צריכה את הדעה שלכם

shiranvtl

New member
צריכה את הדעה שלכם

היי, בעוד כחודש אני מגיעה ללונדון למטרת עבודה, אין לי אשרת עבודה לכן אהיה על תקן עובדה לא חוקית. השאלה שלי אליכם אם אתם מכירים ישראלים במצב שלי שם? ועד כמה חשוב למקומיים שם שהעובדים יהיו חוקיים? כמובן שאני לא הולכת לבקש עבודה במשרד או כל עבודה שהיא מצריכה תלוש משכורת.. חשבתי יותר על תחום ההסעדה.. מה הסיכוי למצוא בתחום הזה? אני אשמח אם תמליצו לי על מסעדות מוצלחות במרכז לונדון שכדי יהיה לעבוד בהם (מבחינת מיקום, קהל יעד המסעדה, תנאים)... אם אתם מכירים מסעדות כשרות מצליחות, זה בכלל יהיה מושלם! תודה רבה.

mt98

New member
רוצה לשמוע את דעתי?

את נשמעת כמו בחורה צעירה ומוכשרת שעושה את צעדיה הראשונים בחיים עצמאים. במקום להכנס לעולם מהדלת הצדדית של המשרתים והקבצנים, למה שלא תיכנסי בכניסה הראשית? העיצה שלי - נצלי את הטיול בלונדון לחיפוש מסגרת לימודים שתאפשר לך גם לעבוד במשרה חלקית. אם לא תמצאי, נסי במדינה אחרת. אבל אל תהפכי את עצמך לשבח"ית. הפרוטות שתקבלי לא שוות את הסיכון.

mt98

New member
רוצה לשמוע את דעתי?

את נשמעת כמו בחורה צעירה ומוכשרת שעושה את צעדיה הראשונים בחיים עצמאים. במקום להכנס לעולם מהדלת הצדדית של המשרתים והקבצנים, למה שלא תיכנסי בכניסה הראשית? העיצה שלי - נצלי את הטיול בלונדון לחיפוש מסגרת לימודים שתאפשר לך גם לעבוד במשרה חלקית. אם לא תמצאי, נסי במדינה אחרת. אבל אל תהפכי את עצמך לשבח"ית. הפרוטות שתקבלי לא שוות את הסיכון.

billc

New member
human trafficking

מחפשים בדרך כלל בחורות זרות בלי אישור עבודה

למעלה