צריכה את דעתכן.

אפיטל

New member
צריכה את דעתכן.

ובבקשה, שלא תהיה יותר מדי קיצונית כי אני גם ככה על סף של בכי אל תוך הלילה כשבבוקר יש לי טסט. חבר שלי מהבסיס נסע עם המחלקה שלו לעל האש אצל אחד החיילים. הוא יודע שאני בסרטים קצת בגלל הקצינה ובכללי הוא יודע שאני קנאית וכל זה.. עכשיו הוא שולח לי הודעה:" מאמי אין לי כל כך סוללה אני אתקשר אלייך כשנחזור לבסיס" ועוד במקום להתקשר אלי ולהרגיע אותי..זה מה שאני מקבלת ממנו..סמס אני יודעת שאם אני הייתי יוצאת עם חברים ולא הייתי מטעינה את הפלאפון ומנתקת אותו הוא היה מתפוצץ עלי. אני לא יודעת מה לעשות..בא לי פשוט להתפוצץ ולבכות ואני מחזיזקה את עצמי כי אני יודעת שאם אני אתחיל אני גם לא אפסיק עד איזה 4 בבוקר.. מה דעתכן? איך אני אמורה להגיב?

ענבל1693

New member
אני חושבת שזה סתם חבל

תשמעי אולי הוא לא בדיוק יכל לדבר או שהוא היה עסוק או משהו..יכול להיות שהוא באמת היה צריך להתקשר כדי שתוכלי לשמוע קצת את הקול שלו ופה הוא לא היה מי יודע מה בסדר אבל לדעתי את לא צריכה להיכנס לסרטים ולקנא כי תמיד תזכרי שהוא החבר שלך. שלך. לא שלה ולא של אף אחת. הוא בחר להיות איתך. אז ממש אין לך סיבה לקנא ואת יכולה לישון בשקט ולהירגע. אני בטוחה שהוא היה רוצה שתהיה רגועה ועוד יש לך טסט מחר. תסירי דאגה מליבך אני בטוחה שהוא לא מפסיק לחשוב עליך אפילו לא לדקה

אפיטל

New member
אני בשוק!!!

היית לי הרגשה כזו שאני צריכה להתקשר...אני מתקשרת אליו ומה?! הפלאפון לא מנותק אבל מה? הוא לא עונה כאילו פאק מה אני אמורה לחשוב?!?! ועוד כשידיד שלי מכניס אותי לסרטים שזה נירא כאילו הוא בוגד בי

pc girl

New member
WTF?!...

למה ידיד שלך מכניס אותך לסרטים שהוא בוגד בך? תקשיבי, באמת שאני מבינה אותך, גם אני ממש קנאית... אבל- הוא נסע לערב צוות, הלך לעשות קצת חיים עם חברים שלו, ואמר לך שאין לו סוללה והוא ידבר איתך רק בבסיס. אז נכון, לא בסדר שהוא לא הטעין את הפלאפון. אח"כ תגידי לו שאת מבקשת שהוא ישתדל להיות זמין ושיטעין את הפלאפון. בכל אופן, כרגע אין מה לעשות. בקשר לקצינה, תקשיבי, לא משנה אם זה במסגרת הצבא, או בכלל, הוא תמיד יהיה מוקף בחברת בנות. את צריכה לשמוח שלמרות שהוא מוקף בכל כך הרבה בנות, הוא בחר בך!... אני גם לפעמים משתגעת כשהוא מדבר על כל מיני בנות וידידות שלו, אבל אין מה לעשות. בסופו של יום, אני איתו ולא הן. בקשר לזה שהוא לא עונה, הוא בערב צוות שלו, עם כל המחלקה... את מתארת לעצמך איזה רעש ובלאגן יש שם? חוץ מזה שהוא ככ עסוק בבדיחות וכל מיני שטויות שהוא אפילו לא שם לפלאפון... באמת שלדעתי אין לך מה לדאוג...
תנסי קצת להרגע, ושהידיד הזה יפסיק להכניס אותך לסרטים!
בהצלחה מחר בטסט!

גם יכול להיות ש..

אין לו סוללה לדבר אבל נשאר לו קצת כזה שזה יכול להשאר דולק עוד קצת זמן. אל תלחצי עליו...אישית,אם בן הזוג שלי היה מתחיל להכנס לי לקטנות האלו היה כל כך יורד לי ממנו... לא יודעת למה,אבלל זה יכול לעצבן. בכל מקרה,את מכירה את חבר שלך ויודעת לעשות את ההחלטות הנכונות...אז בהצלחה. בכל מקרה אל תכניסי את עצמך לסרטים סתם. ולגבי הידיד שלך,כנראה שהוא לא כזה ידיד כמו שאת חושבת.

M o r k a

New member
תראי

אני כלכך מבינה אותך באמת... אני החברה הכי קנאית בעולם! אבל אני סומכת עליו, בסופו של דבר אני יודעת שהוא אוהב אותי והוא שלי (למרות שהבעיה היא הבנות מסביב שעליהן אני לא סומכת חחח)... תלכי לישון עכשיו ותשתדלי לא לחשוב על זה... ושיהיה בהצלחה בטסט כמובן :) ומחר תדברי איתו על זה בצורה שקטה ובוגרת ופשוט תגידי קצת נפגעתי אז תשתדל לא לעשות ככה וככה בפעם הבאה... יהיה בסדר 3>

GrowingMadness

New member
ומה עם קצת לסמוך עליו?

מה הוא כבר יכול לעשות בערב על האש עם חברים ועוד קצינה?! תשמעי אני גם קנאית ונכון הקטעים האלה מעצבנים קצת אבל קחי את זה בפרופורציות.. זה לא שהוא שיכור באיזה מסיבה עם מלא כוסיות ומסנן אותך או משהו.. סה"כ ערב צוות עם חברים ועוד קצינה מסכנה והם יושבים שותים בירות ואוכלים בשר! כל פעם שהוא עם חברים ובלעדיך את מגיבה ככה?
אם כן כדאי שתפסיקי ותקחי את הדברים בפרופורציות, כי הקנאה המוגזמת הזאת עושה רק רע.. [מניסיון! הייתי בדיוק כמוך בתחילת הקשר והוא כמעט נפרד ממני בגלל שטויות כאלה...
]

למעלה