צריכה את עזרתכם בבקשה

צריכה את עזרתכם בבקשה

בעלי טס לחופשת סקי לשבוע... מה אפשר לשים לו ככה במזוודה שיעשה לו כיף כשיראה את זה שם במלון? תודה

dana 2222

New member
תכיני לו מאפה טעים שהוא,,,

ממש אוהב,הכי חשוב,מאפה טעים מעשה ידייך,(יאכל עוגיות ויחשוב רק עלייך). ותסדרי לו בנוסף,מס' שקיות קטנות: בכל שקיק 3 אגוזים 5 פיסטוקים, 5 פיקאנים,3 אגוזי-בראזיל.ופירות יבשים, בכל שקית 2 תמרים,2 משמשים-יבשים,2 תאנים-יבשות, שיתנו לו המון מרץ ואנרגייה.(תכיני לו לכל יום שקיק ניילון קטן). וגם חשוב לצרף קומקום חשמלי קטן (או כף/מזלג חשמלי),וספל לא שבירה, ואריזה עם תיונים לתה משובח,,ומאוד מומלץ תיונים של ויסוצקי:"רויבוש", זה תה נפלא שיש להשיג ב-סופר,תה בריא ,השקיקים של ויסוצקי -רויבוש , הם בטעם משובח של וניל וקינמון.(רויבוש זה שם הצמח הנפלא שממנו מפיקים את תה הטעים הזה). ולסיכום, הייתי דואגת לקנות לו בבית הטבע,חיידקי-אצידופולוס,(של סולגאר)שמחסנים את הגוף נגד הצטננות,ומומלץ לקחת כל השנה,(רק כדור אחד בבוקר אחרי האוכל),וכך מחסנים את הגוף,להמנע מהתקררויות ונזלת. מקוה שעזרתי קצת.

לבעלי שמנו במזוודה

ציור של הבת הגדולה (בת שבע ורבע) עם איחולי טיסה נעימה מכולנו ממתקים ישראליים שהוא אוהב וקנינו לו מצפן קטן- שתמיד ימצא את הדרך אלינו.

אני הייתי

שמה תמונה שלי עם הילדים.וסורקת אותה במחשב בתוך תמונה של מטוס וכותבת:היינו מתים ליהות איתך שם...

למעלה