צריכה את יעוצכם

צריכה את יעוצכם

אני ממש בקרוב משתחררת והחלטתי (כבר לפני די הרבה זמן) שאני רוצה לעבוד באילת. אני רוצה לעבוד שם במלון במועדוני ילדים שם. אבל אני חוששת שאני לא אמצא עבודה בתפקיד הזה (אני לא איזה גננת או משהו). אז מה שאני רוצה לדעת האם כדאי לי לנסות למצוא במשהו אחר? לדוגמא מלצרות? ואם כן, מישהו יכול לספר לי איך זה (כמה זה שונה ממסעדה רגילה, או לא שונה). באיזה מלונות עדיף לעבוד (יותר "יוקרתיים" וכו'). בקיצור, אני צריכה שתייעצו לי על הנושא. המון המון תודה.

תשמעי תראי

לפחות במלון שאני הייתי בו, אז הצוות בידור, בנוסף לדברים הרגילים שהוא עושה, עושה סוג של עבודות גננות כי יש אזור מיוחד לילדים אז הצוות בידור מפעילים אותם שם במשך כל היום. יש לך עוד הרבה תפקידים אחרים חוץ ממלצרות- פקידת קבלה, צ'קרית, קב"טית (אם מתאים לך) חדרנית ועוד מלא מלא סוגים של תפקידים שהאופי שלהם משתנה ממלון למלון. מלונות יוקרתיים? הילטון מלכת שבא, הרודס כמובן, המלונות של ישרוטל- בעיקר הרויאל ביץ' והרויאל גארדן. השאלה אם את רוצה דווקא מלון יוקרתי פשוט כי נראה לך שזה יהיה מקום עבודה יותר טוב? אני באופן אישי הייתי מעדיפה דווקא את המלונות היותר קטנים ופחות איכותיים, כי יש בהם פחות אורחים- כלומר פחות עבודה, והסטנדרטים פחות גבוהים אז פחות הרגשה של צבא. אני עבדתי בישרוטל ושנאתי כל רגע כי שם זה ממש צבא, אבל יש אנשים שמאוד אוהבים דווקא את זה כי יחד עם זה גם מאוד מאוד דואגים ומטפחים את העובדים. אני מציעה לך להרים טלפון למחלקות כוח אדם של המלונות שמגייסות עובדים (בישרוטל יש למשל מרכז גיוס), ולשאול איזה עבודות פנויות כרגע, כי כרגע זה חורף והעיר די מתה. טוב חפרתי, אם יש עוד שאלות אני אנסה לענות.

למעלה