צריכה את עזרתכם

צריכה את עזרתכם../images/Emo13.gif

אני מתגייסת בקרוב ויש לי קצת בעיה בסוגית המקלחות ולכן אני צריכה בגד ים ביקיני
יש בכלל דבר כזה?ביקיני למידות גדולות אני לא רוצה להוציא הון על משהו שאני אשתמש בו שבועיים שלוש מישהו מכיר?מישהו יודע? תודה רבה מראש

את יכולה לקנות סט תחתונים וגוזיה

זה ישמש אותך במקלחת בדיוק כמו ביקיני, וסביר שיעלה פחות (ויהיה שימושי יותר...) - תנסי בדלתא, או בסריגמיש. בהצלחה בגיוס ובטירונות!

חבל לך על ההשקעה והזמן

דווקא בגלל שתיהי עם בגד ים אנשים יסתכלו ויעירו יהיה לך הכי פשוט להיות בעירום כמו כולם וזהו

מותק שפשוף נעים../images/Emo140.gif

רק שתדעי שכל החיילות יהיו כ"כ מסטוליות מעייפות, ולמי בכלל יהיה הכח לבחון את הגוף אחת של השניה.. נזכרתי שהייתה איתי חיילת מאד שמנה והיא מאד התביישה על כן לא התקלחה ומאד הסריחה, היה לא נעים (סיפור לא קשור, אבל סתם נזכרתי בזה) תהני מהטירונות (זה היה החלק הכי כייפי בשירות שלי)

אמממ

אני מתגייסת יחסית מאוחר כי לא אישרו לי להתגייס בגלל עודף משקל עכשיו אני גבולית מבחינת התקנון אני לא מאמינה שיהיו עוד כמוני וכמו בכל מקום השמנים גוררים לעצמם תשומת לב מיותרת ועוד במקלחות?

דיקלוש99

New member
אני גם לא רציתי להתקלח עם כולן...

עם כולם והסתדרתי טירונות שלמה בלי בגד ים כי יהיו גם רזות מאוד שיעדיפו להתקלח לבד פשוט מחכים קצת ומתקלחים בכיף וככה גם לא מזרזים אותך...

lady mika

New member
אולי לא אספק לך את התשובה שרצית

אבל לאף אחת אין זמן או כוח לבחון את חברותיה לטירונות. זה לדעתי לגמרי מיותר, מה, תגיעו לשעת ת"ש ותחליפי לבקיני? ואיפה תעשי את זה? יש כל כך הרבה לחץ ותור למקלחות... בתור מישהי שעשתה טירונות והייתה הכי שמנה במחלקה שלה אני חייבת לומר שלאף אחת לא אכפת, לאף אחת אין זמן ובטח שגם לך לא. בהצלחה בכל אופן

ואילו אני, מסיבות אחרות...

הייתי מתקלחת בצהריים, בזמן שכל האחרות היו באוכל. האמת העצובה היא שרוב הזמן לא היה ממש מספיק אוכל וגם היה די מזעזע כך שהיה הרבה יותר כדאי ללקחת למקלחות הנטושות כמעט ולהנות ממקלחת כמעט פרטית, עם מים חמים ובלי בלגן... (זה היה לפני המון שנים, כך שאני נוטה להאמין שבעיית האוכל נפתרה!) גם זה פתרון. פתרון אחר - גופייה ארוכה מתחת למדים, שאיתה את מתרחצת. את צריכה שיהיו לך לפחות שתיים כאלה, כדי שאחת תתייבש כל יום. אם הגופייה ארוכה דיה, לא יראו גם את החלק התחתון, ואם היא בצבע ירוק-זית או שחור, היא גם לא תהיה שקופה. בהצלחה בכל מקרה.

מתקלחים כדי להיות נקיים.אז היא תכנס

למקלחת בשעת צהריים (מה גם שזה נראה לי אסור) ואז תסריח ישר? אל נשכח שהימים מתחילים להיות חמים. כמו שכתבתי, ועוד בחורונת אחריי, לאף אחת לא יהיה זמן/כח לבחון אחת את השניה.

fire witch

New member
מניסיון אישי

בדרך כלל אני משתתפת פאסיבית בפורום ורק קוראת המלצות אבל הפעם הרגשתי שאני ממש חייבת להגיב אז ככה - אני עשיתי טירונות של שלושה חודשים בבה"ד 12 שם יש רק בנות שאחד הכיפים הגדולים שלהן הוא להתעניין האחת בתחת של השניה ואחרי זה עברתי להיות מכ"ית וגם שם המשכתי עם אותן בנות היום אני עובדת במפעל ובכל יום אני מתקלחת בסוף היום במקלחות שם עם עוד בנות . כל מה שיש לי לומר הוא שאין לך במה להתבייש ברגע שתגיעי לבק"ום ותראי את כולן תביני שהצבא הזה מקבץ התוכו את כולן כולן כולן ולכל אחת יש כמה דברים שלא נוח לה שכולם יראו לדעתי אחרי יומיים שלושה של מקלחת בבקיני , גוזיה ותחתונים או גופיה ארוכה תביני שעדיף לשבור את המחסום שהבושה מציבה בפנייך מאשר להסריח או להתקלח לא בנוח כי מקלחת בכל לבוש שהוא ולא משנה כמה היא מינימלי היא מקלחת קצת מעצבנת ולכן אני ממליצה - להשתדל לקחת איתך מגבת ענקית ענקית לקחת איתך את הבגדים שתלבשי לתוך המקלחות והעצה הכי טובה - תמיד יש מקלחות + שירותים שרוב הבנות מעדיפות לא להתקלח בהן מטעמי " אובססיית יתר לניקיון " או מרחק מהמגורים נסי למצוא אותם ורוב הסיכויים שתהיה לך מקלחת פרטית לחלוטין מעבר לזה שיהיה גיוס קל שירות עוד יותר קל והרבה הרבה הרבה כיף

fire witch

New member
תיקון קל

קראתי את התגובה של עצמי ונראה לי כאילו שאני ממליצה לך להסתתר ובכן - אני ממש ממש ממש לא ממליצה להסתתר אלא לנסות כמה מקלחות בגוזיה ותחתון , לראות איך בנות אחרות מסתדרות ולראות שהשד לא כל כך נורא ושוב מזל טוב , אל תחששי מתגובות של אנשים ,דעי שבצבא השמנים לא כל כך מושכים תשומת לב כמו שנראה מבחוץ ותשקיעי את המאמצים בלחפש לעצמך איך להעביר את השירות בהכי הרבה כיף ונינוחות כי אם אמרת שעשו לך בעיות בגיוס ואת בכל זאת מתגייסת - כנראה שזה יותר חשוב לך מכמה מבטים של בנות חטטניות עם תסביך גוף שכל מה שנותר להן הוא להביט ולקנא !!!!!

DREAM111

New member
פילצברית כל מה שלי יש לומר לך

שפשוף נעים ותחזרי הביתה בשלום.

למעלה