צריכה את עזרתכם רגע...

צריכה את עזרתכם רגע...

אמממ, אני שרה ביום הזיכרון/ יום השואה (או שזה שנייהם בעצם)... לא מ'שנה.. בכל מקרה אני צריכה שתתנו לי שיריים טובים, אני רוצה שיהיה בזה טיפת מקוריות.. מי שיש לו רעיון שיגיד לי או פה או באייסי תודות

A N I g M A

New member
יו מגניף גמאני שרה, אני אתן לך

כמה שמות: רקמה אנושית פנים ושמות חופים שיר המעלות ילדות נשכחת (אני אני!!!) לאורך הים הקיץ האחרון ו...יש עוד כמה, אם אני אזכר - מבטיחה להגיד

אפר ואבק-יהודה פוליקר

יש לו הרבה שירים על השואה... המממ הקיץ האחרון-שפיות זמנית חורף 73 לאורך הים-עופרה חזה הרעות תשמור על העולם ילד-דוד ד'אור זה מה שעולה לי כרגע

tamar010

New member
שני שירים שאנחנו שרים פה..

אחד ביום השואה ואחד ביום הזיכרון.. יש לי סיכוי- אביתר בנאי מכתב קטן(נראה לי שקוראים לזה ככה)- אין לי מושג של מי... בהצלחה.

לדעתי הוא כן מתאים

אני קצת משוחד כי זה אביתר,אבל הוא מאוד להתאים לדעתי.

tamar010

New member
......

ידיד שלי סיפר לי שהם שרו את זה באחד הטקסים במסע לפולין שלהם ושהיה מאוד מרגש..אולי זה תלוי בסיטואציה או במי ששר..

ewi

New member
מיקה, תמיד אוהבת לעזור לך :)

כמה מהם כן מאוד נדושים, אבל מה לעשות, הייתי חייבת להכניס אותם :) קורין אלאל - תינוק בוכה (אני לא מכירה את הלחן של זה, אלא רק את המילים, אז יכול להיות שהלחן לא ימצא חן בעניך). נורית גלרון - עצוב למות באמצע התמוז. ארבע עשרה אוקטבות - דמעות של מלאכים. יהודה פוליקר (יש גם ביצוע של גידי גוב) - יורם. אביב גפן - אמא תראי (יותר מחאתי מאבל, אבל ממש טוב). גלי עטרי - בראשית. יהודה פוליקר - כשתגדל. דני רובס - מכתב קטן. שלום חנוך - כי האדם עץ השדה. גלי עטרי - אין לי ארץ אחרת. לדעתי האישית והלא ממש נחשבת- כדאי לך את בראשית/כי האדם עץ השדה. בהצלחה כפרע :)

Rain Star

New member
החברים הישנים שלי,

אחרי מה שחופית עשתה לשיר...(גאוני)

אה,אה...נכון...../images/Emo3.gif

במסגרת של זה אם ככה, אפשר גם את חיים שלמים של קוקסינל יפני, ישתנו, כשנגיע ליפן להופעות.ץ.... אני חוזרת ללמוד לספרות! ואתם לא תעצרו אותי!

למעלה