צריכה את עזרתכם ,

צריכה את עזרתכם ,

יש לי מחר אורחים חשובים 3 מבוגרים ו 2 ילדים אני מאוד רוצה להרשים ולארח אותך לתפארת אלו אורחים חשובים לי , לנו במיוחד. מה כדאי להגיש על השולחן? הישיבה תהיה בסלון על שולחן סלון מרובע ומרווח . מה אתם ממליצים?

IAM20072007

New member
אפשריות לאירוח...

סלטים חיים ומבושלים: סלט כרוב, סלט גזר חריף, סלט סלק, כרובית מטוגנת, סלט חצילים, סלט תפוא" , סלט ביצים מטבוחה, פלפלים חריפים מטוגנים. בורקסים קנויים (או שאת רוצה להשקיע יש לי מתכון מ א ל ף !!! לבורקס בשר ברוטב פטריות. פיצות אישיות , (יש לי מתכון) , עלי גפן , לא הרבה עבודה כמו שנשמע עוגה, עוגיות שטרודל במילוי ריבת פובידל סלט פרות, קלחי תירס

החורזת**

New member
לגבי המבוגרים ייעצו לך ברי סמכא גדולים ממני

לגבי הילדים הם מתים על האוכל הפשוט: שניצל/נקניקיות אפשר בצורת משה בתיבה)/קציצות. ציפס, ספגטי, קלחי תירס, שניצל תירס, מלאווח. לקינוח: ארטיקים מיוחדים (למשל רמזור, מחליף צבעים), עוגת שוקולד. פירות העונה ובעיקר אבטיח, מלון וענבים.
באירוח

אני דווקא הייתי הולכת על משהו קליל....

מטבלים של גבינות (לבנות/שמנת עם עירית...פפריקה אדומה...זיתים) קרקרים למינהם...(יש של נישנושים..זעתר...תירס...משולשים עם שומשום) מיני פיצות לילדים.... אם בא לך אז איזו פשטידה או 2...תירס או קישואים..או בצל משהו קליל שלא יהיה כבד מידי.... וסלט פירות טרי בתוך חצי אבטיח קר וטעים
שיהיה בכייף
ויודעת מה? בטוחה שמה שלא תעשי...זה יהיה מושלם!!!!

מקווה שלא מאוחר שאני אמליץ אולי גם .

באיזה שעה האירוח ? חשוב חוץ מהאוכל , שתיהיה הכנסת אורחים כמו שצריך . אם זה רק לשעה , אז אולי לא צריך כל כך הרבה אוכל . אבל אם רוצים להרשים , אז אולי כן . חוץ מהאוכל , או לפני , אז השולחן בסלון צריך להערך בהתאם , אם יש מפה לבנה מהודרת , וכלי הגשה בהתאם . וזהו בערך . בהצלחה באירוח
.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif עכשיו אפשר לספר לכם ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

יש לי חלום מילדות שאותו הגשמתי היום . משהו בי אוהב להעניק ולתת מהנשמה . הם הגיעו אליי שני ילדים , תאומים בני 9 בן ובת שאותם אנו הולכים לאמצ בשבתות , חגים , חופשות וסתם שמתחשק . הם יהיו חלק מהחיים שלנו מהיום ועד אין סוף . זוכרים שביקשתי מכם עזרה מה להגיש לאורחים חשובים? רציתי שהיום יהיה מיוחד בסופו של דבר הלכתי לפי ההרגשה שלי הגשתי קישקושים פירות ושתיה לא היה חסר דבר הילדים נהנו איתנו כל כך העובדת הסוציאלית ואם הבית היו אצלינו והיה חיבור נפלא שידרנו משהו חיובי היינו אמיתיים להם כי קשה להם לא לדעת מה יהיה איתם ביום שישי והיכן הם יהיו בשבת. איך אמהות מסוגלות לותר על הילדים שלהם ? מכאן ועד לאנספור שנים אני וגדי הורים ל 4 ילדים שימחת חיים חדשה לתת לילד אחר ולהעניק עולם ומלואו ליצב 2 ילדים לחיים טובים וחזקים להדריך וללמד אותם כל פעם קצת אני נרגשת כשאני מדברת עליהם אני מאוהבת בהם והם מבחינתם לא רצו לעזוב את הבית הקטן שלנו עכשיו נותר לי לקנות מיטת קומותיים לתאומים ולהתחיל להם את החיים. תביאו חיבוק של התרגשות

החורזת**

New member
כל הכבוד לכם ../images/Emo45.gif

ואני בטוחה שהם יעניקו לכם אושר וסיפוק לא פחות משאתם תעניקו להם.

החורזת**

New member
והייתי מציעה לך לא לקנות מיטת קומותיים

אלא עדיף אילו מיטה נפתחת או מיטה מודולרית שניתן לפרקה גם לשתי מיטות נפרדות. כיוון שהיתאומים בני תשע אבל לא מאותו המין, מאוד אפשרי שתוך שנה שנתיים לא ירגישו בנוח לישון באותו החדר.

IAM20072007

New member
כל הכבוד לכם../images/Emo140.gif

ממש מרגש!!!! אני בטוחה שאתם תדעו להעניק להם כל הדרוש ותקבלו אהבה בחזרה ..

יפעת*

New member
ואוו../images/Emo24.gif

אחד הדברים הכי מרגשים שקראתי כאן. המון בהצלחה ושיהיה רק כייף

DREAM111

New member
ישר כח כל הכבוד מאחלת ל"הורים" המאושרים

הרבה נחת שמחה ואושר. בהצלחה רבה.

../images/Emo24.gif שיו , באמת התרגשות . התרגשתי ...

ולא האמנתי ממש . 4 ילדים ? תוך כמה זמן ? (כאילו ,הבנתי שהם מאומצים). אני מקווה באמת שאתם מספיק חזקים לגדל עכשיו 4 ילדים. אם זה חלום שלך , אז למה לא ? אבל רצית גם , גם היה בתיכנון להביא ילד משלך גם . לא ? אני מקווה שהכל ילך בסדר , דניאלה , ותגדלו אותם כמו שצריך , באמת , למשך הרבה שנים . קשה לדעת באמת מה יהיה העתיד , רק את תוכלי לדעת. מקווה שיהיה בסדר . באמת .

../images/Emo49.gif אמא ../images/Emo25.gif

אין ספק...שראשית...לדעתי עשית את אחת המצוות הגדולות ביותר... שנית...מהיכרות אישית איתך ועם גדי...אני יודעת כמה אתם חמים...אוהבים ומעניקים ולדעתי האחים האלו...זכו! זכו בגדול. לגבי אמהות שנוטשות את יליהם....מעולם לא הבנתי ואני גם לא אבין...אך....ואך גדול אני חושבת שאנשים לא עושים זאת סתם כי בא להם....יש סיבה לכל דבר ולא הייתי מאחלת לאף אחד להיות במקומם ברגע שהם צריכים להגיע להחלטות שכאלה. מאחלת לכם...המשך בכייף במשפחה המורחבת.... עכשיו צריך רכב חדש
שיכיל את כולםםםםםםםםםםם אחד הדברים היפים שיש....זו משפחה גדולה...כייף אדיר! אז
יקירתי....אם את צריכה משהו אני תמיד כאן בשבילך.... ותהנו אתם והם....בכל רגע ורגע.

איזה יופי! שמחה בשבילכם!

שיהיה לכם בכיף, באושר, בבריאות ובנחת
עכשיו אתם משפחה ברוכת ילדים
, וזה כיף לא נורמלי!

../images/Emo106.gifאנשים מדהימים באמצע הדרך!!!

אודי, אין לי ספק שאת (ואני מניחה שגם האיש שאיתך שאותו אני לא מאוד מכירה...) תעניקו לשני הילדים ברי המזל הללו את כל האושר שבעולם! רק אנשים עם לב רחב ונשמה ענקית שכמוכם עושים מעשים מעוררי הערצה שכאלה! שולחת לך, לאיש, ולכל ארבעת הילדים את כל האהבה שבעולם ובטוחה שכל הצדדים יצאו נשכרים!!! קחי
של התרגשות!!!!
יופי.

למעלה