צריכה את עזרתכם..

קמוש1

New member
צריכה את עזרתכם..

הכרתי מישהו נורא חמודדד יצאנו פעם אחת ואנחנו מתראים כל יום בעבודה אנחנו עובדים בבאותו מקום ומדברים בטלפון מידיי פעם הוא נורא מראה לי שהוא מעוניין ביי וגם אני נורא מעוניינת בו הוא כל מה שחיפשתי בבן אדם הציע לי לצאת יחד כמה פעמים בל מאז לא יצא לנו בגלל סיבות מסויימות אבל זה לא העיקר.. הבעייה היא שאני מרגישה שלפעמים השיחות בנינו נתקעות אני אחת נורא ביישנית היה לי קשר אחד בחיים שלי ואין לי ממש ניסיון אני מרגישה שלמרות ששנינו רוצים ומעוניינים משהו נתקע הכל גם אצלנו שיגרתי מידיי הוא גם בן אדם שקט כזה מה עושים במקרה כזה? מישהו נתקל במצב כזה? אני לא רוצה לפספס אותו .. ומצד שני השיחות לא ממש זורמות וזה נורא מפריע לי..

Night firefly

New member
רצית קיבלת :)

למה שלא תצאו לדייט השני שלכם למקום שיגרום לכם לאוירה אחרת, כמו, סטנד-אפ, או למשל תלכו לאחד מהמקומות האלה שאתם יורים אחד על השני כדורי צבע, זה ישבור משהו בשקט שלכם ויגרום לכם לצחוק הרבה אחרי זה, ברגע שהקרח נשבר הדרך מאוד חלקה. מנסיון

התענינות

נסו להתענין זה בזה ובדברים החשובים זה לזה בחיים הרגשיים. ככל שהקשר יתקרב, קרבו את הנושאים לאישיים יותר.

קים..

תקשורת זה אכן מרכיב חשוב ומרכזי במערכת יחסים. נסי להכניס קצת תבלינים לקשר לשכם ולשאול אותו איך היה לו בעבודה או בלימודים, את יכולה לשאול אותו מה הוא אוהב לעשות בשעות הפנאי, איזו מוסיקה הוא שומע, היכן הוא אוהב לבלות ועל כל שאלה גם לענות לו באותו המטבע. כך תוכלו למצוא נושאים משותפים לדבר עליהם כמו סרטים, ספרים ותחביבים דומים. כך השיחה לא תתקע וכך דברים יזרמו יותר בקלות. אם הוא מתאפיין בתשובות קצרות - נסו לדובב אותו לדוגמה: איך היה בעבודה? טוב. טוב? זהו? מה עשית? עבדתי? ספר לי קצת על העבודה שלך? היא משעממת ובכל זאת? אני רוצה לשמוע ואני אחליט אם היא משעממת או לא.. וכו'.. בהצלחה. עצה נוספת - אפשר לעשות גם טיולים וללכת לשבת בבתי קפה, מסעדות או מזנונים. את יכולה להפתיע אותו ולצאת איתו לטיול בפארק או לסרט.

למעלה