.

../images/Emo140.gif

אני ממליץ לך לנסות לשאול בפורום נשואים נשואות, או אפילו בפורום סקס. נראה לי ששם קהל היעד יוכל לעזור לך קצת יותר

flutter girl

New member
מאז שאלון החליט

שלא קיים השם מעיין לבנים (ושזה מוזר) - התעצבנתי!
(ואני מעיין בת. כן?)

flutter girl

New member
חחח

אח קטן של חברה טובה, ואחיין של חברה עוד יותר טובה. מכירה גם את השם לקצת יותר מבוגרים... אין לי קונוטציות שליליות.

עוד לא ראיתי בן בשם מעיין שלא היה מרוקאי ו\או ערס לייט עד בינוני .. כי בשביל להיות ערס בינוני עד כבד צריך לשנות ת'שם לאלירן או מושה או מומי וכיו"ב ... ../images/Emo3.gif אבל הכי גרוע זה השם של הDJ שלי מהחתונה .. הוא היה אחלה של DJ אבל הוא הצ'כנוזי עם השם הכי ערסוותי שיש .. קוראים לו שירן ../images/Emo3.gif

סליחה מעיין ../images/Emo10.gif סליחה שעיצבנתי.

דווקא כן קיים השם מעיין לבן , פגשתי אחד. ומעין בת (עם יוד אחת) זאת מישהי שהכרתי,מישהי נחמדה מאוד במציאות

למעלה